-
- Konu Sahibi gelincik06
kımsenın fıkrı yokmu bu konuda arkadaslar olanlarda cvp vermıyor sanırım..........
evet dogru dıyosun hep yalnızken gelıyom aklıma ve kotu oluyorum eşim yanındayken moral verıyor bana hala adet olmadım bı yandanda belkı hamıle olabılırmıyım dıyorum kendı kendıme gercı bende adet duzensızlıgıde var bıde kızlar hep 0 çıktı dıyolar benım 2.7 çıktı acaba gec dollenme olmus olabılırmı????
esra şimdi namaz kıldım, allah hakkımızda hayırlı olanı versin, kendine bir uğraş bul,bak çok kafana takma oooo valla bak bana hiç heyecan yok.bende dün oldum ilk aşılamamı bakalım tutacakmı?ama hala az az kanama oluyor.
arkadaşlar aşılama yaptırdım 11.de 1 hafta oldu hala karnım da sancılar oluyor.ilk gün çok sancım oldu hatta ağrı kesici içmek zorunda kaldım dayanamıyordum. şimdi iyiyim ama tam geçmedi neden bu kadar uzun sürdü anlayamıyorum..eşimle beraber bile olamıyorum 1 kere deneyelim dedik çok canım acıdı aslında hazır yumurtlamışken beraber olmamız gerekiyordu doktor da dedi ama acılardan olamıyorum..
benim gibi acı çeken oldu mu çok merak ediyorum ??
kislar sabirsizlikla benden gelecek cvbi bekliyonuz biliyorum ama malesef ben korktum gitmedim hastaneye cikmazsa bise moralim cok bozulur diye ben kendimi adet olmaya hazirladim gidip gelip bakiyorum bise varmi diyeolursa surpriz olcak banasengözlerimebaksanab
sağol gelincikcim :)
sıcak torbası benim hiç aklıma gelmemişti yaa.neyse zamanla tamamen geçer.
evet herkes de farklı reaksiyon gösteriyor demek ki..yaa ben öyle korktum ki bu aşılamadan bu tutmazsa eğer 2.3. yü düşünemiyorum şu anda..ama tutmazsa mecburum yaptırmaya tabii..
ne zor işler yaaa allah hepimize sabır versin ,bu çabalarımızın ve acılarımızın sonucunda da
hayırlısı ile bebek sahibiyi olmayı tabii :)
ay ne bilim korktum bi kere sabahtan beri telefonlarim susmadi valla git ogren sudur budur diye ama biliyorum ki bise cikmazsa moralim cok bozulur benim ailemden kimse de yok burda herkez uzakta teselli edecek kimsem bile yokkk(o yuzden ben kendımı adet olmaya hazırlıyorum hos oda yok yaa
Elif aslında test yaptır neden diceksin adet olmayı beklemek seni daha çok yıpratır hem daha çok üzüleceksin çünkü olana kadar o süreç te daha çok umutlanıcaksın
yaptır kurtul ve önüne bak olumlu ya da olumsuz
olumlu ise mutluluğunu yaşa olumsuz ise de üzül ağla ( bu çok normal ) ama 2. ye hazırla kendini
tabii ki dualarımız inş hamilesindir hayırlısı ile .. öpüyorum seni
hem biz varız yanındayız unutma :)