Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi yaparsın valla en güzeli.ben yasadıgım yer itibarıyla biryere cıkamıyorum malum ama pazar günü 2 saat yol tepip ordu merkeze gittik sırf sinema ve gezmek icin.kızlar cok sanslısınız kıymetini bilin sosyal imkanları degerlendirin ben dogma büyüme ankaralıyım ama es ve is geregi ordunun bir ilcesinde yasıyoruz 4 senedir sehir merkezinde yasamak cok güzel birsey sinema tiyatro bowling buz pateni bunlar hastası oldugum seyler ama maalesef yapamöıyorum siz büyüksehirde yasıyorsunuz böyle bir dönemde bunun tadını cıkarmak lazım

ilahi elif sende :)
valla ben persembe sabahtan gitcem testimi yaptırcam öglene kalmaz size iyi yada kötü haberi vercemm hihihi

walla gelincik napim asilama oldugum gunden beri hic bir umudum yok nedense benden baska herkes umutlu bir ben degilim o yuzden biraktim zaman hayirlisi olur olmaz olmazsa zaten tup bebege gecicez napim ya kendimi kastikca ruyalarima giri daha cok moralim bozuluyo bu arada bana dun gece sormussun ne ameliyati diye temmuz da sol tarafdan cikolata kisti aldirdim ben ameliyatim acik oldu karnim sisince dikis yerlerim aciyo ben daha cocuk sahibi olmadan ilk sezaryanimi oldum yani:)bıse daha sen ordunun neresındesın:))

Merhaba
araniza yeni katıldım
ben de cuma 3.asılamayı oldum, merakla bekliyorum.. ben de de aynı sikayetler var, siskinlik, gaz...bakalım neler olacak? tutunca baska belirti olurmu? bulantı, baska birsey..cok umudum yok... sizin var mııı?

selam canım hosgeldın aramıza bende aşılama yaptırdım aynı dedıklerın oldu bende dun test yaptırdım sonuc negatıf belırtılerde herkesde aynı olmuyor hayırlısı olsun canım

merhaba canım hosgeldinn
evet benim de pek umudum yok bakalım persembe günü ögrencem sonucu sen ne zaman ögreniyorsun?kacıncı günü asılamanın?

slm kızlar bende 3. aşılamamı yaptırdım bu kez 1 ve 2. sinin aksine cok garip ama ne göğüs ağrısı ne şişlik ne kasık ağrısı ne bel ağrısı hiç ama hiç bir şey hissetmiyorum cok tuaf bir durum....bu arada dün regl günümdü ama bu ay cok stres yaşadım gecikmesi normal gibi geliyor hadi bakalım hayırlısı......
umut yolculuğum henüz bitmedi kavuşuncaya kadar yola devam kızlar :)))))))

aşılamamın 4.günü.. ama dediğim gibi yalnızca şişkinlik var.. diğer ikisinde de olmuştu. bir sorum daha var, benim doktorum aşılamalardan önce rahim filmi istemedi... hatta bahsetmedi bile..siz çektirmişmiydiniz? 3. de tutmazsa sanırım sonra tüp bebek..hayırlısı..

genelde tüm tetkikler istenir diye biliyorum ben:1no2:

bendende ıstemedı canım rahım fılmı

kızlar ben iyice bunaldım 11 . gün cıkarmı sizce?

canım bence bekle bıraz ben dun yaptırdım bılıyosun.bugun adet gunumdu bakalım hala gelmedi 1 hafta beklıcem gelmesse tekrar yaptırcam test bence 14.gune kadar bekle oyle yaptır derım ben yınede sen bılırsın tabı senın kararın canım ihsallah tutmustur

esrasoner varya artık tutup tutmadıgında degilim iyiyce gerilmeye basladım son birkac saattir
bu belirsizlik varyaa o kötü cok kötüü

esrasoner varya artık tutup tutmadıgında degilim iyiyce gerilmeye basladım son birkac saattir
bu belirsizlik varyaa o kötü cok kötüü

evet canım haklısın ben kendımı tutcana okadar kaptırmıstımkı yavas yavas kendıme gelmeye basladım işte bende de suan acayıp bı agrı var kasıklarım berbat sanırım yarın adet olucam hayırlısı olsun canım

selam kızlar.iki gündür girememiştim. şimdi sonuçları öğrendim. esrasoner,fındık80 ve ece nin sonuçları. canlarım inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize siz çok sabırlı anne adaylarısınız.
çok ümitliydim ben ama olmadı ben şimdi bu moralle nasıl bu hafta aşılama yaptıracam. sinirlerim çok bozuldu özür dilerim sizide üzdüysem ama şuan deli gibi ağlıyorum. umutvarın umudu yok.
bu ganophene den çok ağrım var şuan yarın dr gidecem ama şimdi eşimle konuştum hiç moralim yok aşılama olmaya ben bu ay vazgeçicem büyük ihtimal. yarın sabah toparlanmama bağlı yada bilmiyorum. kendinize iyi bakın kızlar ve lütfen çok özel insanlar olduğunuzu unutmayın.

günaydın kızlar ben yeni üye oldum ama sizi aşılamam olduğu günden beri takip ediyordum. bende 6 martta aşılama oldum. dün kan testi yaptırdım sonucum 21,17 çıktı. doktorumu aradım kızdı erken yapmışsın testi diye. ilacın etkisindende yükselme ihtimali varya onun için. yani anlayacağınız sevincim kursağımda kaldı. ilacın etkisinden olsa bu kadar çıkarmı 4 - 5 falan çıkar heralde hiç başına böyle bişey gelen varmı. bu arada benimde ilk aşılamam olacak 2 senedir bebek istiyoruz inşallah allahım bu sefer bize bu duyguyu tatmayı nasip eder... allah hepimizin gönlüne versin.

Dün Akşam Doktora Gittim 3.aşilamaya Başlamak Için.ama Bu Defa Göbekten Iğne Yapalim Dedi.bu Nedenle Iğneler Için Rapor çikarmamiz Gerekiyormuş.yani Benim 3.aşilama Nisan A Kaldi.kismet Tabi.her Işte Vardir Bir Hayir.

Ayrica Bu Iğneler Pahali Mi Ki Rapor çikariyor.sizde Rapor çikarmişmiydiniz?

herkese gunaydiiiin...yaa boncuk benim anlamadigim bisi var nesi erkenmis bunun 12.gun kan testi yaptirmissin iste daha ne benim dr ve cogumuzunki 14.gun test istedi (hemde bana 14 yada 15.gun idrar testi yap dedi reglin gecikirse kan yaparsin dedi) yani 2 gun icinmi cok erken oluyo eh bide sonuc 21 kusur diyosun simdi tam karman corman oldu kafam niye boole bisi dediki senin dr acaba??? bide 21 cikiyo dedigin gibi 5-10 falan diil ben bu sonucu alsam hawlara ziplarim ama kafam karisti simdi umarim hamilesindir cnm yani bana gore oolesinde :) gercektende oylesindir insallah

ececim ben raporla falan vakit kaybetmek istemedim dangil dungul olaya girdik...siz hangi ilaclari kullandiniz bilmiyorum ama benimki gobekten yapilan igne gonal-f di gunde 150lik yaptim ilk 5 gun kullan sonra kontrole gel demisti ondan 900luk aldim igneyi yani 6 dozluk benim ayarima gore o 600tl idi gerci sonrada 6.gun kullandim kestik yani tam 1 kutu kullandim oda bana 600'e patladi ama normalde 10-12 gun kullanilmasi gerekiyo benim dr'da 10 gun falan devam edicez demisti ama 6.gun kesti vardi bi bildigi heralde neyse maddi acidan bize ii geldi tabi 2.kutuyu almamak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…