- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi Derya Leia
-
Görünüyor var cnm kaçıncı gün duÇizgiyi gören defansa gelsin. Ne dersiniz ne yorum yaparsınız. Bu üçüncü silik çizgi
Bu gün 15.gun kan vermeye gitcem birazdan. Ama adet olacakmisim gibi de ağrım varGörünüyor var cnm kaçıncı gün du
Lütfen haber ver olurmu merak ediyorum bende Allahım yüzünü güldürsün canım insallah güzel haberle gelBu gün 15.gun kan vermeye gitcem birazdan. Ama adet olacakmisim gibi de ağrım var
Insallah guzel haberini aliriz canim.Bekle bakalım daha basındayız ben cuma günü kan vericem aşılamanın 10 günü ignenin 12 günü olcak
Orasi oylede nr biliyim bazen bosa kurek cekiyorum gibi geliyor bana.insallah buradaki herkesin olur isteyen herkesin benimde olur nasip kismet bakalim.canım benim sakın üzme kendini zor biliyorum ama her şey rabbimden ben sürekli allaha sığınıyorum elim karnımda dua ediyorum rahatlıyorum olursa çok mutlu oluruz ama olmazsak ölüm değil her zaman bir umut vardır toparlan ve olumlu düşün stres yapma ki kısmetini kapatma
Ay ne guzel ben sordum doktoruma tabiki agrisi oluyor dedi. Hatta ben narkozlu olsun istedim. Gormek istemiyorum cunku. Haftaya randevu alir yaptiririm insallahBen İstanbul'da echomar isimli merkezde çektirdim. Hiç ağrı sızı yaşamadım. İşlemden sonra bolca gazım ve hafif kanamam oldu
Ben de korkuyorum bilmiyorum denize girdim dayanamadım inşallah sakıncası olmaz doktorum girebilirsin dedi artık şu 6 gün geçse test yapıcam dayanamıyorumOrasi oylede nr biliyim bazen bosa kurek cekiyorum gibi geliyor bana.insallah buradaki herkesin olur isteyen herkesin benimde olur nasip kismet bakalim.
Bilmiyorum ki canım hiç yaKızlar az önce afedersiniz yemek koyuyordum ocağa belim ağrımaya başladı bide solda tüpüm yok hafif orası sızlıyor sizce solda tüpüm olmasa da tutar mı ya
Ben cuma test yaptırıcam ignenin 12 günü aşılamanın. 10 günü insallah çıkar mucizem bugün çok ağladım geçen sene bebeğim icin aldıgım patiği elimde kuran dinlerken uyumuşum göz yaşlarım kurumuş yüzümdeBen de korkuyorum bilmiyorum denize girdim dayanamadım inşallah sakıncası olmaz doktorum girebilirsin dedi artık şu 6 gün geçse test yapıcam dayanamıyorum
Bir sey olmaz dediyse hic bir sey olmaz. Rahat ol.kacinci asilaman?Ben de korkuyorum bilmiyorum denize girdim dayanamadım inşallah sakıncası olmaz doktorum girebilirsin dedi artık şu 6 gün geçse test yapıcam dayanamıyorum
İlk aşılamam canım ama öncesinde de uğraşmak yordu belki de daha yolun başındayım eşim çok umutlu ben olumsuzluğa dayanırım ama onun için üzülüyorumBir sey olmaz dediyse hic bir sey olmaz. Rahat ol.kacinci asilaman?
Yap bana da haber ver kıyamam sana beenBen cuma test yaptırıcam ignenin 12 günü aşılamanın. 10 günü insallah çıkar mucizem bugün çok ağladım geçen sene bebeğim icin aldıgım patiği elimde kuran dinlerken uyumuşum göz yaşlarım kurumuş yüzümde
Aynen haber vericem cnm insallah Allah büyükYap bana da haber ver kıyamam sana been
Hic uzulme canim ugrasmadan bir seyleri elde edemiyoruz malesefİlk aşılamam canım ama öncesinde de uğraşmak yordu belki de daha yolun başındayım eşim çok umutlu ben olumsuzluğa dayanırım ama onun için üzülüyorum
Sennde testini yap artık stresin bitsin cnm ama umudunu da yitirmeden lütfenHic uzulme canim ugrasmadan bir seyleri elde edemiyoruz malesefbende hemen olucak zannediyordum ama 3.yaptirdim caniniz sagolsun hallolur hepsi
Aynı şeyler bende de olmuştu hatta bende hemen kahverengi akıntı gelmişti gaz sancısı felaket çektim bide benim rahim girişi çok darmış aşılamalarım felaket ağrılı geçiyodu ama üç gün sonra geçti Protestan falan kullanıyodum sadece o sersemletiyodu o kadar. İnşallah seninki tutarArkadaşlar merhaba 24 ünde Akşam 9 da çatlatma oldum (19x3 yumurtam) 26 sında aşılama oldum aşılama olduktan sonra 1 saat yatıp eve geldim aradan 3 saat sonra kahverengi lekelenme olmuş ama asılamadan beri belim ahrıyor gaz sorunum var 3 günü de yumurta akı gibi akıntı geldi arada bana ateş basıyor dudaklarım çok kuruyor böyle belirtileriniz olan varmı
Ben dupbaston kullanıyorum cnm jel degil senin tutmadı mı sorun neydiAynı şeyler bende de olmuştu hatta bende hemen kahverengi akıntı gelmişti gaz sancısı felaket çektim bide benim rahim girişi çok darmış aşılamalarım felaket ağrılı geçiyodu ama üç gün sonra geçti Protestan falan kullanıyodum sadece o sersemletiyodu o kadar. İnşallah seninki tutar
Bu ay stres yapmadim sonucu biliyorum diye hatta doktor asilama yaparken ilk 2de kendimi cok kasmistim ama bunda saldim kendimi resmenSennde testini yap artık stresin bitsin cnm ama umudunu da yitirmeden lütfen
Neden böyle umutsuz oluyorsun ki bak bize umut veriyorsun Sen umutsuzsun amaBu ay stres yapmadim sonucu biliyorum diye hatta doktor asilama yaparken ilk 2de kendimi cok kasmistim ama bunda saldim kendimi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?