Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar Dayanamadim Ve Sabah Tekrar Test Yaptirdim Sonuç: Hamileyim....
Darisi Inşallah Hepinize Olsun....

canım tebrikler...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

teadvimi görüyordun???

heyyyyo boncuk cok sevindim cnm cok cok tebrikler darisi hepimizin basina.....

gokdil cnm 17 sindeki testte 7 kusur ciktiysa bugun bile kan testi yaptirabilirsin cunku eger hamileysen her gun degerin 2'ye katlanarak artmasi gerekiyor yani bugun ayin 20si bugun yaptirirsan degerin 20 kusurlarda cikmasi gerek eger hamileysen ki insallah ooledir

BONCUK ÇOK SEVİNDİM.BÖYLE HABERLER DUYUNCA UMUT DOLUYOR İÇİM.SENİN NASIL OLDU.SORUN NEYDİ.HATIRLATABİLİRMİSİN???sırnaşık şey

Sağolun Canlarim.. Benim Ilk Aşilamamdi Bende Pko Eşimde Varikosel Vardi Ama Biz Varikoseli Yeni öğrendiğimiz Için Ancak Aşilamaya Geçtik. Ekim 2006 Dan Beri çocuk Istiyorduk. Eşim Sporcu Olduğu Için Ameliyati Yazin Yaptiracağiz. Onun Için Aşilamaya Geçtik.

Belirtilerim ;

Göğüs Uçlarim çok Aciyor 1 Haftadir.
Gece çok Erkenden Uykum Geliyor (akşam 10da Falan Yani)
Normalde Hareketli, Neşeliyimdir çok Duruldum (herkes Hastamisin Diyordu)
Karnimin Alt Kisminda şişlik Var Yani Yumurtaliklarimin üstünde.
Biraz Karin Ve Bel Ağrisi Oldu.
Karnim Acayip şiş Doğuracak Gibiyim :) ( Gazda)
Bide Sabahlari Midem Kaziniyordu Uyandiğimda

Siz Sormadan Ben Yazayim Kizlar

Darisi Hepinize Olsun Inşallah....benim 13. Gün Değerim 21 Di Bugün Yani 15.gün 78 çikti Düşük çikanlar üzülmesin Tekrarlasinlar Testlerini Kişiden Kişiye Ve Döllenme Zamanina Göre Değişiyor Tabiki Değerler.... Onun Için Hiç Umutsuz Olmayin Arkadaşlar....dr. Um Pzt. Günü Tekrar Test Istedi Randevu Vermek Için

birşey soracağım bu ay 6 marta ilk aşılamamı yaptırdım 17 sinde de kan testi yaptırdım değer 7,95 çıkmıştı doktor hamile olabilirsinde olmaya bilirsinde değer düşük dedi ben hala hastalanmadım acaba cumartesi eczaneden test alıp yapsam çıkarmı yoksa biraz daha bekleyip ken testini mi tekrarlasam

canim senle ayni gun asilama yaptirmisiz ben dun adet oldum dr um bana adetin 7 gun gecerse haber ver demisti sen de takip et 7 gun gecerse oyle test yaptir bence

dup gelincik ve esracik tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin biliyosunuz bana surpriz olmadi asilama oldum gunden beri hic umudum yokdu zaten o yuzden acikcasi cok uzulmedim bide biliyosunuz ben oldukca sorunlu bi kadinim bende bu kist rahimde ki o yara tuplerde ki o bozuklukluk oldukdan sonra benim tup bebek disinda gebe kalmam mucize hayirlisi bakalim ins sizlerden guzel haberlere aliriz esracim sakin uzulme herseyin bir vakti saati var o saat gelmedikden sonra biz ne yapsakda hic bise olmaz elimizden gelen sadece dua edip beklemek bu arada dr u aradim hasta oldum diye yarina cagirdi rahimde ki olusuma bakcakmisis yine basladim kosturmaya yaaa

kızlar ögrendik sonucu tutmadı olmadı...

deger 0.182 cıktı aslında biliyorsunuz ben son güne kadar pek yogunlasmamıstım ama dün yerimde duramadım uyku uyuyamadım bayagı gerildim

ama hersey bosunaymıs..onca hastanelere gidip gelemelr sıra beklemeler hergün alttan ultrasona gitmeler ... hepsi bosunaymıs meger....

gelincik benimde 2 aşılamam tutmadı.3.aşılama nisanda bu ay boş geçecek.benimde sonuçlarım 0,10 çıktı.napalım kader.üzülmemeliyiz.elden gelmesede sakin olmalıyız.ya bize bişey olsa.

kızlar ögrendik sonucu tutmadı olmadı...

deger 0.182 cıktı aslında biliyorsunuz ben son güne kadar pek yogunlasmamıstım ama dün yerimde duramadım uyku uyuyamadım bayagı gerildim

ama hersey bosunaymıs..onca hastanelere gidip gelemelr sıra beklemeler hergün alttan ultrasona gitmeler ... hepsi bosunaymıs meger....
[/QUOTE

gelincikcim cnm benim yapma boole ama bak hep ne konusuyoruz insan tabiki uzuluyo sonucu alana kadar hep bi umit ama ne yapalim daha vakti degilmis demek...diyorumya insan biseyi gercekten cani gonulden isterse mutlaka olur ama erken ama biraz daha gec ondan sabir cnm emi moralini duzeltip dr'unla konus ve ona gore denemeye devam...

boncuk adına çok sevindim benimde ilk aşılamam eşimde varikosel vardı ameliyatını oldu ama çok şükür bakalım bekliyoruz bizlerde sevinçli haberleri 3 günlük anne aday adayıyım ama aşılamadan sonra ara ara kanamam oluyor bu sende de oldumu cevaplarsan çok sevinirm.

gelincik ece lütfen böyle umutsuzluğa kapılmayın ne olur bak sınava hazırlanıyoruö(kpss)ama sırf sizin için bilg.girip bakayım kızlar ne yapmış ne sonuç almışlar diye takip edeyim dedim ne olur bizleride destekleyin lütfennnnnnnnnnnnnnn..

X