Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar biliyorum sabirsizlikla benden gelecek haberi bekliyosunuz ama malsef olmadi benim desenağlamasabah israrlariniza dayanamayip test yaptirmaya gittim sonucu alana kadar regl oldum sonuc da olumlu degildi zaten cok dusuk bi rakam cikmisti ben size dedim olmaz diyesenağlama

çok uzuldum canım senı anlayabılıyorum nekdar uzulme desemde olmuyor bu arada kaç çıktı sonuç

canım üzüldüm yaa ben seninkinin tutacagını hissediyorum olsun hayırlısı olsun üzülme diyecegim ama mutlaka üzüleceksin ama kendini bir sonraki icin toparlamaya bak oldu mu

hadi bakalım canım hayırlı olsun sana inşaallah diyorum tüm güzel dileklerin icin baska da birsey demiyorum:sm_cool:

ay dimiiii hadi hayırlısı inşallah ..şu mubarek günde dua edicem senin içinde ...

bende merakla bekliyor olucam sonucunu ...

ama sen çok gerilme bugün çok dua et olur mu canımm

saol canımm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşaallah
bu arada benim uykum gelmiyor heyecandan saat bir bucuk ve ben hala ayaktayım gözlerim faltası gibi bugün kapanmak istemiyor sizler uyuyorsuzunuz tabi naniknanikohh uyuyun uyuyun gelincik sonuc ögrencek uyuyamıyoooooyerimseniben

dervis rahim filmi icin korkmayın nedenmi şöyle: rahim filmini ben cektirmeden burdan sordum epey kisi acımıyor hic dedi ben yaptu-ırdım ve resmen öldüm.hayatımda böyle acı cekmedim.ama cektirip hic canı acımayanlar var yani bu is bünyeye göre degisiyor.benim rahmim dar ondan cok acıdı masadan kalktıgımda masa kan icindeydi inanamadım ama hic kanamasız kalkan onlarca kisi var hic belli olmuyor yani demek istedigim acıyıp aımayacagını cektirirken ögreneceksiniz maalesef

canım bende cektirdim rahım filmi biraz agrım oldu sadece ama dayanabılecek kadardı kalktıgımda masada bayagı kan vardı ama benım cok kolay oldu anestessiz yaptırdım ve canım acımadı ama cok kişiden cok fazla acı cektılerını duydum allahım bizede bu akşamların şefatine cocuk nasip etsin gelincik senın ılk aşılamanmı canım sendeki hastalık neydi pko mu vardı sanki senle konuşmuştuk aklımda öyle kaldı

seherim evet benim ilk asılamam ve yarın 12. gün sonuc ögrencem yani
bilmiyorum nick bana da tanıdık geldi belki konusmusuzdur
hayır canım ben de pko yok benim esimde sperm sayısı cok düsük aslında biz tüp bebege baslayacakyık ama esimin son spemogram 5 milyondan yüksek cıktı o yüzden presedüre uymadı asılama dediler
sen de asılama mı yaptırdın beklemedemisin?

ben gecen ay klomen kullanmıştım o bende kist yaptı bu ay dogum kontrol hapı kullanıyorum kist gitsin diye adet olunca gidıcek o zaman aşılamaya başlıycaz canım bende pko var benım arkadaşımında eşinin spermınde sorun var sayı 14 mılyon ve daha kötüsü sperm şeklı bozuk ona direk tüp bebek dedi doktor aşılamada tutmaz dedi şekil bozuklugu oldugu icin hayırlısı olsun canım inşallah yarın güzel haberler verirsin bende heyecanlandım bak kac yumurtan oluştu ıgnelerle

canım ben devlette yaptırdım orda özelde oldugu gibi o kadar bilgilendirmiyorlar ama bende hersey normal cıktı normalde kac yumurta olur tam bilmiyorum ama asılamaya klomenle basladılar ve hergün ultrasona aldılar ultrason yapan doktor yaparken yumurtaların milimine göre söylüyordu ve hemsire yazıyordu dosyaya anladıgım kadarıyla 5 ama emin degilim bu sadece benim tahminim sormak aklıma gelmedi tühh niye sormadım bennn?

evet hala burdayım gözlerim yanıyor pc basında oturmaktan demin gittim yatmaya uyuyamadım geri geldim suna bak stres yapmayalım dedik dedik son gün bana olanlara bakın yaa

canım senın kolenmi kullandılar aşılama yaparken normalde aşılama yapmak icin göbekten ıgneler kullanılıyor o şekilde aşılama yapıyorlar stres yapma canım hayırlısıyla tutmuştur inşallah bu arada msnımı yazdım sana eklersen ordan konuşuruz bu gece bende ayaltayım

saat 4 ve ben zoraki de olsa yatıyorum herkese iyi geceler yarın yazıcam burdan sonucu görüsmek üzere ve bana dua edin haa ona göre tamammı

kızlar bende hastalandım bu sabah oysakı nekdarda umıtlenmıstım olmayınca olmuyor yaptırmıcam bıda asılama bu ılk ve sondu beklıcem normal yolla olmasını allah herkesın dualarını kabul etsın

gunaydin arkadaslar...elifcim cok uzuldum yaw bende cok umitliydim ama cabuk toparla kendini emi bi sonraki deneme icin...

hay allah esracim oldun demekki ne istiyosan oyle yap tabi simdi moralin bozuldu biraz ara ver insallah bu sirada normal yolle olur eninde sonunda oole yada boole olacak arkadaslar bi insan bi seyi bu kadar cok isterse sonunda olur cunku ama biz hemen olsun istiyoruz o kismi olmuyo iste

ayyy gelincik cnm sen ne yapmissin oole 4'lere kadar hehe sen simdi uyur kalirsin oglene kadar bizde burda catlariz :) walla acayip heyecanliyim senin icin insallah guzel haberler verirsin gelincikcim

puff kizlar benim bugun gogus acim baya fazlalasti sol tarafimda arada sizliyo (artik anlayamiyorum yumurtaliklarin orasi diil biraz daha ust karin boslugu gibi) ve normalde regl gunume 1 hafta falan kaldi ayy insallah olmiyacam regl ama icten icten icim pir pir etmiyo diil tabi bende cmtesi sabahi gidicem teste zaman yaklastikca insan daha da bi heyecanlaniyo ama burada sizinle paylasiyorum bunu sadece disariya karsi feci cool'um bildiginiz gibi diil

kızlar ne kadar çok evhamlısınız rabbimden dün gece hepimiz için çok dua ettim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin diye.bende p.tesi ilk aşılamamı yaptırdım.banada doktor klomen verdi ve yumurta takibiyle hergün kontrol etti 28.03.2008 de benimde sonucum belli olcak ama bu kadar takmıyorum sadece sizleri takip ediyorum hadi hayırlısı bakalım gelincikten hayırlı haberlerde bekliyoruz....

dogru diyosun tonyacim insanin kendini bu kadar dinlemesi hic ii diil ama elde olan bisey diilki...gerci ben cok fazla takanlardan degilim arada bi delleniyorum hehe ama zaman yaklastikca dedigim gibi biraz heyecan artti
zaten benim yas 33 bide diger hastalik falan benim olayimin bir an once olmasi gerekiyor cunku ilacima baslamam gerkiyor ama sonucta heyecanlanip takinca bu is cabuklasacakmi? hayir. ama dedigim gibi insanin yapisi, cok fazla hukmedemiyo en guzeli akla gelince daha oncede bahsettigimiz gibi baska islerle oyalanmak

bu arada dualarin icin sagol tonyacim bende dun kendim ve burda cocuk isteyen herkes icin dua ettim bize saglikli bir hamilelik ve saglikli bebekler vbermesi icin...insallah dileklerimize bir an once kavurusuz

birşey soracağım bu ay 6 marta ilk aşılamamı yaptırdım 17 sinde de kan testi yaptırdım değer 7,95 çıkmıştı doktor hamile olabilirsinde olmaya bilirsinde değer düşük dedi ben hala hastalanmadım acaba cumartesi eczaneden test alıp yapsam çıkarmı yoksa biraz daha bekleyip ken testini mi tekrarlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…