- 8 Mart 2008
- 143
- 5
-
- Konu Sahibi gelincik06
kizlar biliyorum sabirsizlikla benden gelecek haberi bekliyosunuz ama malsef olmadi benim desenağlamasabah israrlariniza dayanamayip test yaptirmaya gittim sonucu alana kadar regl oldum sonuc da olumlu degildi zaten cok dusuk bi rakam cikmisti ben size dedim olmaz diyesenağlama
kizlar biliyorum sabirsizlikla benden gelecek haberi bekliyosunuz ama malsef olmadi benim desenağlamasabah israrlariniza dayanamayip test yaptirmaya gittim sonucu alana kadar regl oldum sonuc da olumlu degildi zaten cok dusuk bi rakam cikmisti ben size dedim olmaz diyesenağlama
Gelincik tavsiye ettigin hastaneye gittim, tavsiyen icin tekrar tesekkur ederim. Nisanin ilk haftasi HSG cekelim dedi doktor (tabi hamile degilsem). Bakalim hayirlisi.. Seninkini ben de cok merak ediyorum. Ne de olsa ayni hastanenin hastalariyiz..Belki bu ay ayni hastanenin hamisleri oluruz...Insallah tutmustur canim....dua edicem.......hepimiz icin!
kızlar 3. aşılamaya başladım bugün. ilk iğneyi birazdan olacağım.
ALLAHIM BU MÜBAREK KANDİL GÜNÜ DUALARIMIZI KABUL ETSİN VE HEPİMİZE BEBİŞ VERSİN.
ay dimiiii hadi hayırlısı inşallah ..şu mubarek günde dua edicem senin içinde ...
bende merakla bekliyor olucam sonucunu ...
ama sen çok gerilme bugün çok dua et olur mu canımm
benim 3. asilama...aynen bana da rahim yapısı duzgun simdi rahim filmiyle hırpalamayalım dedi, ama ben de aynen asilama telasi ile soramadim, sanirim biraz agri yapiyormus bu film..
bakalım filme gerek kalmadan asilama tutar insallah.. ben kendimi sakinlestirmistim:) ama simdi okuyunca heyecanlandim burda yazanlari, herkes icin en hayirli zamanda tutar insallah asilamalarimiz..
gelincik bol sans.. umarım tutmustur.. benim de pazartesi test yaptırmam gerek, ama test yaptırmayıp beklesemmi? daha da pazartesiye cook var.. oof.. dualarımız kabul olur insallah..
hepimize bol sans, iyi kandiller..dularımızın kabul olması dilegi ile...
dervis rahim filmi icin korkmayın nedenmi şöyle: rahim filmini ben cektirmeden burdan sordum epey kisi acımıyor hic dedi ben yaptu-ırdım ve resmen öldüm.hayatımda böyle acı cekmedim.ama cektirip hic canı acımayanlar var yani bu is bünyeye göre degisiyor.benim rahmim dar ondan cok acıdı masadan kalktıgımda masa kan icindeydi inanamadım ama hic kanamasız kalkan onlarca kisi var hic belli olmuyor yani demek istedigim acıyıp aımayacagını cektirirken ögreneceksiniz maalesef
seherim evet benim ilk asılamam ve yarın 12. gün sonuc ögrencem yani
bilmiyorum nick bana da tanıdık geldi belki konusmusuzdur
hayır canım ben de pko yok benim esimde sperm sayısı cok düsük aslında biz tüp bebege baslayacakyık ama esimin son spemogram 5 milyondan yüksek cıktı o yüzden presedüre uymadı asılama dediler
sen de asılama mı yaptırdın beklemedemisin?
canım ben devlette yaptırdım orda özelde oldugu gibi o kadar bilgilendirmiyorlar ama bende hersey normal cıktı normalde kac yumurta olur tam bilmiyorum ama asılamaya klomenle basladılar ve hergün ultrasona aldılar ultrason yapan doktor yaparken yumurtaların milimine göre söylüyordu ve hemsire yazıyordu dosyaya anladıgım kadarıyla 5 ama emin degilim bu sadece benim tahminim sormak aklıma gelmedi tühh niye sormadım bennn?