Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O nedir hiç bilmiyorum
şişli memorialde yapılıyor aslında siz orda denedıysenız nasıl bilgi verılmedı size şaşırdım acıkcası..embrıyolara yapılan genetık testı saglıklı embrıyoyu bulup transfer edıyolar boyle olunca da gebelık olusunca saglıkla ılerleme ve dogma ıhtımalı daha yuksek tabı..siz şişli memorialde yaptırmadınız mı tüp bebeğidoktorunuz kimdi

Evet orda yaptırdım doktorum Günseli ve İpek hanım ilgilendiler genetik testini ben istedim ama onlar gerek olmadığını söylediler yaş küçük olduğu için yaşım 28 . Sondaki gebeligim boş olunca söyledim ama çok kale almadılar beni

Ya o nasıl işsmis öyle bana rapor bin liraya çıkardım ilaçlarım raporsuz 7000 ama raporla 1700 verdim tüp bebek de raporlu 5700 raporsuz 7700 doktorum da İstanbul Medikalpark Serdar Koç baya ilac verdi
Merhaba, raporun ilaçlar için 1 ay geçerli olması ne demek? Tecrübenize dayanarak sormak istedim. Rapor çıktıktan 1 ay içinde alınan ilaçlar mı indirimli olacak yani? Ya da 6 ay içinde hergangi 1 ay boyunca mı? Raporu ona göre çıkartmak lazım sanırım. Net bir bilgi bulamadım

Canım raporu tüp bebek ilaçlarını kullanacağın zaman çıkart mesela bugün ayın 9u ocagın 9una kadar rapor geçerli yani 30 gün bu bir ay içinde ilaçları indirimli alırsın sonra rapor biter bende rapor hakkını almak için iki aşılama yaptırdım raporu tüp bebeğe başladığında gel çıkart dediler inşallah gelecek ay adetimde önce tüp bebek merkeziyle görüşeceğim tamam başlıyoruz derlerse hemen raporu hazırlatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…