- 17 Ağustos 2019
- 7.505
- 8.193
- 198
- 29
- Konu Sahibi Derya Leia
-
Canım 3 yıldır bende bekliyorm seni çok iyi Anlıyorm çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunBakalim korkulan olmazsa bir daha yaptırırım. Ama işte uzulmeden edemiyorum şu an
Arkadaşın biri test günü yapmış adetine 4 gün varmış aman çıkarsa Simdi de çıkar demiş negatif çıkmış adet olmuyor ve 4 gün sınra yaptırıyor 7 haftalık hamileYa umutlanmak istemiyorum. Aşılamanın 15.gunu ve adetime 1 gün kaldı. Daha yüksek çıkması gerekmez miydi? Bir de feci adet ağrım var zaten. Umutlanacak bir şey yok ki elimde
Mucizenin daha mucizesi olmuş oArkadaşın biri test günü yapmış adetine 4 gün varmış aman çıkarsa Simdi de çıkar demiş negatif çıkmış adet olmuyor ve 4 gün sınra yaptırıyor 7 haftalık hamile
Kan ver gene sende onun gibi olabilirsin çok az kalmış sınıraMucizenin daha mucizesi olmuş o
O zaman kendine dikkat et tamam mı ağır iş yapma ay çekirdeği ananas tüketAdet günümü bı bekleyim bakalimm. Sağolasın
Merhaba cnm benimde 7 günüm tek sıkıntım dudaklarım çok kuruyor ilk 5 gün vardı öyle ağrılarım muhtemelen igne etkisi bizimki 10 gün sonra belirti başlarmışbayanlar merhaba herkeze. Ayın 27snde aşılama oldu. Bugün 6. Gün ve ilk günden buyana sol kasığımda bir ağrı vardı bugün iyice arttı belimede vuruyor. Sizlerdede kasıkta ağrı oluyor mu.
Amin canım insallah bende çok fazla duygu değişimi var sürekli bi ağlama dudak kuruluğu kasıklarda arada olan sancı sende biseyler varmırabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz umarım. progestanın etkisimi diye düşünüyorum daha çok.
Olabilir cnm benim akıntım oldu 3 gün yumurta akı gibi yumurta çatlamasıymış tek yumurtam vardı 19x3 ölçüsünde igne burdu sonra bakmadı catladımmı diye zaten hep akıntıdan anlıyorsun ben 24 de catlatma iğnesi oldum 26 sında aşılama oldumBende dudak kuruluğu çok yok canım benim ilk günden buyana sol kasığımda ağrı vardı son bikaçgündür özellikle bugün çok ağrı oldu işten izin alıp eve geldim oderece. Siz ne zaman aşılama oldunuz birde toplam kaç yumurtanız vardı aceba çatlamayan yumurtalarmı çatlıyor ağrı ondan mı.
BEn denizdeyim canım sen napıyorsun çatlama iğnesinin 7. Günü test yaptım 2-3 dakika sonra hafif çizgi çıktı sen yaptın mı hiç benim muhtemelen iğne etkisiKızlarrrrrr NABIYONUZZZZZ
Yapmadım kuzum benim bugün aşılama 8 gün catlatma iğnesi 10 gün yarın yapabilirim belkiBEn denizdeyim canım sen napıyorsun çatlama iğnesinin 7. Günü test yaptım 2-3 dakika sonra hafif çizgi çıktı sen yaptın mı hiç benim muhtemelen iğne etkisi
Ben pek anlamadım çatlayıp çatlamadığını. Benim 6 yumurtam oluşmuştu doktor aşılamayı yaparken aynı anda bir hemşirede kasıktan ultrasyon aletiyle bastırdı 2 yumurta çatlamış dedi. Axeba diğerleride çatlıyormu. aramızda 1 gün varmış canım rabbim ikimizede pozitif nasip etsinOlabilir cnm benim akıntım oldu 3 gün yumurta akı gibi yumurta çatlamasıymış tek yumurtam vardı 19x3 ölçüsünde igne burdu sonra bakmadı catladımmı diye zaten hep akıntıdan anlıyorsun ben 24 de catlatma iğnesi oldum 26 sında aşılama oldum
Ben bugün dayanamayıp yaptım 7. Gün iğnenin çift çizgi oldu 3 dakika sonra ama iğne etkisidir muhtemelen sen de yarın yap merak ettimYapmadım kuzum benim bugün aşılama 8 gün catlatma iğnesi 10 gün yarın yapabilirim belkiignenin etkisi 12 günde geciyor ya sende belini zorlama lütfen
Amin cümlemize kuzum varmı herhangi BelirtiBen pek anlamadım çatlayıp çatlamadığını. Benim 6 yumurtam oluşmuştu doktor aşılamayı yaparken aynı anda bir hemşirede kasıktan ultrasyon aletiyle bastırdı 2 yumurta çatlamış dedi. Axeba diğerleride çatlıyormu. aramızda 1 gün varmış canım rabbim ikimizede pozitif nasip etsin
Aynen igne etkisi olabilir yanlız cuma gününde kan tahlilimi yaptırıcam ben catlatma ignesinin 12 günü oluyor cuma günü haber vericem mutlakaBen bugün dayanamayıp yaptım 7. Gün iğnenin çift çizgi oldu 3 dakika sonra ama iğne etkisidir muhtemelen sen de yarın yap merak ettim
akıntın oldu mu catlatma ignesindenn sonraBen pek anlamadım çatlayıp çatlamadığını. Benim 6 yumurtam oluşmuştu doktor aşılamayı yaparken aynı anda bir hemşirede kasıktan ultrasyon aletiyle bastırdı 2 yumurta çatlamış dedi. Axeba diğerleride çatlıyormu. aramızda 1 gün varmış canım rabbim ikimizede pozitif nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?