Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kımsenın fıkrı yokmu bu konuda arkadaslar olanlarda cvp vermıyor sanırım..........

esra şimdi namaz kıldım, allah hakkımızda hayırlı olanı versin, kendine bir uğraş bul,bak çok kafana takma oooo valla bak bana hiç heyecan yok.bende dün oldum ilk aşılamamı bakalım tutacakmı?ama hala az az kanama oluyor.

valla esracim gelincik ne guzel yazmis ozet olark bizim en kotu yanimiz kendimizi dinlememiz iste bi seye kafayi takip oldumu olmadimi diye kendimizi kemirmemiz...bakma ben bu konusa feciyimdir konusup sizleri telkin etmeye calisiyorumda kendime gelince de bu soylediklerimi basarabilsem :)

iste ondan gelinciginde dedigi gibi bu gibi durumlarda hic bos kalmamak bol bol kendimizi oyaliyacak seyler bulmak sevdiklerimizle keyifli vakit gecirmek o zaman dusunecek vakit olmuyo cunku

bak benim kendi fikrim olarak yani ben senin yerinde olsam herseyin bittigini dusunmezdim diyorumya ben 3 kez kan testi yaptirdim 3unde de 0 cikti yani 2.7 de bi umit olabilirde olmayabilirde ama dedigim gibi simdi kafayi ona takma aklina geldikce kimse olmasa bile disari cik bi yerlere git oyala kendini cnm hasta olana kadar hala biseyler olabilir ama sakinilan goze cop batar sozunude hep hatirla bi insan bi seyin ne kadar ustune duserse bi olumsuzluk cikar esracim ondan aklina gelince at kendini sokaklara yada evde biseylerle ugras :) bende oyle yapiyorum haftasonlari hafta ici allahtan isteyim ama is olmayinca cok fazla bende kurmaya basliyorum haliyle

neyse dedigim gibi hayirlisi neyse ne zamansa oyle olsun diyecez cnm elimizden baska bi sey gelmiyo...bakalim bende senden farkli degilim aslinda icten icten baya kaptirmis durumdayim ama ben disari yansitmiyorum umurumda diilmis gibi davraniyorum umarim test sonucunu alinca da bu disariya karsi oynadigim sogukkanliligimi koruyabilirim sengözlerimebaksanab

arkadaşlar aşılama yaptırdım 11.de 1 hafta oldu hala karnım da sancılar oluyor.ilk gün çok sancım oldu hatta ağrı kesici içmek zorunda kaldım dayanamıyordum. şimdi iyiyim ama tam geçmedi neden bu kadar uzun sürdü anlayamıyorum..eşimle beraber bile olamıyorum 1 kere deneyelim dedik çok canım acıdı aslında hazır yumurtlamışken beraber olmamız gerekiyordu doktor da dedi ama acılardan olamıyorum..
benim gibi acı çeken oldu mu çok merak ediyorum ??

amin canım hayırlısı olur ihsallah

canım aksine benim hic agrım olmadı hafif bir sag yumurtalıgımda sızı oldu galiba bünyeden bünyeye degisiyor ayaklarını uzat karnını rahatlat ha birde ayaklarını sıcak tut benim ilk gün karnım kötüydü bayagı sıcak su torbası koydum acayip rahatladım

kislar sabirsizlikla benden gelecek cvbi bekliyonuz biliyorum ama malesef ben korktum gitmedim hastaneye cikmazsa bise moralim cok bozulur diye ben kendimi adet olmaya hazirladim gidip gelip bakiyorum bise varmi diyeolursa surpriz olcak banasengözlerimebaksanab

sağol gelincikcim :)
sıcak torbası benim hiç aklıma gelmemişti yaa.neyse zamanla tamamen geçer.
evet herkes de farklı reaksiyon gösteriyor demek ki..yaa ben öyle korktum ki bu aşılamadan bu tutmazsa eğer 2.3. yü düşünemiyorum şu anda..ama tutmazsa mecburum yaptırmaya tabii..
ne zor işler yaaa allah hepimize sabır versin ,bu çabalarımızın ve acılarımızın sonucunda da
hayırlısı ile bebek sahibiyi olmayı tabii :)

elif ayol ben burda haber bekliyorum niye korktun ya artık kanda gözüküyor ögrensene belki adet olman tabi eger negatifse 1 haftayı bulabilir ögren rahatla

olumlu düüsn canım o cok önemli simdi kacıncı günün senin asılama?burdan takip edelim

ay ne bilim korktum bi kere sabahtan beri telefonlarim susmadi valla git ogren sudur budur diye ama biliyorum ki bise cikmazsa moralim cok bozulur benim ailemden kimse de yok burda herkez uzakta teselli edecek kimsem bile yokkk(o yuzden ben kendımı adet olmaya hazırlıyorum hos oda yok yaa

biz varız ben varım yalnız bırakmayız seni ögren icini rahat ettir canım hadi

Son düzenleme:
11.de oldum bugün 8.günüm
olumlu yada olumsuz bişi düşünmüyorum , aslında ne düşündüğümü bende bilmiyorum bişi oldu bana
nötr oldum bişi de hissetmiyorum bi garibim yani :)

Elif aslında test yaptır neden diceksin adet olmayı beklemek seni daha çok yıpratır hem daha çok üzüleceksin çünkü olana kadar o süreç te daha çok umutlanıcaksın
yaptır kurtul ve önüne bak olumlu ya da olumsuz
olumlu ise mutluluğunu yaşa olumsuz ise de üzül ağla ( bu çok normal ) ama 2. ye hazırla kendini
tabii ki dualarımız inş hamilesindir hayırlısı ile .. öpüyorum seni
hem biz varız yanındayız unutma :)

seziiinnn ayni gunde asilama yaptirmisiz insallah arka arkaya guzel haber veririz ve herkesdende ayni sekilde aliriz guzel haberleri

ayy elincim sana gelince alemsin be cnm niye korkuysun korkunun ecele faydasi yokki :O yani ne bileyim sezin hakli bencede bir an once ogrenki ya sewin ya uzul ve negatifse uzuntunude cabuk at ustunden boyle daha kotu hep bi umit her gecen gun kafanda kimbilir neler kurucan ve umarim olmaz ama diyorumya eger olumsuz bi sonucla karsilasirsan daha uzun surebilir uzuntun yani ben olsam oyle olurdum ama sen bilirsin cnm tabi bu sekilde surprizde olabilir bu da guzel bi yontem ama yeterki sonuc ne olursa olsun uzun sureli uzulmemek kaydiyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…