- 19 Mart 2008
- 568
- 6
- 42
-
- Konu Sahibi gelincik06
Ben Derimki Sana Esracim Acele Etme Biliyorum Sabretmek çok Zor Ama Bak Bende Cumayi Bekliyorum Tekrar Yaptiracağim Testi. Artarsa Hamileyim Benimde Tam Kesin Bişey Yok Yani.. Bizim Durumumuzda Olanlarda Daha Geç çikabiliyor Sonuç.... Ben Seni Umutlandirmak Istemem Ama Biraz Sabret Ve Cuma Ya Kadar Adet Olmazsan Tekrar Yaptir Testini
.
Canim Bendede 3-4 Gündür Biraz Belirti Var Gibi. G. Uçlarim çok Aciyor Normalde Olmazdi. Zaman Zaman Yumurtaliklarimda Ağri Oldu Sizi Gibi Ama Adet Olacakmiş Gibi Değil. Sabahlari Mide Kazinmasiyla Uyaniyorum. Sik Idrara çikmaya Başladim. 1 Haftadir Akşam 10 Da Falan Uykum Geliyor Ki Normal De Geç Yatarim. Bunlar Bende Olan Belirtiler Tabi Inşallah Belirtiyse :)
slm kızlar bende 3. aşılamamı yaptırdım bu kez 1 ve 2. sinin aksine cok garip ama ne göğüs ağrısı ne şişlik ne kasık ağrısı ne bel ağrısı hiç ama hiç bir şey hissetmiyorum cok tuaf bir durum....bu arada dün regl günümdü ama bu ay cok stres yaşadım gecikmesi normal gibi geliyor hadi bakalım hayırlısı......
umut yolculuğum henüz bitmedi kavuşuncaya kadar yola devam kızlar :)))))))
bende cok sık ıdrara cıkıyorum ve acayıp gaz var 3 gundur allahım su mubarek gunde dualarımızı kabul etsın herkesın enkısa zamanda alalım mujdelı haberleri hayırlısıyla
günaydın kızlar ben yeni üye oldum ama sizi aşılamam olduğu günden beri takip ediyordum. bende 6 martta aşılama oldum. dün kan testi yaptırdım sonucum 21,17 çıktı. doktorumu aradım kızdı erken yapmışsın testi diye. ilacın etkisindende yükselme ihtimali varya onun için. yani anlayacağınız sevincim kursağımda kaldı. ilacın etkisinden olsa bu kadar çıkarmı 4 - 5 falan çıkar heralde hiç başına böyle bişey gelen varmı. bu arada benimde ilk aşılamam olacak 2 senedir bebek istiyoruz inşallah allahım bu sefer bize bu duyguyu tatmayı nasip eder... allah hepimizin gönlüne versin.
boncuk hosgeldin canım sen tam 12. günde yaptırmıssın benim doktorum 12. günden itibaren kanda gözükür gebelik dedi ve senin 21.17 ise sen hamilesin neden kızdı deli mi bu doktor?burda cogunluk 12.günde bakıyor herkez?
Hepinizin Kandili Mübarek Olsun Kizlar.... Allah Bugün Bütün Dualarimizi Kabul Etsin Inşallah...
Esracim Yaş Kaç Bide Kaç Yillik Evlisin Merak Ettim
Benimde Haziranda 2 Yil Olacak
Amin Sağol Canim Sizede Inşallah