Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim Bendede 3-4 Gündür Biraz Belirti Var Gibi. G. Uçlarim çok Aciyor Normalde Olmazdi. Zaman Zaman Yumurtaliklarimda Ağri Oldu Sizi Gibi Ama Adet Olacakmiş Gibi Değil. Sabahlari Mide Kazinmasiyla Uyaniyorum. Sik Idrara çikmaya Başladim. 1 Haftadir Akşam 10 Da Falan Uykum Geliyor Ki Normal De Geç Yatarim. Bunlar Bende Olan Belirtiler Tabi Inşallah Belirtiyse :)

YA BEN DOKTOR A COK SINIRLENDIM ZATEN ARADIM TELEFONA DOKTORUDA VERMIYOLAR HEMSIREYLE KONUSTUM 2.7 ÇIKTI DEDIM TUTMAMIS OZAMAN ILACLARI BIRAK ADETIN 2.YADA 3.GUNU GEL 2.CIYI YAPALIM DEDIKLERI LAFA BAKYA İNSAN BI SORAR NEZAMAN YAPTIRDIN HICBISEY VBILE DEMEDI ONDAN BI HAFTA ONCE RAHATSIZLANMISTIM KAN GELMISTI 1-2 DAMLA OZAMAN DOKTOR BANA DEDİKİ KORKMA HERSEY NORMAL DUA ETDE IKIZ UCUZ OLMASIN DEMISTI TESTIN SONUCUNU GORUNCE SOK OLDUM OYUZDEN

bende cok sık ıdrara cıkıyorum ve acayıp gaz var 3 gundur allahım su mubarek gunde dualarımızı kabul etsın herkesın enkısa zamanda alalım mujdelı haberleri hayırlısıyla

sisim hayırlı olsun asılaman .inşaallah tutar canım zaten tutmazsa tüp bebege gecilir ücüncü asılamadan sonra degilmi?

bende cok sık ıdrara cıkıyorum ve acayıp gaz var 3 gundur allahım su mubarek gunde dualarımızı kabul etsın herkesın enkısa zamanda alalım mujdelı haberleri hayırlısıyla

HAYIRLISI CANIM SIKMA SEN CANINI BU DOKTORUN YANINDA ÇALIŞANLARA ÇOK GICIK OLUYORUM BEN ZATEN. ÇOK BİLİYORMUŞ GİBİ CEVAP VERİYORLAR BİDE... BOŞVER CANIM SEN ONLARI SENİN MORALİN ÇOK ÖNEMLİ KENDİNİ RAHATLAMAK İÇİN ONLARI DÜŞÜNME BAK BENİM DOKTORUMDA ERKEN YAPTIRMIŞSIN DEDİ 21 ÇIKMASINA RAĞMEN. ONUN İÇİN NE YAPIYORUZ BUGÜN KANDİL BOL BOL DUA EDİYORUZ BİRBİRİMİZ İÇİN... ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞ. CANIM..

boncuk hosgeldin canım sen tam 12. günde yaptırmıssın benim doktorum 12. günden itibaren kanda gözükür gebelik dedi ve senin 21.17 ise sen hamilesin neden kızdı deli mi bu doktor?burda cogunluk 12.günde bakıyor herkez?

HOŞBULDUK CANIM BENDE ANLAMADIM ZATEN AMA TAMDA SEVİNEMEDİM AÇIKÇASI...
NAPALIM HAYIRLISI OLSUN 2 YIL BEKLEDİM 2 GÜN DAHA BEKLEYELİM BAKALIM... TEKRAR YAPAYIM ARTARSA EN AZINDAN SORUNSUZ OLUP OLMADIĞINI ANLARIM GEBELİĞİN ...

ben pazartesi yaptıracaktım ama daha da beklemeyi düşünüyorum artık erken yaptırmak çok da garanti değilmiş..

kızlar bu arada herkezin kandili mübarek olsun bu mübarek günde allah hepimizin dualarını kabul eder de bebeklerimize kavusuruz inşaallah

Amin.allah'im Inşallah Dualarimizi Kabul Eder şu Mübarek Günlerde,bize Bol Bol Sabirlar Verir Allah'im.

Hepinizin Kandili Mübarek Olsun Kizlar.... Allah Bugün Bütün Dualarimizi Kabul Etsin Inşallah...

selam arkadaslar disardaydim simdi geldim ama cok is var yazilanlara soole bi goz gezdirdimde asayis berkemal gibi kimsede bi degisiklik yok sanirim
bendende herkese ii kandiller

selam arkadaslar disardaydim simdi geldim ama cok is var yazilanlara soole bi goz gezdirdimde asayis berkemal gibi kimsede bi degisiklik yok sanirim
bendende herkese ii kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…