Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esracim uyesi oldugum bi dr sitesi var senin icin bi kadin dogumcuya sordum 12.gun cikmaya bilirmis adet olunmazsa 5 gun sonra tekrar test yaptirin diyo takama canim kafana ne olur daha cok yolun basindasin umarim en kisa zaman da olur

çok saolasın canım ihsallah ya allah herkese enkısa zamanda dılegıne kavusturmayı nasıp etsın

gelıncık yazdıklarını okudum ve gercekten cok uzuldum sende kafana takma olurmu hepımız donem donem yasıyoruz boyle sorunlar benım esım de dr bana ılac vermıstı ılac bıttı catlatma ıgnesı vurdu ve su gunlerde esınle beraber ol dedı aksam eve geldım dr un dedıklerını soyledım o aksam beraber olmamız gerektıgını de bana bızım zaten normal yollarla olmuyo ne ugrascaz dedı gıttı tv basına yatıp uyudu sonra dr sperm testı ıstedı ondan dedım senden test ıstıyolar bana dedı kı bende sorunj yok sorun sende once sana baksınlar bazen bı denyolukları tutuyo ıste takma kafana gecer hepsı

tesekkürler elifcim haklısın gercekten bazen ayarı kacıyor bu kocaların ne biliyim kayınvalidemle hergün evde oturmaktan sıkıldım zaten birde asılama psikolojisi diyelimCADIARZU
bugün size yazdıgım seyler olduktan sonra aradı beni taksi gönderiiyoyorum gel konusalım diye.oysa evde zaten konusuyorduk ve beni takmıyordu.ben de dedim ben senin oyuncagın degilim gelemem.bu adam beni robot sanıyor ayol benim duygularım yok sanki:eek:klava:
olsun bana bugün ders oldu moralimi bozmayacagım degmez cünkü herseyden önemlisi benim mutlulugum dedim kendime.belki ilk anda bencilce gelebilri ama bu adam beni hic düsünmüyor bu aralar.o zaman ben kendimi düsünmek zorundayım.karar verdim kimseye kendimi üzdürmeyecegim ohh sefam olsun:dance:
bu arada ben burayı derdim var bölümüne cevircem neyse beni gecelim sizler nasılsınızzz?
haa unutmadan ya kızlar benim asılamadan birkac gün sonra burnuma bir haller oldu.acayip koku alıyorum ve aldıgım kokulardan fena halde rahatsız oluyorum
biliyorum bu bir hamilelik belirtisi ama birkac aylık hamilelik belirtisi dimi??
ya umutlanmak istemiyorum biran önce sonucu ögrenip hayata devam etmek istiyorum

18 mayis - eliftoygurci
20 mayis - gelincik
22 mayis - dup

elifcim bugün ögreniyorsun hadi bakalım hayırlısı:)
bizi merakta bırakmaa

tesekkürler elifcim haklısın gercekten bazen ayarı kacıyor bu kocaların ne biliyim kayınvalidemle hergün evde oturmaktan sıkıldım zaten birde asılama psikolojisi diyelimCADIARZU
bugün size yazdıgım seyler olduktan sonra aradı beni taksi gönderiiyoyorum gel konusalım diye.oysa evde zaten konusuyorduk ve beni takmıyordu.ben de dedim ben senin oyuncagın degilim gelemem.bu adam beni robot sanıyor ayol benim duygularım yok sanki:eek:klava:
olsun bana bugün ders oldu moralimi bozmayacagım degmez cünkü herseyden önemlisi benim mutlulugum dedim kendime.belki ilk anda bencilce gelebilri ama bu adam beni hic düsünmüyor bu aralar.o zaman ben kendimi düsünmek zorundayım.karar verdim kimseye kendimi üzdürmeyecegim ohh sefam olsun:dance:
bu arada ben burayı derdim var bölümüne cevircem neyse beni gecelim sizler nasılsınızzz?
haa unutmadan ya kızlar benim asılamadan birkac gün sonra burnuma bir haller oldu.acayip koku alıyorum ve aldıgım kokulardan fena halde rahatsız oluyorum
biliyorum bu bir hamilelik belirtisi ama birkac aylık hamilelik belirtisi dimi??
ya umutlanmak istemiyorum biran önce sonucu ögrenip hayata devam etmek istiyorum

canim benim haa soyle tabi ki kimse ve hic bir sey senden onemli degil onemli olan sen ve senin mutlulugun takma kafana hic bise o koku almalarin da psikolojik ola bilir dedigin gibi hamilelik belirtisi ama 2 aydan sonra icina.sewt yarin benim icin buyuk gun adet olmazsam tabi:tomato:vede kararsizim biliyomusun test yaptirmakta cikmazsa moralim cok bozulur ama kendilimdet adet olur da anlarsam daha hafif atlatirim diye dusunuyorum kararsizim acikcasi

kizlar bu arada bise daha var az once fark ettim sag yumurtaligimin uzerinde elimi gezdirince elime fitik gibi bise geliyo sizce ne olabilir adet zamanim acaba ondan olurmu esime baktirdim o da hissetti

canim benim haa soyle tabi ki kimse ve hic bir sey senden onemli degil onemli olan sen ve senin mutlulugun takma kafana hic bise o koku almalarin da psikolojik ola bilir dedigin gibi hamilelik belirtisi ama 2 aydan sonra icina.sewt yarin benim icin buyuk gun adet olmazsam tabi:tomato:vede kararsizim biliyomusun test yaptirmakta cikmazsa moralim cok bozulur ama kendilimdet adet olur da anlarsam daha hafif atlatirim diye dusunuyorum kararsizim acikcasi

canım biz esimde sorun oldugundan habersizken heray benim adet dönemimi sabırsızlıkla beklerdik ve heray hüsran olurdu.hamile olmadıgını ic camasırına bakarak ögrenmekten cok yoruldum biraz daha üzücü geliyor bana.ama nasıl ögrenirsen daha rahat edersin kendin daha iyi bilirsin tabi.senin icin hangisi daha iyiyse onu yap elifcim :1hug:

QUOTE=elifertoygurci;2333794]yok kiz yumurtalik da isi ne onun:)karnım sısdı dıkıs yerlerım acımaya basladı kotu durumdayım valla[/QUOTE]

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayy ne biliyim öylesine cıktı iste??
ama belki allah söyletmistir şakkıdı dikis yerlerim demissin?ne dikisi?ameliyet falanmı?

herkese gunaydiiiin
elifcim bekliyoruz heyecanla guzel haberleri ayy bu kadar sey icinde birinizden mujdeli haber gelsin yahu :)
gelincikcim sende kafaya takma hayirlisi neyse o olsun bak hamileysen bebek uguruyla gelir derler hersey pit diye bebek telasiyla duzelir yok eger degilsende konusacak anlasacak vaktiniz olur o sekilde duzeltirsiniz ondan senin icin hayirlisi neyse o olsun cnm

bu arada arkadaslar ben asilamamin 11.gunune denk gelen 21 mart cuma gunu yaptirmaya karar verdim testimi artik ne cikarsa bahtima :p 5'in ustu cikarsa bi kipirdanma var demektir cunku ben bundan once 3 kez daha kanda gebelik testi yaptirmistim reglim geciktigi icin hepsinde "0" cikiyodu yani bana oole 7.90 lar falan cikicak cumle aleme anons ederim yahu hehe isin sakasi bakalim cmtesi bi programimiz varda icimin rahat etmesi acisindan yaptirmak istiyorum biliyorum 10-15 gun hamilelikte ne olacak icki micki olayi insanlar 1-1.5 ay sonra anliyolar hamile olduklarini o zamana kadarda herseyi yiyip iciyolar ama bizim durum farkli boyle bi olay ldugu icin kendimi psikolojik olarak suclu hissediyorum
bide kizlar benim goguslerim gercekten fena acimaya basladi regl olmam gereken tarihe de 9-10 gun kaldi ama bu agri 4-5 gundur var yani umarim reglin belirtileri degildir hamileliklerini yasamis olan arkadaslara sordugumda hicbisey diyemeyiz cunku hamileligim ilk haftalarinda da gogus agrisi oluyo ama regl belirtside olabilir diyolar ufff zaman yaklastikca daha bi heyecan basiyo kizlar bide ben kendimi bu ise cok hazirladim kendime hamile gozuyle bakiyorum bakalim hayirlisi tanri hepimize bol sans versin....ayy sabah sabah cenem acilmis kusura bakmayin :)

tabiki tonya dualarimiz seninle...bol sans cnm 30 mart gibi haberlerini bekliyoruz o zaman

merhaba tonya dualarımız seninle hadi bakalım
benim ögrenmeme iki gün kaldı bu arada yahu
acaba elif nerde ? simdilerde ögreniyor olmalı bakalım inş güzel haber alırız ondan

walla ben kendimi cok kaptirdim sanirim arkadaslar caktirmiyorum ama :p
burda ofiste onumdeki ajandamda yaziyo kimin ne zaman test yapacagi ve kendiminki kadar heyecanlaniyorum sizin haberleri beklerken

bugun isler de yogun diil simdilik sakin bi gun gibi gozukuyo biseylerle ugrasmayinca da daha zor geliyo zaman gecmek bilmiyo :KK43: nette hamilelikle ilgili seylere bakip bakip daha da kafayi yiyorum

walla ben kendimi cok kaptirdim sanirim arkadaslar caktirmiyorum ama :p
burda ofiste onumdeki ajandamda yaziyo kimin ne zaman test yapacagi ve kendiminki kadar heyecanlaniyorum sizin haberleri beklerken

bugun isler de yogun diil simdilik sakin bi gun gibi gozukuyo biseylerle ugrasmayinca da daha zor geliyo zaman gecmek bilmiyo :KK43: nette hamilelikle ilgili seylere bakip bakip daha da kafayi yiyorum

canım beni kıyamam yaa dupcum dua et bol bol tamammı ayetel kürsi oku bak cok faydasını görürsün
ben de burda bekliyorum merakla kiminki nasıl sonuclandı diye :1ninca:
icimden bir ses elifinki tuttu diyor bakalım yanılacakmıyım

ama esracim yapma boole hadi yavas yavas toparla kendini ve 2. denmeye hazirlanmaya basla manevi olarak...sen boole oldukca bende korkmaya basliyorum negatif cikarsa boole cokermiyim diye acaba kuvvetli ol cnm benim olmamasida olmasi kadar dogal. vardir bi hayri boyle olmasinin diyip dogru zamani bekliyeceksin bekliyecez yani hepimiz icin gecerli bu
hadi uzme kendini artik o sayfa kapandi simdi tertemiz yeni bi denemeyle ve moralle bu sefer basarican cnm a.s.

ama esracim yapma boole hadi yavas yavas toparla kendini ve 2. denmeye hazirlanmaya basla manevi olarak...sen boole oldukca bende korkmaya basliyorum negatif cikarsa boole cokermiyim diye acaba kuvvetli ol cnm benim olmamasida olmasi kadar dogal. vardir bi hayri boyle olmasinin diyip dogru zamani bekliyeceksin bekliyecez yani hepimiz icin gecerli bu
hadi uzme kendini artik o sayfa kapandi simdi tertemiz yeni bi denemeyle ve moralle bu sefer basarican cnm a.s.

sana tavsıyem cok fazla kendını kaptırma olcak dıye ben hep oyle yaptım sonu kotu oldu kendıme gelemıyorum...

kızlar moralım çok bozuk ya hala kendıme gelemedim.....

esracım yapma böyle dupun dedigi gibi artık o asılama bitti digeri icin toparlanman lazım herseyin hayırlısı olsun her iste bir hayır vardır böyle düsün ve bence bu birkac günü kendine ayır.en sevdigin seyleri yap yada farklı birsey yap
mesela arkadaslarınla sinemaya git esinle hadi aksam buz pateni yapmaya gidelim de ve git bak dikkatini baska seylere vermeye basladıgında rahatladıgı hissedeceksin
kendinle basbasa kaldıgında hep olumsuz düsünür insan.kendinle basbasa kalma.sevdigin insanlarla ol
biz esimle normal yolla cocugumuz olmayacagını ögrenince saatlerce agladık baktık olmuyor kaktık buz pateni yapmaya gittik sonra bowling oynadık saatlerce.
aksama moralim o kadar iyiydiki anlatamam
sabah normal yolla cocuk sahibi olamayacagına üzülen ben vardı aynada ama aksam olsun hayat yine de güzel herseyin hayırlısı olsun diyen bir ben..
lütfen yanlız kalma sevdigin insanlarla beraber iyi vakit gecirecegin aktiviteler yap farkı göreceksin
mesela recep ivedige git atabildigin kadar kahkaha at hayata..ben güclüyüm de..ya da bir komedi oyununa git..oyun bitince alkısla ..ama icinden kendini alkısla o sırada..deki ben harika biriyim yine de yılmam yoluma devam ederim de bir alkıs gönder hayata..hayatın güzel oldugunu hisset..bak göreceksin..her zorlugun üstesinden gelebildigini göreceksin..

esracım yapma böyle dupun dedigi gibi artık o asılama bitti digeri icin toparlanman lazım herseyin hayırlısı olsun her iste bir hayır vardır böyle düsün ve bence bu birkac günü kendine ayır.en sevdigin seyleri yap yada farklı birsey yap
mesela arkadaslarınla sinemaya git esinle hadi aksam buz pateni yapmaya gidelim de ve git bak dikkatini baska seylere vermeye basladıgında rahatladıgı hissedeceksin
kendinle basbasa kaldıgında hep olumsuz düsünür insan.kendinle basbasa kalma.sevdigin insanlarla ol
biz esimle normal yolla cocugumuz olmayacagını ögrenince saatlerce agladık baktık olmuyor kaktık buz pateni yapmaya gittik sonra bowling oynadık saatlerce.
aksama moralim o kadar iyiydiki anlatamam
sabah normal yolla cocuk sahibi olamayacagına üzülen ben vardı aynada ama aksam olsun hayat yine de güzel herseyin hayırlısı olsun diyen bir ben..
lütfen yanlız kalma sevdigin insanlarla beraber iyi vakit gecirecegin aktiviteler yap farkı göreceksin
mesela recep ivedige git atabildigin kadar kahkaha at hayata..ben güclüyüm de..ya da bir komedi oyununa git..oyun bitince alkısla ..ama icinden kendini alkısla o sırada..deki ben harika biriyim yine de yılmam yoluma devam ederim de bir alkıs gönder hayata..hayatın güzel oldugunu hisset..bak göreceksin..her zorlugun üstesinden gelebildigini göreceksin..

evet dogru dıyosun hep yalnızken gelıyom aklıma ve kotu oluyorum eşim yanındayken moral verıyor bana hala adet olmadım bı yandanda belkı hamıle olabılırmıyım dıyorum kendı kendıme gercı bende adet duzensızlıgıde var bıde kızlar hep 0 çıktı dıyolar benım 2.7 çıktı acaba gec dollenme olmus olabılırmı????

X