Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim Ben şubat Ve Mart Ayinda 2 Aşilama Yaptirdim Zaten Ama Tutmadi Malesef.pembe Mavide Yaptirdim.3 . Aşilamayi Nisan Yada Mayista Yaptiricam Ama şuan Rapor çikarmaya Uğraşiyorum.şu Göbekten Olan Iğneler Için.zaten 3.de Tutmazsa Kismet Olursa Hemen Tüp Bebeğe Geçmeyi Düşünüyorum.hayirlisi Tabi.hepimiz Için.

Canim Ben şubat Ve Mart Ayinda 2 Aşilama Yaptirdim Zaten Ama Tutmadi Malesef.pembe Mavide Yaptirdim.3 . Aşilamayi Nisan Yada Mayista Yaptiricam Ama şuan Rapor çikarmaya Uğraşiyorum.şu Göbekten Olan Iğneler Için.zaten 3.de Tutmazsa Kismet Olursa Hemen Tüp Bebeğe Geçmeyi Düşünüyorum.hayirlisi Tabi.hepimiz Için.

a.s.benimde aşılamam.pembe mavide yapıldı.allaha şükür ilkinde daha oldu.doktorun kim canım..inşallah 3.aşılamanda bebişine kavuşursun.allah yardımcın olsun canım

a.s.benimde aşılamam.pembe mavide yapıldı.allaha şükür ilkinde daha oldu.doktorun kim canım..inşallah 3.aşılamanda bebişine kavuşursun.allah yardımcın olsun canım

1.AŞILAMAMI NİLGÜN HANIM YAPTI.2.Yİ KENDİ DOKTORUMA YAPTIRDIM.

bende 17 sinde aşılama oldum.3-4 gün kasıklarımda ağrı oldu.ondan sonra ki günlerde hiç ağrım olmadı.1 de kanda test yaptırmaya gidiceğim.hepimizin için hayırlısını diliyorum arkadaşlar.

bende 17 sinde aşılama oldum.3-4 gün kasıklarımda ağrı oldu.ondan sonra ki günlerde hiç ağrım olmadı.1 de kanda test yaptırmaya gidiceğim.hepimizin için hayırlısını diliyorum arkadaşlar.

hayırlı olsun cnm inş hayırlı haberler alırsın... haberlerini bekliyorum sonucu iletirsen sevinirim cnm

kızlar bir şeyi merak ediyorum..2.aşılama da yada 3.aşılama da tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş bu doğrumu acaba???
benim 1. si tutmadı da :KK43:

kızlar bir şeyi merak ediyorum..2.aşılama da yada 3.aşılama da tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş bu doğrumu acaba???
benim 1. si tutmadı da :KK43:

CNM ÜZÜLME HAYIRLISI HERŞEYİN... ÖLE BİŞEYLER BEN DE DUYMUŞTIM AŞILAMA SAYISI ARTTIKÇA TUTMA ŞANSI DA YÜKSEKMİŞ CNM İNŞ.EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURSUN SEN DE BEBEĞİNE...

CNM HABER BEKLİYORUM SENDEN BİR ARA SONUCU İLETİRSEN SEVİNİRİM

Arkadaşlar çarşamba Aşilama Yaptircam .ama çok Kafam Karişti Kaçgün Dinlendiniz .benim Perşembe Işe Dönmem Gerek Bide Ilaç Kullandiniz Mi Aşilamadan önce

Arkadaşlar çarşamba Aşilama Yaptircam .ama çok Kafam Karişti Kaçgün Dinlendiniz .benim Perşembe Işe Dönmem Gerek Bide Ilaç Kullandiniz Mi Aşilamadan önce
cnm biraz dinlensen fena olmaz ama... işin ağır değilse dr bişey aslında sen rahat ol dr ne derse onu yap

canım aşılma yapıldığı gün dinlen yeter. normal yol gibi yaniiiii.

canım sen asılamayla hamile kaldın değil mi hemde ikiz bebeklere harikaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:
bende cumartesi aşılama oldum dr yumurtan çok dedi cogul gebelik olabilir dedi banada....:eek:

canım sen asılamayla hamile kaldın değil mi hemde ikiz bebeklere harikaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:
bende cumartesi aşılama oldum dr yumurtan çok dedi cogul gebelik olabilir dedi banada....:eek:

inşallah hayırlı haberler alırsıın cnm güzel haberlerini bekliyyoruz artık....

cok güzel Allah tamamına erdirsin canım
ilk asılamanda mı tuttu rita cok heyecanlandım kusura bakma:eek:

cok güzel Allah tamamına erdirsin canım
ilk asılamanda mı tuttu rita cok heyecanlandım kusura bakma:eek:

cnm 2, bu ama ilkide tuttu fakat gelişim bozukluğu oluştu kürtaj oldum... inşallah bu sağlıklı devam eder. ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN

Arkadaşlar Dün Aşilma Oldu. Dr. çok Umut Verdi. Dün Dediğiniz Gibi Dinlendim Buğün Işteyim Zaten çok Ağir Değil Işim Masa Başindayim.ya Böle Beklemek çok Kötü Ama Gayet Sakinim Stres Yok.

rita mrb bebişin hayırlı Olsun
benımde 2ci aşılamam inşallah tutar sende kan sonuç almadan önce ne gibi belirtilerin oldu yada Oldumu ?

rita mrb bebişin hayırlı Olsun
benımde 2ci aşılamam inşallah tutar sende kan sonuç almadan önce ne gibi belirtilerin oldu yada Oldumu ?

MRB CNM:) HAYIRLI OLSUN ÖNCELİKLE İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRSIN.... KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYORMUŞ CNM O BELİRTİLER SEN BELİRTİLERE BAKMA SABRET... BENİM ÇOK SANCIM VARDI VE HER AŞILAMA OLANDAKİ GİBİ OLDUKÇA DA GAZIM VARDI... ÇOK STRESLİ BİR DÖNEM BİLİYORUM AMA DR HEP SAKİN OL STRES ÇOK ZARARLI DİYORDU OLUMLU DÜŞÜN CNM 12,GÜN MÜ YAPTIRACAKSIN SEN DE BHCG CNM.... NE ZAMAN YAPTIRDIN AŞILAMAYI KAÇINCI GÜNÜN BUGÜN

X