- Konu Sahibi gelincik06
esra merhaba..
sen na yaptın 2. aşılamaya başladın mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esra merhaba..
anladım canım..benimde ilki tutmadı test yaptırmaya gerek kalmadan regl oldum..merhaba canım ben artık aşılama yaptırmıcam çunku aşırı derecede kist olusmus ve cok moralım bozuldu şimdiki doktorum gerekde olmadıgını soyledi normal yolla kalabılırmısım oyuzden beklıcem allahım yardım etsin
arkadaslar selaam...bu aralar is durumum cok yogun inanin maillarima bile bakamiyorum simdi soole bi okudum 2 gunluk yazilari eee herkes nasil keyifler moraller yerindedir umarim
seziiin tonya ne yaptiniz sekerler hala test yaptirmadiginiza inanamiyorumk :) esracim sen nasilsin fikrini mi degistirdin yoksa ay oyleyse cok sevindim devam etmeye kararmi verdin acaba sezin 2.ye basladinmi diye sorunca...
neyse kizlar benden bu kadar kacmaliyim yine dun isten 23.00de ciktim valla bugun de oyle olsun istemiyorum herkes kendine ii baksin biz bebislerini bekleyenlere sabirlar, bebisleriyle birlikte olanlarinda sorunsuz bi bicimde kavusmalarini diliyorum....
anladım canım..benimde ilki tutmadı test yaptırmaya gerek kalmadan regl oldum..
biraz önce dr dan geldim muayene oldum bende hiç bişi çıkmadı o yüzden 2.aşılamaya devam edicez ben aslında ara vermek istedim ama doktorum aynı zamanda kuzenim :)
o istemedi devam dedi bende tamam dedim..
kuzenim yine de bi gebelik testi için kan alalım dedi şimdi ondan haber bekliyorum ona göre iğnelere tekrar başlicam ..hayırlısı bakalım..
sen de inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım..
derviscim insallah tutmustur hic basimdan gecmedigi icin yardimci olamiyacam sana yardim edebilecegim sadece dualarimi eksik etmemek olur
sezincim saglik olsun cnm napalim zaten ilkinde tutma sansi gercekten cok buyuk sans...illaki olucak moral bozmadan ve bu konuya fazla kafayi takmadan oluruna birakmak ben oyle yapicam artik cunku insan bi seyi ne kadar takinti derecede dusunurse hep bi engel cikiyo ondan cani gonulden istiyecez ama kafayi takmadan...evet canim ben tup'e gecicem bugun reglim bitti 9 nisanda ilac tedavisine basliyacam bakalim hayirlsi olsun hepimiz icin
bana yardiim edinn lutfen..
ayri bir sayfa acmaya calistim bu konu icin ama beceremedim..
ben 3.aşılamamı oldum, ama tuttu mu tutmadi mi ben de bilmiyorum, bugun 12. gunu.. ben 2 gun once regl oldugumu sandım, ama hala kahverengi bir akıntı seklinde azıcık regl oluyorum.. yardımınıza ihtiyacım var, bu bir belirti mi? gecen asılamada da tutmamıstı, ama regl oldugumun ilk gunu sadece kahverengi akıntı olmustu, sonra normale donmustu, bu kez cok tedirginim.. bu konuda da yazılmıs birsey bulamadim benim durumuma benzer..
lutfen yardım edin..
nisanda 3.aşılamamı yaptırıcamda bu ay ara verdim ve doktorum yarın bana şu göbekten yapılan iğneler için rapor çıkartacak.aslında sormak istediğim şu rapor çıkarma işi uzun sürüyormu.lütfen beni bilgilendirirmisisniz.
derviş hayırlı haberlerini bekliyoruz aslında dr. konuşsan çok iyi olacak bizler sana sadece dua edebiliriz.(ayrıca bgn 10 günüm az kaldı sonuca çok heyecanlıyım...)
ritacım teşekkürler ilgine
inan beklemek zormuş. Kızlar yazdıklarında ne olcak 14 gün gecer diyordum başına gelmeyince anlamıyormuşsun ama cuma günü en azından idrar tahli yaptırmayı düşünüyorum 12. günde çıkarmı az da olsa....
Rita Anladiğim Kadariyla Aşilamn Tutmuş.bursalisin Herhalde.bende Bursaliyim.aşilamayi Nerde Yaptirdin.doktorun Kim.