• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🤲🏽🤲🏽🤲🏽

Eklentiler

• 7C86DF9F-D8F7-432B-BB55-EA46D4A470ED.webp
    7C86DF9F-D8F7-432B-BB55-EA46D4A470ED.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 13
Aynı şeyler bende de olmuştu hatta bende hemen kahverengi akıntı gelmişti gaz sancısı felaket çektim bide benim rahim girişi çok darmış aşılamalarım felaket ağrılı geçiyodu ama üç gün sonra geçti Protestan falan kullanıyodum sadece o sersemletiyodu o kadar. İnşallah seninki tutar 🙏🏻
Tutmadı maalesef ben sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum hiç kese görmedim sebepsiz infetilite :KK12:

Ya umutlanmak istemiyorum. Aşılamanın 15.gunu ve adetime 1 gün kaldı. Daha yüksek çıkması gerekmez miydi? Bir de feci adet ağrım var zaten. Umutlanacak bir şey yok ki elimde 🥺

Ya umutlanmak istemiyorum. Aşılamanın 15.gunu ve adetime 1 gün kaldı. Daha yüksek çıkması gerekmez miydi? Bir de feci adet ağrım var zaten. Umutlanacak bir şey yok ki elimde 🥺
15 günü bence daha düşük çıkması gerekirdi bi de idrar testi yaptın mı hiç

Evet 3 farklı testte silik çıktı o yüzden kan vermeye gittim. Hatta sonuncu testi atmıştım buraya
Anladım canım bence yükselebilir stres yapma 2 gün sonra bir daha git test yaptır bakalım inşallah var bana öyle geldi

Back
X