Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamamın 4.günü.. ama dediğim gibi yalnızca şişkinlik var.. diğer ikisinde de olmuştu. bir sorum daha var, benim doktorum aşılamalardan önce rahim filmi istemedi... hatta bahsetmedi bile..siz çektirmişmiydiniz? 3. de tutmazsa sanırım sonra tüp bebek..hayırlısı..

hosgeldin dervis sanada bol sans insallah ilkinde basarirsin bu olayi...bendende rahim filmi istemedi cunku hikayemde hersey cok temiz ilk asilamam ne hamileligim ne aldirmam ne dusuk ne kist ameliyat falan hicbisi yok hersey temiz dedi ultrasonda rahim yapisina bakti o da gayet duzgun gozukuyo yani simdi seni filmle hirpalamiyalim hersey normal gozukuyo diye film cekmedi

bu arada benimde kafama takildi bu "seni hirpalamiyalim" lafi :1shok: rahim filmi cektiren arkadaslar...bu olay nasil bi olay cokmu zahmetli aciyomu agriyomu nooluyoki merak ettim bende haliyle ama sormayi unutmusum bile asilamanin telasi ile ehe

Sanirim Bana Da Gonal-f Verecek.bu Iğneler Kolay Yapiliyormu?acitiyormu.çok Merak Ediyorum.gerçi Acitsa Ne Olacak Buna Da Katlanirim Ben Bebişim Için.1

1 Yada 2 Ay Böyle Deneriz Dedi Doktor.sonra Eğer Olmazsa Tüp
Bebek.allah'im Hayirlisi.

günaydın kızlar ben yeni üye oldum ama sizi aşılamam olduğu günden beri takip ediyordum. bende 6 martta aşılama oldum. dün kan testi yaptırdım sonucum 21,17 çıktı. doktorumu aradım kızdı erken yapmışsın testi diye. ilacın etkisindende yükselme ihtimali varya onun için. yani anlayacağınız sevincim kursağımda kaldı. ilacın etkisinden olsa bu kadar çıkarmı 4 - 5 falan çıkar heralde hiç başına böyle bişey gelen varmı. bu arada benimde ilk aşılamam olacak 2 senedir bebek istiyoruz inşallah allahım bu sefer bize bu duyguyu tatmayı nasip eder... allah hepimizin gönlüne versin.

günaydın canım.doktorlar genekde 15.gün diyorlar.biraz erken ama olsun.sanırım sendede var bişiler.sonuç fena değil.inşallah yükselir değerin.ben 17.gün yaptırmıştım....

ececim ben raporla falan vakit kaybetmek istemedim dangil dungul olaya girdik...siz hangi ilaclari kullandiniz bilmiyorum ama benimki gobekten yapilan igne gonal-f di gunde 150lik yaptim ilk 5 gun kullan sonra kontrole gel demisti ondan 900luk aldim igneyi yani 6 dozluk benim ayarima gore o 600tl idi gerci sonrada 6.gun kullandim kestik yani tam 1 kutu kullandim oda bana 600'e patladi ama normalde 10-12 gun kullanilmasi gerekiyo benim dr'da 10 gun falan devam edicez demisti ama 6.gun kesti vardi bi bildigi heralde neyse maddi acidan bize ii geldi tabi 2.kutuyu almamak :)

bende çıkartmıştım rapor.çabuk oluyor uğraştıracak bişi değil.5kutu puregon almıştım göbekten vurulan ve 2kutuda çatlatma iğnesi aldım raporlu ödeme fiatım 285ytl idi canım.sen yine çıkar rapor boşuna para verme

ececim sana yazmıştım alıntıyı yanlış yapmışım........

Sanirim Bana Da Gonal-f Verecek.bu Iğneler Kolay Yapiliyormu?acitiyormu.çok Merak Ediyorum.gerçi Acitsa Ne Olacak Buna Da Katlanirim Ben Bebişim Için.1

BENDE ÇOK KORKMUŞTUM FAKAT HİÇ ACITMIYOR İĞNENİN UCU ÇOK İNCE OLDUĞUNDAN DOLAYI.İNŞALLAH TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN OLUR CANIM.ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN...:teytey:

ececim hic endise etme hicbisey hissetmiyosun diil aci agri falan igne girdimi ilac gittimi her seferinde kontrol ediyodum :) o kadar hissetmiyosun yani...yaa aslinda cogu insan kendi yapiyo boole 900cclik bi siringa dusun seninki kac cc olacaksa ayarliyosun onu zaten sana detayli anlaticaklar igneyi pit diye gobusune sokuyosun ve kalem gibi bi dugmesi var ona basiyosun bitti gitti...ama gel gor ki o igneyi ben bi turlu hizli bi sekilde kendime batiramadim ondan her gun ayni saatte bizim yandaki poliklinige gidip ordaki hemsireye yaptiriyodum ama cogu kisi kendi yapiyomus sende bi denersin yada esine falan yaptirirsin eger kendin batiramazsan benim esim benden beter cunku hehe
ama sana garanti veriyorum hissetmiyosun bile zaten igne o kadar inceki hic endisen olmasin insallah bu igneler ise yarar cnm tup bebege gerek kalmadan bu efer hallolur a.s.

hosgeldin dervis sanada bol sans insallah ilkinde basarirsin bu olayi...bendende rahim filmi istemedi cunku hikayemde hersey cok temiz ilk asilamam ne hamileligim ne aldirmam ne dusuk ne kist ameliyat falan hicbisi yok hersey temiz dedi ultrasonda rahim yapisina bakti o da gayet duzgun gozukuyo yani simdi seni filmle hirpalamiyalim hersey normal gozukuyo diye film cekmedi

bu arada benimde kafama takildi bu "seni hirpalamiyalim" lafi :1shok: rahim filmi cektiren arkadaslar...bu olay nasil bi olay cokmu zahmetli aciyomu agriyomu nooluyoki merak ettim bende haliyle ama sormayi unutmusum bile asilamanin telasi ile ehe

GÜNAYDIN.BİRAZ ZOR OLUYO EVET.ADET SANCISINDAN DAHA ŞİDDETLİ BİR SANCI OLUYO KARIN BÖLGESİNDE.BİRAZ BASKI YAPIYO KARIN BÖLGESİNDE.KALKTIKTAN SONRADA 10 15 DAKİKA BACAKLAR AĞRIYO SONRA GEÇİYO.AMA KÖTÜ ALLAH YAŞATMASIN BİDAHA.TABİ HERKESİN FARKLI OLABİLİR.

herkese gunaydiiiin...yaa boncuk benim anlamadigim bisi var nesi erkenmis bunun 12.gun kan testi yaptirmissin iste daha ne benim dr ve cogumuzunki 14.gun test istedi (hemde bana 14 yada 15.gun idrar testi yap dedi reglin gecikirse kan yaparsin dedi) yani 2 gun icinmi cok erken oluyo eh bide sonuc 21 kusur diyosun simdi tam karman corman oldu kafam niye boole bisi dediki senin dr acaba??? bide 21 cikiyo dedigin gibi 5-10 falan diil ben bu sonucu alsam hawlara ziplarim ama kafam karisti simdi umarim hamilesindir cnm yani bana gore oolesinde :) gercektende oylesindir insallah

CANIM SANIRIM DOKTORUM BİRAZ TEMKİNLİ DAVRANMAK İSTEDİ BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. SEVİNCİM BİRAZ KURSAĞIMDA KALDI AMA NAPALIM HAYIRLISI DİMİ. BEBEĞİM BENİMLEYSE EĞER BEKLEMEYE DEĞER :dance: CUMA GÜNÜ TEKRAR YAPTIRACAĞIM TESTİ İNŞ. YÜKSELİR BENİM İÇİN DUA EDİN OLDUMU.... BU ARADA İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM SENİN AŞILAMANDA TUTMUŞTUR CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN..

günaydın canım.doktorlar genekde 15.gün diyorlar.biraz erken ama olsun.sanırım sendede var bişiler.sonuç fena değil.inşallah yükselir değerin.ben 17.gün yaptırmıştım....[/QUOTE

İNŞALLAH CANIM TEŞEKKÜRLER. SENİN 17. GÜNDE KAÇ ÇIKMIŞTI SONUCUN

günaydın canım.doktorlar genekde 15.gün diyorlar.biraz erken ama olsun.sanırım sendede var bişiler.sonuç fena değil.inşallah yükselir değerin.ben 17.gün yaptırmıştım....[/QUOTE

İNŞALLAH CANIM TEŞEKKÜRLER. SENİN 17. GÜNDE KAÇ ÇIKMIŞTI SONUCUN

492.1 İDİ CANIM.İKİZ BENİM BEBEKLER:nazar:OYÜZDEN YÜKSEK ÇIKMIŞTI.ALLAHIM İNŞALLAH SANADA YAŞATIR BUGÜZEL DUYGUYU

Teşekkür Ederim Canim Sağlikla Al Inşallah Kucağina Bebeklerini, Bakalim Bende Cuma Test Yaptircam Tekrar Belli Olacak Bakalim

herkeze günaydınn yeni aşılama yaptırmıs olanlar sizlerin de hayırlı olsun asılamanız ddm hosgeldin yoktun epeydir nasıl gidiyor hamilelik?

herkeze günaydınn yeni aşılama yaptırmıs olanlar sizlerin de hayırlı olsun asılamanız ddm hosgeldin yoktun epeydir nasıl gidiyor hamilelik?

GÜNAYDIN CANIM.BURALARDAYIM TAKİP EDEİYORUM SİZLERİ.YARDIMCI OLABİLECEĞİM BİŞİLER OLUNCA YAZIYORUM.ALLAHA ŞÜKÜR RAHAT Bİ HAMİLELİK GEÇİRİYORUM.İLERİDE NE OLUR BİLEMEM ÖPTÜM CANIM

yakızlar benım şimdi kafam karıstı boncukla aynı gun yaptırmısız asılamayı ben testi p.tesi yaptırdım ozaman erkenmı yaptırmısım yanı bugunde adet olmam gerekırdı hala olmadım içime sankı bıraz umut dogduya

Esracim Benim Bide Aşilamam 4-5 Gün Geç Yapildi Yumurtam Tembel Benim Pko Var Bende. Yani Adetin 19. Günü Aşilama Yapildi. şimdi Benim 3-4 Gün Geçmiş Sayiliyor Adetim Bekle Canimm Sende Inş. Adet Olmazsinda Bebişin Gelir....

Esracim Benim Bide Aşilamam 4-5 Gün Geç Yapildi Yumurtam Tembel Benim Pko Var Bende. Yani Adetin 19. Günü Aşilama Yapildi. şimdi Benim 3-4 Gün Geçmiş Sayiliyor Adetim Bekle Canimm Sende Inş. Adet Olmazsinda Bebişin Gelir....

canım bendede adet duzensızlıgı var benım adetın 16.gunu yapıldı asılamam asılamanın 12.gunu test yaptırdım 2.7 çıktı 2 3 gundurde acayıp kasık agrılarım var

Ben Derimki Sana Esracim Acele Etme Biliyorum Sabretmek çok Zor Ama Bak Bende Cumayi Bekliyorum Tekrar Yaptiracağim Testi. Artarsa Hamileyim Benimde Tam Kesin Bişey Yok Yani.. Bizim Durumumuzda Olanlarda Daha Geç çikabiliyor Sonuç.... Ben Seni Umutlandirmak Istemem Ama Biraz Sabret Ve Cuma Ya Kadar Adet Olmazsan Tekrar Yaptir Testini
.

X