Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dup dr umu aradim ona sordum 12.gun degilde testi bugun yaptirsam cikar mi diye 9-10 gun arasinda belli olur dedi yaptir dedi bise cikmazsa adeti bekle olmazsan tekrar yaptir dedi ama ben korktum gitmedim bugun zaten gerek kalmicak sanirim

haydaa kizlar nooluyo yahu seri halde negatif postlar geliyo :KK43: eh demekki herkes nisan hamilesi olacak desenize :KK66:

Doktorum eğer bu ay tutmamışsa 1 ay ara vermemiz lazım dedi 5 in üzerine çıkınca döllenme olmuş oluyormuş benim 7,95 belki yükselir yükselir mi acaba?

hahaha ayy alemsin be elifcim yaa takmayin arkadaslar bu kadar kafaya insan kendini bu kadar dinlerse manyak olur sonunda elifcim sende olursan olursun olmazsan olmazsin oole devamli dusunup cagirma ama valla hepinize secret filmini yolliyacam yada kitabini alin bi seyi ne kadar cok dusunursen onu cekersin olumlu yada olumsuz yapmayin kizlar noolur
hem ne yapalim olmazsa bi dahakine dunyanin sonu diilki tamam uzuluyoruz ama cabuk atlatip bi dahaki deneme icin positif enerji toplamamiz gerek dimi ama

bu arada cok sagol elifcim benim icimi rahatlattin 11.gun gonul rahatligiyla testimi yaptiriim bari

hahaha ayy alemsin be elifcim yaa takmayin arkadaslar bu kadar kafaya insan kendini bu kadar dinlerse manyak olur sonunda elifcim sende olursan olursun olmazsan olmazsin oole devamli dusunup cagirma ama valla hepinize secret filmini yolliyacam yada kitabini alin bi seyi ne kadar cok dusunursen onu cekersin olumlu yada olumsuz yapmayin kizlar noolur
hem ne yapalim olmazsa bi dahakine dunyanin sonu diilki tamam uzuluyoruz ama cabuk atlatip bi dahaki deneme icin positif enerji toplamamiz gerek dimi ama

bu arada cok sagol elifcim benim icimi rahatlattin 11.gun gonul rahatligiyla testimi yaptiriim bari

peki arkadaslar neden bu kadar deniyosunuz bi bildiginizmi var yani benim ilk asilamam bugun 7.gunu daha oncedende bahsettigim gibi benim ms ilacima biran once baslamam icin bir an once hamile kalabilmem gerek ondan dr'um eger bu sefer tutmazsa 1 kere daha deniyecez sonra tup dedi yani 2 asilama
yani tup bebegin tutma %si asilamadan neredeyse %30-40 daha fazla siz 4.5.kere deniyenlere soruyorum yani merak ettim neden bu kadar asilama denediniz neden direk tup'e gecmediniz baska bi bildiginizmi var acaba diye merak ettim arkadaslar

dogru diyosun esracim ben konusuyorum boole ama sizlere moral vermeye calisiyorum tabikide cok zor bi durum yasamayan teorik olarak anlayabilir ama o duygu olarak anlayabilmesi mumkun diil...

amin cnm allah hepimize yardim etsin gercekten bundan sonra da kimseye bu duyguyu yasatmasin

ılk asılama ilk hayal kırıklıgı yasamayan bılemez cok zor bı durum allahım hepımıze yardım etsin....

gerçekten çok zor umutlaru yıkılıyor insanın benim hiç bir belirtimde yoktu ben kendimi alıştırarak gittim ama doktor sana geçen hafta kontrole gittiğinde bi ümit vermişti senin için daha kötü olsa gerek

Esrasoner Adet Olmak üzereyim Ben Malesef.az Az Geliyor Gibi.demiştim Ya Seni çok Iyi Anliyorum.allah Düşmanima Bile Vermesin.çok Zor.ama Allah'im Dermani Olmayan Dertten Korusun Bizi.öyle Olsa Napariz Demi.ağlasakta Sizlasakta Değiştiremiyoruz Olcaklari.hemen 2.ye Geçecekmisin?

gerçekten çok zor umutlaru yıkılıyor insanın benim hiç bir belirtimde yoktu ben kendimi alıştırarak gittim ama doktor sana geçen hafta kontrole gittiğinde bi ümit vermişti senin için daha kötü olsa gerek

evet bende ona çok sinirlendımya zaten umıt vermesıne.allahtan eşim moral verıyor yanımda bu olmadı 2 .ci olur dıyor ihsallah allahım ihsallahhh

evet bende ona çok sinirlendımya zaten umıt vermesıne.allahtan eşim moral verıyor yanımda bu olmadı 2 .ci olur dıyor ihsallah allahım ihsallahhh

amaaaannn kızlar sıkmayın canınızın ıns dıgerın de olur ben napım valla sol tarafta kocaman bı kıstım var asılama olurken dr rahım agzında sıvılce gıbı bı yara oldugunu buyurse alıncanı soyledı 2.bı asılama yapılmıcak tup bebege gecılcek onda kesın olurmu o bellı degıl sag yumurtalıgım da ıyı calısmıyo tuplerım acık mı tıkalı mı bellı degıl vs vs ben sızden umutsuz vakayım valla hepımız ıcın hayırlısı olsun

2.7 cıktıysa nıye sende de sorun olsun kı

çok dusuk bı rakam demekkı yumurtlama olmamıs doktoru aradım ilaçları bırak adet oluncea 2.yada 3.gun geldıyor dediği sadece bu onlar ıcın hava hos tabi nıye taksınlarkı olmuyor dıye nasıl olsa her aşılamadan paralar gelıyor benı bosyere umutlandırdıya

X