Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya umutlanmak istemiyorum. Aşılamanın 15.gunu ve adetime 1 gün kaldı. Daha yüksek çıkması gerekmez miydi? Bir de feci adet ağrım var zaten. Umutlanacak bir şey yok ki elimde
Arkadaşın biri test günü yapmış adetine 4 gün varmış aman çıkarsa Simdi de çıkar demiş negatif çıkmış adet olmuyor ve 4 gün sınra yaptırıyor 7 haftalık hamile

bayanlar merhaba herkeze. Ayın 27snde aşılama oldu. Bugün 6. Gün ve ilk günden buyana sol kasığımda bir ağrı vardı bugün iyice arttı belimede vuruyor. Sizlerdede kasıkta ağrı oluyor mu.

bayanlar merhaba herkeze. Ayın 27snde aşılama oldu. Bugün 6. Gün ve ilk günden buyana sol kasığımda bir ağrı vardı bugün iyice arttı belimede vuruyor. Sizlerdede kasıkta ağrı oluyor mu.
Merhaba cnm benimde 7 günüm tek sıkıntım dudaklarım çok kuruyor ilk 5 gün vardı öyle ağrılarım muhtemelen igne etkisi bizimki 10 gün sonra belirti başlarmış

Bende dudak kuruluğu çok yok canım benim ilk günden buyana sol kasığımda ağrı vardı son bikaçgündür özellikle bugün çok ağrı oldu işten izin alıp eve geldim oderece. Siz ne zaman aşılama oldunuz birde toplam kaç yumurtanız vardı aceba çatlamayan yumurtalarmı çatlıyor ağrı ondan mı.

Olabilir cnm benim akıntım oldu 3 gün yumurta akı gibi yumurta çatlamasıymış tek yumurtam vardı 19x3 ölçüsünde igne burdu sonra bakmadı catladımmı diye zaten hep akıntıdan anlıyorsun ben 24 de catlatma iğnesi oldum 26 sında aşılama oldum

BEn denizdeyim canım sen napıyorsun çatlama iğnesinin 7. Günü test yaptım 2-3 dakika sonra hafif çizgi çıktı sen yaptın mı hiç benim muhtemelen iğne etkisi
Yapmadım kuzum benim bugün aşılama 8 gün catlatma iğnesi 10 gün yarın yapabilirim belki ignenin etkisi 12 günde geciyor ya sende belini zorlama lütfen

Ben pek anlamadım çatlayıp çatlamadığını. Benim 6 yumurtam oluşmuştu doktor aşılamayı yaparken aynı anda bir hemşirede kasıktan ultrasyon aletiyle bastırdı 2 yumurta çatlamış dedi. Axeba diğerleride çatlıyormu. aramızda 1 gün varmış canım rabbim ikimizede pozitif nasip etsin

Yapmadım kuzum benim bugün aşılama 8 gün catlatma iğnesi 10 gün yarın yapabilirim belki ignenin etkisi 12 günde geciyor ya sende belini zorlama lütfen
Ben bugün dayanamayıp yaptım 7. Gün iğnenin çift çizgi oldu 3 dakika sonra ama iğne etkisidir muhtemelen sen de yarın yap merak ettim

Amin cümlemize kuzum varmı herhangi Belirti
Ben bugün keyifsiz uyandım
Afedersiniz alttann gaz sorunu var
Akıntım var yoğun olmasa da
Karnım çok sis
Dudaklar kuru catlıyor

Ben bugün dayanamayıp yaptım 7. Gün iğnenin çift çizgi oldu 3 dakika sonra ama iğne etkisidir muhtemelen sen de yarın yap merak ettim
Aynen igne etkisi olabilir yanlız cuma gününde kan tahlilimi yaptırıcam ben catlatma ignesinin 12 günü oluyor cuma günü haber vericem mutlaka

akıntın oldu mu catlatma ignesindenn sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…