- 13 Mart 2008
- 136
- 1
-
- Konu Sahibi gelincik06
aaaaaa ne güzel aynı gün he..amin canım inş
neden sen erken yaptırıyorsun bana 14 gün demişti doktor bende haftaya yaptırırım diye düşünüyordum ..
bu arada sağlık ocaklarında yapıyorlar mı bilgin var mı ?
banada oole dedi sezincim ama 14-15.gun idrarda bak reglin gecikincede kanda baktir dedi oohooo kim bekliyecek o kadar dimi ama hehe kanda 12.gun kesin ciktigi icin bu iskenceye bende 12.gun son vermek istiyorum ama tabi yine son noktayi regl gecikmesi koyacak :1rolleyes:
hmm maalesef saglik ocagi hakkinda hicbi fikrim yok ama yarin bence ac birine sor ben bizim yakinimizdaki poliklinikde yaptiriyorum
doğru bende bi araştırayım nerde yaptırsam diye
sen o zaman cumartesi öğreniceksin sonucu :) hadi hayırlısı canım
sagol canim hepimize hayirli olsun guzel haberler alalim verelim keyfimiz yerine gelsin...
yaa elif gercekten yokoldu ya kendini sokaklara atti daha fazla dusunmemek icin yada test yaptirmaya gitti :)
bu arada benim kuzenim 2.bebgine hamile tanriya sukur onda sorun yok normal yollardan 2.hamileligi bide beraber calisiyoruz hep onun basinin etini yiyorum su gogus agrisi kismi beni korkutucu sekilde umutlandiriyo ama kapilmakda istemiyorum o da sooledi agri baslardan itibaren olurmus ve gun gectikce artiyomus hatta dus falan alirken su geldiginde feci aciyomus falan. Benimde her gecen gun sanki biraz daha siddetleniyo ayy ne bilim ya kafayi yedim ya psikolojik benin sanirim su andan itibaern kendimi bisilerle oyalama vaktim gelmis dimi arkadaslar
bu arada kizlar demin testi yaptiracagim yeri aradimda cmtesi sabahtan gelirsem aksam ustu sonucu verirmisiniz diye sabah 8.30a kadar gelirsem vereceklerini soylediler bide arada sokusturdum lafi kanda kac gunde cikar diye sonucta laborant bunlar tesadufen konustugum hanimda gecenlerde asilama yaptirmis (tesadufe bakin) ve 10.gun yaptirmis testi positif sonuc almis (ayyy darisi hepimizin basina) yani cikiyo iste 10.gunden itibaren cikiyomus ama ben garanti olsun diye 22.sinde gidicem madem testi verebiliyolar (ayy benimde borsa gibi oldu dewamli tarih degisiyobi 21.i diyorum bi 22 si hehe son kararim 22 mart cmtesi kizlar)
ya cok sasırdım acaba ben yarın mı yapsam? ama simdi negatif cıkınca bu sefer soru isaretleri baslayacak erken yaptırdım ondanmı diye.en iyisi 12. gün yaptırmak galibasengözlerimebaksanab
bencede bekle gelincikcim en azindan 12.gun olsun
sezincim eger benimde cmtesi bi davetim olmasa ptesiyi bekliyecektim ama nasilsa az cok bisiler belli olur yani 0 cikarsa cmtesi rahat rahat yiyip icebilirim :) (etrafimdakileride sigaralarindan dolayi taciz etmem hehe) valla kendime feci stres yapiyorum ben sigarayi son 3 senedir baya azalttim gunde 5-6 tane aksamlari iciyorum ama ickiyle baya iciyorum esimde cok icer ona gerginlik yaratiyorum su asilamadan beri her sigara icisinde :) dur diyo yani sonucu eline al ona gore davranalim kim nerden bilicekki 1.gunden hamile kaldigini...hakli ama diyorumya ihtimali bildigim icin gerginlik yaratiyorum hem kendime hem etrafima ondan ben 12.gun yaptiricam ama simdi 0 disindabi rakam cikarsa mesela 2-3 gibi falan tabiki 3-4 gun sonra bi kere daha yaptirmak zorunda kalicam
bu arada elif yok galiba test yaptırmaya gitti..
bizim ısrarlarımıza dayanamayıp :)
nerde stres yapıyosun kızımm baksana aklın davetlerde :) gayet de rahatsın valla :)bencede bekle gelincikcim en azindan 12.gun olsun
sezincim eger benimde cmtesi bi davetim olmasa ptesiyi bekliyecektim ama nasilsa az cok bisiler belli olur yani 0 cikarsa cmtesi rahat rahat yiyip icebilirim :) (etrafimdakileride sigaralarindan dolayi taciz etmem hehe) valla kendime feci stres yapiyorum ben sigarayi son 3 senedir baya azalttim gunde 5-6 tane aksamlari iciyorum ama ickiyle baya iciyorum esimde cok icer ona gerginlik yaratiyorum su asilamadan beri her sigara icisinde :) dur diyo yani sonucu eline al ona gore davranalim kim nerden bilicekki 1.gunden hamile kaldigini...hakli ama diyorumya ihtimali bildigim icin gerginlik yaratiyorum hem kendime hem etrafima ondan ben 12.gun yaptiricam ama simdi 0 disindabi rakam cikarsa mesela 2-3 gibi falan tabiki 3-4 gun sonra bi kere daha yaptirmak zorunda kalicam
yok kislar bosuna sevinmeyin test yaptirmaya degil komsuma caya gittim:dance:belki yarin giderim:dance:yarin ki psikolojime bagli tabi
aman elif e yaaa bu yapılır mı bize aşk olsun ..çay içmeye gitmiş hanfendüüü
beni de çağırsaydın ya :)
aman elif e yaaa bu yapılır mı bize aşk olsun ..çay içmeye gitmiş hanfendüüü
beni de çağırsaydın ya :)
Evettt baya gençlermiş :)ay kıslar ne demek basımla beraber gelın ben sıze hazırlayım cay benım komsular sızı pek sarmaz bıze gore cok gencler 2 sı 70 n ustunde 1 60 nyerimseniben