Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saolasın canım dusunmekten kafayı yıcemya belim agrımaya basladı acaba kendımımı çok dınlemeye basladım beynım durdu ılaclarıda bıraktım napcamı bılmıyorum..

esra cım sen ne ilacı kullanıyorsun?
bu arada herkese hayırlı kandiller arkaşlar

sanada hayırlı kandıller canım doktor asılamadan sonra duphaston vermıstı

o ne için bana vermedi de bi ilaç ..ve ne zaman yaptırdın aşılamanı ?
ben 11. de

valla hıc bılmıyorum canım ne için verdıgını 6 martta yaptırdım aşılamamı 17 marttada test yaptrıdm 2.7 çıktı sonuc bugun adet olmam gerekırdı ve hala olmadım.....

valla hıc bılmıyorum canım ne için verdıgını 6 martta yaptırdım aşılamamı 17 marttada test yaptrıdm 2.7 çıktı sonuc bugun adet olmam gerekırdı ve hala olmadım.....

ben biraz araştırdım bebek tutunsun , rahim duvarları kalınlaşsın ve adet düzensizliği olan kişilere verilirmiş sende hangisi var bilmiyorum ama ...
2.7 düşük mü değer olarak doktoruna sordun mu ? biraz erken yaptırmışsın galiba ?

kızlar 3. aşılamaya başladım bugün. ilk iğneyi birazdan olacağım.
ALLAHIM BU MÜBAREK KANDİL GÜNÜ DUALARIMIZI KABUL ETSİN VE HEPİMİZE BEBİŞ VERSİN.

selam arkadaslar disardaydim simdi geldim ama cok is var yazilanlara soole bi goz gezdirdimde asayis berkemal gibi kimsede bi degisiklik yok sanirim
bendende herkese ii kandiller

slm dup ..elif den haber yok yaaa merak ediyorum yaptırdımı acaba???

Esracim Anlamadim Doktor Sana Duphaston Mu Verdi Bana Onu Eski Doktorum Adet Olmam Için Veriyordu....

kızlar 3. aşılamaya başladım bugün. ilk iğneyi birazdan olacağım.
ALLAHIM BU MÜBAREK KANDİL GÜNÜ DUALARIMIZI KABUL ETSİN VE HEPİMİZE BEBİŞ VERSİN.

hayırlısı olsun canım senınde kandılın mubarek olsun umarım hepımızın dıleklerı kabul olur ve enkısa zamanda hamıs kalırız

evet canım bende adet duzensızlıgı var 12.gun yaptırdım testi hemsıre bana tutmamıs ılacları bırak dedı sadece c.tesı tekrardan yapmayı dusunuyorum adet olmazsam ıhsallah allahım yardım ederde olumlu bı sonuc alırım

hadi akdas hayirli ugurlu olsun ilk igneni olmussundur heralde insallah bu sefer tutar cnm

yaa evet sezincim eliften ses seda yok ama daha bekliyecem diyodu acaba bugun yaptirirmi dersiniz cok sabirli bi arkadasimiz bence reglinin gecikmesine kadar bekliyecek cok kararliydi dun

gelincik cnm sanada yarin bol sans hayirlisi neyse o olsun hep oyle dua et emi bende oole edicem senin adina. Bu arada evde durumlar nasil biraz soguk havalar kirildimi

bak bak bak esracim yeter kendini dinlemeyi dusunmeyi birak insallah regl olmazsin ama unut artik hicbisi yokmus gibi takil 4-5 gun daha olmazsan bi test daha yaptirirsin zaten testte bisi cikmadi regl olunca ayni sekilde 2.kere uzulmeni istemiyorum cnm sen o hakkini 2 gun once kullandin cunku...ee olmazsanda ne guzel surpriz olur sana ondan onumuzdeki hafta basina kadar rahatla cnm biraz emi

gelincik cnm sanada yarin bol sans hayirlisi neyse o olsun hep oyle dua et emi bende oole edicem senin adina. Bu arada evde durumlar nasil biraz soguk havalar kirildimi

saol dupcum öyle hayırlısı tabi ama kafayı yiycem yarın negatifmi olucak pozitifmi olucak bunu ögrenmenin gerginligi
evdeki durumlara gelince evet epey düzeldi cok öpüyorum

ay dimiiii hadi hayırlısı inşallah ..şu mubarek günde dua edicem senin içinde ...

bende merakla bekliyor olucam sonucunu ...

ama sen çok gerilme bugün çok dua et olur mu canımm

tesekkürler sezincim bazen dakikalar gecmiyor simdi kuran falan okuycam o cok rahatlatıyor insanı hadi ben kactım gelitrim yine herkeze dua etcem siz de bana tamammııııııı?
dualasalım

kızlar ben yarın sonucu ögreniyorum cok gerginim yaa

Gelincik tavsiye ettigin hastaneye gittim, tavsiyen icin tekrar tesekkur ederim. Nisanin ilk haftasi HSG cekelim dedi doktor (tabi hamile degilsem). Bakalim hayirlisi.. Seninkini ben de cok merak ediyorum. Ne de olsa ayni hastanenin hastalariyiz..Belki bu ay ayni hastanenin hamisleri oluruz...Insallah tutmustur canim....dua edicem.......hepimiz icin!

benim 3. asilama...aynen bana da rahim yapısı duzgun simdi rahim filmiyle hırpalamayalım dedi, ama ben de aynen asilama telasi ile soramadim, sanirim biraz agri yapiyormus bu film..
bakalım filme gerek kalmadan asilama tutar insallah.. ben kendimi sakinlestirmistim:) ama simdi okuyunca heyecanlandim burda yazanlari, herkes icin en hayirli zamanda tutar insallah asilamalarimiz..
gelincik bol sans.. umarım tutmustur.. benim de pazartesi test yaptırmam gerek, ama test yaptırmayıp beklesemmi? daha da pazartesiye cook var.. oof.. dualarımız kabul olur insallah..
hepimize bol sans, iyi kandiller..dularımızın kabul olması dilegi ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…