Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar selaam...bu aralar is durumum cok yogun inanin maillarima bile bakamiyorum simdi soole bi okudum 2 gunluk yazilari eee herkes nasil keyifler moraller yerindedir umarim

seziiin tonya ne yaptiniz sekerler hala test yaptirmadiginiza inanamiyorumk :) esracim sen nasilsin fikrini mi degistirdin yoksa ay oyleyse cok sevindim devam etmeye kararmi verdin acaba sezin 2.ye basladinmi diye sorunca...
neyse kizlar benden bu kadar kacmaliyim yine dun isten 23.00de ciktim valla bugun de oyle olsun istemiyorum herkes kendine ii baksin biz bebislerini bekleyenlere sabirlar, bebisleriyle birlikte olanlarinda sorunsuz bi bicimde kavusmalarini diliyorum....

esra merhaba..
sen na yaptın 2. aşılamaya başladın mı ?

merhaba canım ben artık aşılama yaptırmıcam çunku aşırı derecede kist olusmus ve cok moralım bozuldu şimdiki doktorum gerekde olmadıgını soyledi normal yolla kalabılırmısım oyuzden beklıcem allahım yardım etsin

merhaba canım ben artık aşılama yaptırmıcam çunku aşırı derecede kist olusmus ve cok moralım bozuldu şimdiki doktorum gerekde olmadıgını soyledi normal yolla kalabılırmısım oyuzden beklıcem allahım yardım etsin
anladım canım..benimde ilki tutmadı test yaptırmaya gerek kalmadan regl oldum..
biraz önce dr dan geldim muayene oldum bende hiç bişi çıkmadı o yüzden 2.aşılamaya devam edicez ben aslında ara vermek istedim ama doktorum aynı zamanda kuzenim :)
o istemedi devam dedi bende tamam dedim..
kuzenim yine de bi gebelik testi için kan alalım dedi şimdi ondan haber bekliyorum ona göre iğnelere tekrar başlicam ..hayırlısı bakalım..
sen de inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım..

arkadaslar selaam...bu aralar is durumum cok yogun inanin maillarima bile bakamiyorum simdi soole bi okudum 2 gunluk yazilari eee herkes nasil keyifler moraller yerindedir umarim

seziiin tonya ne yaptiniz sekerler hala test yaptirmadiginiza inanamiyorumk :) esracim sen nasilsin fikrini mi degistirdin yoksa ay oyleyse cok sevindim devam etmeye kararmi verdin acaba sezin 2.ye basladinmi diye sorunca...
neyse kizlar benden bu kadar kacmaliyim yine dun isten 23.00de ciktim valla bugun de oyle olsun istemiyorum herkes kendine ii baksin biz bebislerini bekleyenlere sabirlar, bebisleriyle birlikte olanlarinda sorunsuz bi bicimde kavusmalarini diliyorum....

benim gerek kalmadı canım regl oldum..2.ye başlicaz hayırlısı ile..
sen tüp yaptıracaktın dimi ?

anladım canım..benimde ilki tutmadı test yaptırmaya gerek kalmadan regl oldum..
biraz önce dr dan geldim muayene oldum bende hiç bişi çıkmadı o yüzden 2.aşılamaya devam edicez ben aslında ara vermek istedim ama doktorum aynı zamanda kuzenim :)
o istemedi devam dedi bende tamam dedim..
kuzenim yine de bi gebelik testi için kan alalım dedi şimdi ondan haber bekliyorum ona göre iğnelere tekrar başlicam ..hayırlısı bakalım..
sen de inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım..

hayırlısı olsun canım

http://ticker.7910.org/as1cCr5-M000000MDAwMDA4fDAwMDExMDhsZHxzZW5pIHNldml5b3J1bSA.gif

bana yardiim edinn lutfen..
ayri bir sayfa acmaya calistim bu konu icin ama beceremedim..
ben 3.aşılamamı oldum, ama tuttu mu tutmadi mi ben de bilmiyorum, bugun 12. gunu.. ben 2 gun once regl oldugumu sandım, ama hala kahverengi bir akıntı seklinde azıcık regl oluyorum.. yardımınıza ihtiyacım var, bu bir belirti mi? gecen asılamada da tutmamıstı, ama regl oldugumun ilk gunu sadece kahverengi akıntı olmustu, sonra normale donmustu, bu kez cok tedirginim.. bu konuda da yazılmıs birsey bulamadim benim durumuma benzer..
lutfen yardım edin..

buarada 16. gunde asılamam yapıldı, yani normale gore adet gormeliyim bugunlerde..
bir belirti de yok...ooof

derviscim insallah tutmustur hic basimdan gecmedigi icin yardimci olamiyacam sana yardim edebilecegim sadece dualarimi eksik etmemek olur

sezincim saglik olsun cnm napalim zaten ilkinde tutma sansi gercekten cok buyuk sans...illaki olucak moral bozmadan ve bu konuya fazla kafayi takmadan oluruna birakmak ben oyle yapicam artik cunku insan bi seyi ne kadar takinti derecede dusunurse hep bi engel cikiyo ondan cani gonulden istiyecez ama kafayi takmadan...evet canim ben tup'e gecicem bugun reglim bitti 9 nisanda ilac tedavisine basliyacam bakalim hayirlsi olsun hepimiz icin

derviscim insallah tutmustur hic basimdan gecmedigi icin yardimci olamiyacam sana yardim edebilecegim sadece dualarimi eksik etmemek olur

sezincim saglik olsun cnm napalim zaten ilkinde tutma sansi gercekten cok buyuk sans...illaki olucak moral bozmadan ve bu konuya fazla kafayi takmadan oluruna birakmak ben oyle yapicam artik cunku insan bi seyi ne kadar takinti derecede dusunurse hep bi engel cikiyo ondan cani gonulden istiyecez ama kafayi takmadan...evet canim ben tup'e gecicem bugun reglim bitti 9 nisanda ilac tedavisine basliyacam bakalim hayirlsi olsun hepimiz icin

hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun canım ...gelişmeleri yazarız artık :)

bana yardiim edinn lutfen..
ayri bir sayfa acmaya calistim bu konu icin ama beceremedim..
ben 3.aşılamamı oldum, ama tuttu mu tutmadi mi ben de bilmiyorum, bugun 12. gunu.. ben 2 gun once regl oldugumu sandım, ama hala kahverengi bir akıntı seklinde azıcık regl oluyorum.. yardımınıza ihtiyacım var, bu bir belirti mi? gecen asılamada da tutmamıstı, ama regl oldugumun ilk gunu sadece kahverengi akıntı olmustu, sonra normale donmustu, bu kez cok tedirginim.. bu konuda da yazılmıs birsey bulamadim benim durumuma benzer..
lutfen yardım edin..

bendende aşılamanın 14.günü gelmişti fakat seninki gibi devamlı gelmedi canım.az bişi geldi ve durdu.bende adet oluyorum sanmıştım yerleşme kanamasıymış.inş.seninkide öyledir.bu sayfada var öyle bişiy.TEST SONUCU 83.21 AMA KAN GELİYO DİYE Bİ BAŞLIK ORAYA BAK CANIM.SENİNKİNLE ORADA KİDE AYNI SANIRIM

derviş hayırlı haberlerini bekliyoruz aslında dr. konuşsan çok iyi olacak bizler sana sadece dua edebiliriz.(ayrıca bgn 10 günüm az kaldı sonuca çok heyecanlıyım...)

nisanda 3.aşılamamı yaptırıcamda bu ay ara verdim ve doktorum yarın bana şu göbekten yapılan iğneler için rapor çıkartacak.aslında sormak istediğim şu rapor çıkarma işi uzun sürüyormu.lütfen beni bilgilendirirmisisniz.

nisanda 3.aşılamamı yaptırıcamda bu ay ara verdim ve doktorum yarın bana şu göbekten yapılan iğneler için rapor çıkartacak.aslında sormak istediğim şu rapor çıkarma işi uzun sürüyormu.lütfen beni bilgilendirirmisisniz.

hayırlı bir başlangıç olur umarım cnm ama çok uzun sürmüyor olmalı benim dr 3 gün içinde getiriyordu ilaçlarımı bana belki daha kısa sürede alıyordur tam olarak bilmiyorum ben gittiğim de aldığım için ilaçları... ALLAH YARDIMCIN OLSUN BU ZOR VE BEKLEYİŞLİ DÖNEMDE...

derviş hayırlı haberlerini bekliyoruz aslında dr. konuşsan çok iyi olacak bizler sana sadece dua edebiliriz.(ayrıca bgn 10 günüm az kaldı sonuca çok heyecanlıyım...)

CNM 10, GÜNÜNMÜ SENİN BEN YAPMIŞTIM ŞÖLE BİRAZ UZUN ZAMAN BEKLEDİĞİMDE ÇIKMIŞTI BELLİ BELİRSİZ TAVSİYE EDERİM İSTERSEN AMA MORALALİNİ BOZMAK YOK SONUCUNDA ÇÜNKÜ ERKEN BİR DÖNEM SADECE BEN DAYANAMAYIP YAPMIŞTIM VE SONRA O HAFİF ÇİZGİYİ GÖRÜNCE DAHA RAHAT BEKLEDİM AMA AZ DA OLSA BELLİ OLMASI MUTLU EDİYOR EĞER YAPARSAN DİKKATLİ BAK CNM

ritacım teşekkürler ilgine
inan beklemek zormuş. Kızlar yazdıklarında ne olcak 14 gün gecer diyordum başına gelmeyince anlamıyormuşsun ama cuma günü en azından idrar tahli yaptırmayı düşünüyorum 12. günde çıkarmı az da olsa....

ritacım teşekkürler ilgine
inan beklemek zormuş. Kızlar yazdıklarında ne olcak 14 gün gecer diyordum başına gelmeyince anlamıyormuşsun ama cuma günü en azından idrar tahli yaptırmayı düşünüyorum 12. günde çıkarmı az da olsa....

cnm ben zaten idrar tahlili yapmıştım kendim belli belirsiz çıkıyor hatta 8. gün yaptığım da negatif çıktı hapları delen bıraktım kullanmayı o derece moralim bozuldu ama 9. gün yapınca belli belirsiz çıktı işte gerçekten beklemek öldürüyor insanı benim aşılamamım 22, günü bugün öğrendikten sonra zaman çabuk geçiyor cnm iyi haberlerini bakliyorum tatlım

Rita Anladiğim Kadariyla Aşilamn Tutmuş.bursalisin Herhalde.bende Bursaliyim.aşilamayi Nerde Yaptirdin.doktorun Kim.

Rita Anladiğim Kadariyla Aşilamn Tutmuş.bursalisin Herhalde.bende Bursaliyim.aşilamayi Nerde Yaptirdin.doktorun Kim.

cnm evt inşallah sağlıklı devam eder bu ke benim ikinci aşılamam ilkide tuttu fakat gelişim bozukluğu oluştu bu ikinci şimdilik sorun yok herhalde çok sükür çok yeni daha ben özel balıkresir hastanesinde yaptırdım dr. ismail eren orada yaptı aşılamamı ama mueyene ve kontroller ehep susurluktaki muaynanaesine gittim cnm bilmiyorum ben çok memnum kaldım dr umdan böle şeyler de moralde çok önemli dr. um bana destek ve moral verdi sen de mi aşılama yaptırmayı düşünüyorsun ALLAH TÜM İSTEYENLERE VE SANA DA NASİP ETSİN İNŞALLAH CNM..

X