Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende cok kızıyorum bu cins doktorlara lafa gelınce prof. hih bizim duygularımız saglıgımız hiçe sayılıyorKötü Kazenama canıms en yıne tedavını aksatma doktorunu degıstır inşaallah vesile olur sana a.s.:enbuyukkk:

bende cok kızıyorum bu cins doktorlara lafa gelınce prof. hih bizim duygularımız saglıgımız hiçe sayılıyorKötü Kazenama canıms en yıne tedavını aksatma doktorunu degıstır inşaallah vesile olur sana a.s.:enbuyukkk:

yok canım bıda yaptırmıcam aşılama bugunku doktorum kızdı zaten bana nıye yaptırdım dıye normal yolla olmasını beklıcem saglıgım yerınde olsunda bebek olur zaten

inşaallah hiç bi tedavıye kalmazcanım böyle dırek asılama ya gecılınce insan moralman cöküyo

esracım çok geçmiş olsun yeni okudum.
nasıl oldu böyle bir şey ya.
sana aret bey mi baktı merak ettim şimdi
bende ara verdim. daha sonra başalayacağım, biraz moral toplayınca. bence sıkma canını. kendin dene bir süre.

taksım tup bebek merkezınde yaptırdım evet oldum dun adet ve cok kanamam var

esracim bende simdi okudum cok gecmis olsun yaw anlamadim sanil oldu nooldu durup durukenmi kanama oldu? hay allah yahu kist olayi olabiliyomus banada bahsetmisti dr'um ondan dewamli kist varmi diye kontrol ediyodu ama onlarin bu kadar buyutulecek bisi oldugunu dusunmuyodum...

bu arada ust uste gelecek arkadaslar ama bu sabah feci agrim vardi benimde yarin test yaptiracaktim ama sabahki agrimi takiben 30 dak icinde regl oldum senağlama
dr'umla konustum ara verelimmi dedi hayir dedim o zaman yarin gel bakalim kist varmi yarin konusalim dedi. yarin 2.asilama yada tup onu konusucaz yani belki direk tup'e gecmek istiyorum eger mumkunse onun olabilirligi daha yuksek cunku hele bi yarin sabah gidelim bakalim

simdi su kist olayina bana moralim bozuldu cnm tamam bebek cok istiyoruz ama once senin sagligin esracim sen once kendini toparla hatta karar vermissin ama baska bi dr'ada gozuk bence butun olayini anlat bu isler boole onlarada guvenilmiyo iste maalesef:1no2:

bu arada asilamasi tutmayan ve regli erken olanlar varmi??? yani benim siklusum 25-26 gun ve duzenlidir ama bugun regl olmam cok anormal yahu bugun 20.gunum cunku ??? acaba ilaclardan falanmi erken oldum nooldu anlamadim walla neyse yarin herseyi detaylica konusucam dr'umla burda sizlerden edindigim bilgileride sorucam ben ondan memnunum ama yinede hicbi dr pitir pitir kendinden fazla bilgi vermiyo soke soke agzindan bizlerin almasi gerekiyo eh o da bastan olmuyoki bizi bilmiyoruz boole tecrubeyle oluyo tabi

kızlar ben geldim moralimi düzelttim gayet iyiyim ama dün o kadar üzülmüsümki hicbiryerim tutmuyor yerimden kalkamıyorum
giren dert cıkmıyor hastalık oluyor aslında üzülmeye degmezmis..

bu arada dupcum sen bugün ögrenecektin ne oldu?

gelincikcim bi onceki sayfada yazdim benim baglantimda dunden beri sorun var benim msglarim geri kaliyo :KK43: bi onceki sayfada detayli olarak anlattim yarin teste gidicektim ama gerek kalmadi cnm regl oldum cunku :1no2:

kızlar ben geldim moralimi düzelttim gayet iyiyim ama dün o kadar üzülmüsümki hicbiryerim tutmuyor yerimden kalkamıyorum
giren dert cıkmıyor hastalık oluyor aslında üzülmeye degmezmis..

bu arada dupcum sen bugün ögrenecektin ne oldu?

CNM
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İKİZLERİNİ SEN HANGİ DR GİTTİN BALIKESİR DE BEN DE BALIKESİR DE TEDAVİ GÖRDÜM PAZARTESİ TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI AYNI DR MI GİDİYORUZ ACABA NERDE YAPTIRDIN AŞILAMAYI KAÇ AYLIK HAMİLESİN SEN

canım merhaba.ben susurlukta oturuyorum fakat bursada benim doktorum.7.5haftalık canım.inşallah canım allah tamamına erdirir hepimizi.sen hangi doktoro gidiyorsun orda.seninde hayırlı olsun canım aşılamamıydı seninde:uhm:

Esracim çok Geçmiş Olsun Ya şimdi Gördüm. Ya Böyle Doktor Olmaz Olsun Sana Ilaçlari Yükledi Neyse Duphaston Adet Getirici Sana Aşilamadan Sonra Veriyor Bence O Prof. Falan Değil Sahte Doktordur O.... Bak Sen En Iyisi Doktorunu Değiştir Normal Yolla Bile Olsa Moral çok önemli Bak Ben Doktor Değiştirdim Ve Aşilama Yaptirdim Oldu Canim çünkü Doktorum Içimi çok Rahtlatti Canim.. Allahim Hayirlisiyla Sana Da Nasip Edecek Inşallah Sakin Moralini Bozma Kendine Dikkat Et

Esracim çok Geçmiş Olsun Ya şimdi Gördüm. Ya Böyle Doktor Olmaz Olsun Sana Ilaçlari Yükledi Neyse Duphaston Adet Getirici Sana Aşilamadan Sonra Veriyor Bence O Prof. Falan Değil Sahte Doktordur O.... Bak Sen En Iyisi Doktorunu Değiştir Normal Yolla Bile Olsa Moral çok önemli Bak Ben Doktor Değiştirdim Ve Aşilama Yaptirdim Oldu Canim çünkü Doktorum Içimi çok Rahtlatti Canim.. Allahim Hayirlisiyla Sana Da Nasip Edecek Inşallah Sakin Moralini Bozma Kendine Dikkat Et

bugun doktora gıttım baska bı doktora ve bana doktor cok kızdı sende bı sorun yok nıye aşılama yaptırdınkı dıye bagırdı yaptırmıcam zaten bıdaha doktor normal yolla olabılecegını soyledi.

allaha şükür canım iiii gidiyor.sende yoktu dimi bebiş karıştıyorum artık herkese bişiler yazıyoruzya

canım bende aşılama oldum ılk ve son oldu benım için bida yaptırmam kesınlıkle dun nerdeyse iç kanama gecırcekmısım kullanılan ılaclardan ymurtalıklarımın heryerı kıst olmus ve bana aşılamayı yapan doktorda sozde profesor du gorduk nekadar profesor oldugunu allaha havale ettım ben onu gıdıp konusmıcamda ama bıda yaptırmıcam beklıcem normal yolla olmasını

canım esracım çok üzüldüm yaaaa. bende senden haber alamayınca bayağı merak ettim doğrusu....çok geçmiş olsun canım....herşeyde vardır bir hayır. o doktoruda allah bildiği gibi yapsın zamanında aynı şeyleri bende yaşadım canım.öyle önüne gelene gitmemek lazımmış bende öğrendim...ama neyse inş normal yolla olur senin ki canım....bende kist oluşmadı ikinciye başladık bakalım hayırlısı..rabbim en kısa zamanda verir inş.

X