Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tutmadı maalesef ben sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum hiç kese görmedim sebepsiz infetilite

HCG 4.61 çıktı olmadi. Normal duzenimde Perşembe regl başlayacak. Onu bekleyecem. Moralim bozuldu

HCG 4.61 çıktı olmadi. Normal duzenimde Perşembe regl başlayacak. Onu bekleyecem. Moralim bozuldu
Bak şimdi neden bozuluyor 5 e sınır kalmış sen 2 gün sonra tekrar kan versene belli olmaz ben bi kere gebeliğimi 3,25 de öğrendim 2 gün sonra artmıştı

Ya umutlanmak istemiyorum. Aşılamanın 15.gunu ve adetime 1 gün kaldı. Daha yüksek çıkması gerekmez miydi? Bir de feci adet ağrım var zaten. Umutlanacak bir şey yok ki elimde

Ya umutlanmak istemiyorum. Aşılamanın 15.gunu ve adetime 1 gün kaldı. Daha yüksek çıkması gerekmez miydi? Bir de feci adet ağrım var zaten. Umutlanacak bir şey yok ki elimde
15 günü bence daha düşük çıkması gerekirdi bi de idrar testi yaptın mı hiç

Evet 3 farklı testte silik çıktı o yüzden kan vermeye gittim. Hatta sonuncu testi atmıştım buraya
Anladım canım bence yükselebilir stres yapma 2 gün sonra bir daha git test yaptır bakalım inşallah var bana öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…