Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

eeee canım benım onlar ıcın hava hos tabı onlar alacakları paraya bakıyolar sımdıye kadar hıc odemedıysem amelıyatım hıtreskopım dr paraları ılac paraları nerden baksan bı 7 bın ytl odedım daha odeyecegım gerıde sımdıye kadar bı tup bebek yapsam doguruyodum valla sımdı:)

ben şimdi aşilama deyılde tup bebek yaptırsam daha iyi degılmı kızlar ya yaparmıkı doktor

ben şimdi aşilama deyılde tup bebek yaptırsam daha iyi degılmı kızlar ya yaparmıkı doktor...

esracım yeni gördüm yazını inan cok üzüldüm canım yaa
olsun biz pes etmek yok demiyormuyduk degilmi?
suan ne söylense üzüleceksin biliyorum ama lütfen devam etmek icin moralli olman gerektigini hatırlat kendine sık sık tamammı canım?

esra sakın moralını bozma ınan bana herseyın bı zamanı var ve o zaman gelmeden bız ne yapsak bos bak sana bıse anlatayım benım karsı komsumun yegenı rahım kanserıne yakalanıyo 1 yumurtalıgını ve rahımın bır bolumunu alıyolar va hıc cocugu yok dr dıyo kı kesınlıkle hamıle kalamzasın kadın kemoterapı gorurken hamıle kalıyo ve dr dıyo kı ya %1 bıle sansın yoktu bu bır mucıze suan 8 yasında bır kızı var ve kendın de de o hastalıktan eser bıle yok demek kı zamanı degılmıs ıns en yakın zaman da senınde guzel haberlerını alırız

ıhsallah canım hepimiz guzel haberler alırız enkısa zamanda

ayy pardon ben birseyi anlamadım degerin 7 küsür cıkınca hamile olmuyormusun yani? benim bildigim eger 5 in üzerindeyse hamilesindir
beni aydınlatın kızlaarr ??? simdi kafam karıstı :1shok:

iste bende onu merak ediyorum esracim hani ilk asilama tutmadi mesela neden direk tup'e gecilmiyo % orani daha yuksek tamam eziyeti biraz daha fazla ama en azindan olasiligi fazla
yani eger isternirse yapiliyo sanirim ama neden illaki asilamada 2-3 kere deneniyo o kismini anlamiyorum bende
neyse dr'una gidince sor bakalim ne diyecek

ben şimdi aşilama deyılde tup bebek yaptırsam daha iyi degılmı kızlar ya yaparmıkı doktor

bak canım eger ssk da yapıyosan tum ıslemlerını onun bı proseduru var yanı 3 ay ıcınde asılama yada normal yolla gebe kalamıyosan tup bebege oyle gecıyolar ama once 3 ay bı tedavı uyguluyolar bılıyosunuz tup bebek ıcın verılen ılaclar cok pahallı bunu ssk oduyo ama rapor cıkarman gerek rapor ıcın de heyete gırıyosun 3 dr tarafından onay verılırse tup bebek raporu cıkarıyolar

ayy pardon ben birseyi anlamadım degerin 7 küsür cıkınca hamile olmuyormusun yani? benim bildigim eger 5 in üzerindeyse hamilesindir

ben 10 uzerı cıkarsa hamıle kalınıyor bılıyorum

evet ya o rapor cıkarmak cok zor aman ya ama ben de persembe günü asılama yaptırcam eeger tutmasa ben direk tüp b ebege gecicem ya zaten düsünürsen benim bi raporluk hakkım kaldı onuda asılamada harcıyamam acıkcası gene tüp bebek asılama göre daha bi sonuclu zaten tüp bebekte 1,750 civarı onun için ebnde tüp bebek diyenlerdenim kızlar

haklisin gelincik ben bu dr'u anlamadim sanirim cok temkinli bu dr arkadasda umut vermiyim diye boole konusmus :) 5'in ustu hamileliktir benim bildigim ve arastirdigim ama garanti olsun diye yarinda yaptir gokdil bakalim ne cikacak cunku her gun 2 kati artmasi gerekiyomus

bide kacinci gun yaptirdin testi cnm ? yani 7-12.gunler arasi yaptirdiysan ve 7.95 ciktiysa gayet normal yahu neden bu dr dusuk demis anlamadim is ki bundan sonra hamilelik varsa hergun x2 artarak yukselmesi gerek

gelıncık yazdıklarını okudum ve gercekten cok uzuldum sende kafana takma olurmu hepımız donem donem yasıyoruz boyle sorunlar benım esım de dr bana ılac vermıstı ılac bıttı catlatma ıgnesı vurdu ve su gunlerde esınle beraber ol dedı aksam eve geldım dr un dedıklerını soyledım o aksam beraber olmamız gerektıgını de bana bızım zaten normal yollarla olmuyo ne ugrascaz dedı gıttı tv basına yatıp uyudu sonra dr sperm testı ıstedı ondan dedım senden test ıstıyolar bana dedı kı bende sorunj yok sorun sende once sana baksınlar bazen bı denyolukları tutuyo ıste takma kafana gecer hepsı

ihsallah canım allah hepımıze yardım etsin

iyi olmaya calısıyorum canım allahtan eşim arıyor sureklı moral verıyor bana yoksa bılmıyorum nasıl olurdum

canım benim moralini bozma çünkü aşılama ile ancak %20 şansımız oluyor normal yolla gebe kalanlarla aynı yaniiii. kendini toparla 2. ye başla bence. bak ben 19 unda 3.ye başlıcam. hayat bu ne getireceği ne zaman getireceği belli olmaz. belki doğru zaman nisandır ha:))

canım benim kaç gündür valla seni takip ediyordum umudun kırılmasın . sakın umutsuzluk yok korkularını besleme. olmıcak diye bişey yok artık yeterki iradeli ol. artık çoçuk olmaz diye bişi yok biliyorsun bak seda sayan bile hamileymiş 50 yaşında kadın sen de anne olcaksın çünkü sen bunu hakediyorsun . benim durumum vahimdi beni takip ettiysen bende umudum hiç yoktu meleğimiz geleceği zamanı bilyor. sen kendini yıpratma sakın umutlan ve çok iste dualarım sana ve bütün anne olmak isteyen asil ruhlu anne adaylarına bizler çok özel insanlarız biliyorsunki kıymetli bebeklerimizi en güzel şekilde yetiştirmemiz için bir sınav bizimki geç bulunca kıymetli olur.ALLAH sevdiği kulunu geç sevindirirmiş biliyorsun sabır et canıma.s.

canım çok saol çok tesekkur ederım.bugun aşılamamın 12.gunuydu cıkmama gıbı bısey olabılırmı canım

canım çok saol çok tesekkur ederım.bugun aşılamamın 12.gunuydu cıkmama gıbı bısey olabılırmı canım

esracim uyesi oldugum bi dr sitesi var senin icin bi kadin dogumcuya sordum 12.gun cikmaya bilirmis adet olunmazsa 5 gun sonra tekrar test yaptirin diyo takama canim kafana ne olur daha cok yolun basindasin umarim en kisa zaman da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…