- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi Derya Leia
-
Canom SONUCUN NOLDUUUUMerhabalar, 17sinde 2.asilamami oldum. Bahsettiğin şeyleri hem ilkinde hem de şimdi yaşadım. Gaz falan geçiyor bir kaç güne. Kanama da illa operasyondan kaynaklı oldu bende iki aşılamada da. İnşallah kuzucugun olur
Canim hemen umitsizlige kapilma ben 12 gun sonra kan vermistim doktor dedi 12 gunde belli olmazki diye sonrasinda da cikabilir hamile oldugun diye. Bekle bakalim. Kacinci asilamandi?Ben şimdi test yaptım 2 gün önce pozitifti iğne etkisiyle negatife dönmüş aşılamanın 6. Günü olduğum günü Sayarsak 7. İğnenin 9. günü bugün etkisi geçmiş moralim çok bozuk kasık ağrım var ve negatif çıktı acaba yükselir mi
Senin tuttu mu cnmCanim hemen umitsizlige kapilma ben 12 gun sonra kan vermistim doktor dedi 12 gunde belli olmazki diye sonrasinda da cikabilir hamile oldugun diye. Bekle bakalim. Kacinci asilamandi?
Kuzum ilk aşılamam sabah iki test yaptımCanim hemen umitsizlige kapilma ben 12 gun sonra kan vermistim doktor dedi 12 gunde belli olmazki diye sonrasinda da cikabilir hamile oldugun diye. Bekle bakalim. Kacinci asilamandi?
Sen ne zaman test yapcaksın canımmSenin tuttu mu cnm
Sağol canım allah razı olsun daha sakinim şuan14 gün belli oluyor kuzum benim ümitsiz olma ewde yapılan testlerde daha geç çıkıyor
Laboquick test her zaman doğru arkadaşım yarın tekrar yap ilk idrarla koyulaşır insallahKuzum ilk aşılamam sabah iki test yaptım
Miratech hiç çizgi yok negatif
Laboquick çok çok az bi gölge var acaba iğne etkisi geçti tutunuyoe mu yoksa iğnenin etkisi mi
AMa diğerin de çıkmadı 12. Günü. Beklicem
Ben bugün kan verdim sonucumu bekliyorum 1 saat sonra alcam insallahSen ne zaman test yapcaksın canımm
Bak senden rica ediyorum ümitsiz olma Rabbim e ne kadar dua edersek o kadar erken kavuşuruz insallah olucakSağol canım allah razı olsun daha sakinim şuan♥
Ay güzel haberlerle gel rabbim şu cumanın yüzü suyu hürmetine hepimize nasip etsinBen bugün kan verdim sonucumu bekliyorum 1 saat sonra alcam insallah❤
aminnnnn insallahAy güzel haberlerle gel rabbim şu cumanın yüzü suyu hürmetine hepimize nasip etsin
Bell olmadı mııııaminnnnn insallah
Bell olmadı mıııı
Canım peki aşılama sonrası neler oldu belirti felan oldu mu hiçkızlar konunuza baktım tesadüfen aşılama tutmazsa üzülmeyinben 2defa denedim ılk aşılama yaptırdıgımda cok umutluydum sonuc negatıf olunca depresyona gırdım desem yerıdır aglamaktan kendımı helak ettım annem farklı şehirde o kalkıp geldi düşünün 2.aşılamayı da denemek ıcın denedım o da tutmadı ama tutacagına umut bağlamamıştım yaptıgım ıdrar testındekı tek cızgıyı hala unutamıyorum ama gozumu kapattıgımda hep tek cızgı hala fobi gibi ya aşılama 1defa deneyin olmuyorsa tüp bebeğe geçin bence zaman kaybetmeden
canım ıkısıde negatıf olunca belırtılerım yalancıymıs ılkınde aşırı derece kasık agrım olmustu hatta sol kasıgım cok agrıyodu bacagıma vuruyordu hatta gogus hassasıyetım olmustu tuttu dıye ondan hep dusundum ama gunumde regl oldum maalesefCanım peki aşılama sonrası neler oldu belirti felan oldu mu hiç
Tutmadı tüp bebek icin görüşmeye gidicem cnmCanım peki aşılama sonrası neler oldu belirti felan oldu mu hiç
Üzme kendini canım iğnenin kaçıncı günüydüTutmadı tüp bebek icin görüşmeye gidicem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?