- 28 Mayıs 2007
- 259
- 23
- 42
-
- Konu Sahibi gelincik06
ilahi elif sende :)
valla ben persembe sabahtan gitcem testimi yaptırcam öglene kalmaz size iyi yada kötü haberi vercemm hihihi
Merhaba
araniza yeni katıldım
ben de cuma 3.asılamayı oldum, merakla bekliyorum.. ben de de aynı sikayetler var, siskinlik, gaz...bakalım neler olacak? tutunca baska belirti olurmu? bulantı, baska birsey..cok umudum yok... sizin var mııı?
Merhaba
araniza yeni katıldım
ben de cuma 3.asılamayı oldum, merakla bekliyorum.. ben de de aynı sikayetler var, siskinlik, gaz...bakalım neler olacak? tutunca baska belirti olurmu? bulantı, baska birsey..cok umudum yok... sizin var mııı?
aşılamamın 4.günü.. ama dediğim gibi yalnızca şişkinlik var.. diğer ikisinde de olmuştu. bir sorum daha var, benim doktorum aşılamalardan önce rahim filmi istemedi... hatta bahsetmedi bile..siz çektirmişmiydiniz? 3. de tutmazsa sanırım sonra tüp bebek..hayırlısı..
aşılamamın 4.günü.. ama dediğim gibi yalnızca şişkinlik var.. diğer ikisinde de olmuştu. bir sorum daha var, benim doktorum aşılamalardan önce rahim filmi istemedi... hatta bahsetmedi bile..siz çektirmişmiydiniz? 3. de tutmazsa sanırım sonra tüp bebek..hayırlısı..
kızlar ben iyice bunaldım 11 . gün cıkarmı sizce?
esrasoner varya artık tutup tutmadıgında degilim iyiyce gerilmeye basladım son birkac saattir
bu belirsizlik varyaa o kötü cok kötüü
günaydın kızlar ben yeni üye oldum ama sizi aşılamam olduğu günden beri takip ediyordum. bende 6 martta aşılama oldum. dün kan testi yaptırdım sonucum 21,17 çıktı. doktorumu aradım kızdı erken yapmışsın testi diye. ilacın etkisindende yükselme ihtimali varya onun için. yani anlayacağınız sevincim kursağımda kaldı. ilacın etkisinden olsa bu kadar çıkarmı 4 - 5 falan çıkar heralde hiç başına böyle bişey gelen varmı. bu arada benimde ilk aşılamam olacak 2 senedir bebek istiyoruz inşallah allahım bu sefer bize bu duyguyu tatmayı nasip eder... allah hepimizin gönlüne versin.
Dün Akşam Doktora Gittim 3.aşilamaya Başlamak Için.ama Bu Defa Göbekten Iğne Yapalim Dedi.bu Nedenle Iğneler Için Rapor çikarmamiz Gerekiyormuş.yani Benim 3.aşilama Nisan A Kaldi.kismet Tabi.her Işte Vardir Bir Hayir.
Ayrica Bu Iğneler Pahali Mi Ki Rapor çikariyor.sizde Rapor çikarmişmiydiniz?