-
- Konu Sahibi gelincik06
saolasın canım dusunmekten kafayı yıcemya belim agrımaya basladı acaba kendımımı çok dınlemeye basladım beynım durdu ılaclarıda bıraktım napcamı bılmıyorum..
esra cım sen ne ilacı kullanıyorsun?
bu arada herkese hayırlı kandiller arkaşlar
o ne için bana vermedi de bi ilaç ..ve ne zaman yaptırdın aşılamanı ?
ben 11. de
valla hıc bılmıyorum canım ne için verdıgını 6 martta yaptırdım aşılamamı 17 marttada test yaptrıdm 2.7 çıktı sonuc bugun adet olmam gerekırdı ve hala olmadım.....
selam arkadaslar disardaydim simdi geldim ama cok is var yazilanlara soole bi goz gezdirdimde asayis berkemal gibi kimsede bi degisiklik yok sanirim
bendende herkese ii kandiller
Esracim Anlamadim Doktor Sana Duphaston Mu Verdi Bana Onu Eski Doktorum Adet Olmam Için Veriyordu....
kızlar 3. aşılamaya başladım bugün. ilk iğneyi birazdan olacağım.
ALLAHIM BU MÜBAREK KANDİL GÜNÜ DUALARIMIZI KABUL ETSİN VE HEPİMİZE BEBİŞ VERSİN.
ben biraz araştırdım bebek tutunsun , rahim duvarları kalınlaşsın ve adet düzensizliği olan kişilere verilirmiş sende hangisi var bilmiyorum ama ...
2.7 düşük mü değer olarak doktoruna sordun mu ? biraz erken yaptırmışsın galiba ?
kızlar ben yarın sonucu ögreniyorum cok gerginim yaa
valla hıc bılmıyorum canım ne için verdıgını 6 martta yaptırdım aşılamamı 17 marttada test yaptrıdm 2.7 çıktı sonuc bugun adet olmam gerekırdı ve hala olmadım.....
gelincik cnm sanada yarin bol sans hayirlisi neyse o olsun hep oyle dua et emi bende oole edicem senin adina. Bu arada evde durumlar nasil biraz soguk havalar kirildimi
ay dimiiii hadi hayırlısı inşallah ..şu mubarek günde dua edicem senin içinde ...
bende merakla bekliyor olucam sonucunu ...
ama sen çok gerilme bugün çok dua et olur mu canımm
hosgeldin dervis sanada bol sans insallah ilkinde basarirsin bu olayi...bendende rahim filmi istemedi cunku hikayemde hersey cok temiz ilk asilamam ne hamileligim ne aldirmam ne dusuk ne kist ameliyat falan hicbisi yok hersey temiz dedi ultrasonda rahim yapisina bakti o da gayet duzgun gozukuyo yani simdi seni filmle hirpalamiyalim hersey normal gozukuyo diye film cekmedi
bu arada benimde kafama takildi bu "seni hirpalamiyalim" lafi :1shok: rahim filmi cektiren arkadaslar...bu olay nasil bi olay cokmu zahmetli aciyomu agriyomu nooluyoki merak ettim bende haliyle ama sormayi unutmusum bile asilamanin telasi ile ehe