Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben

Cnm ben de lavaboda bi ağrı girdi hem sırtıma hem kasıgıma ama karsılıklı aynı yere kalkamadım resmen yA çok canım yandı yarın test yapcam ins cnm

Cnm ben de lavaboda bi ağrı girdi hem sırtıma hem kasıgıma ama karsılıklı aynı yere kalkamadım resmen yA çok canım yandı yarın test yapcam ins cnm
Biraz erken değilmi canım doktor bana 15 gün sonra test yap dedi tabi o zamana kadar adet görmezsem test yapınca haber ver merakla bekliyorum.

Biraz erken değilmi canım doktor bana 15 gün sonra test yap dedi tabi o zamana kadar adet görmezsem test yapınca haber ver merakla bekliyorum.
Yapamıyorum cnm Kargo gelmedi yarın kana gidicem bakalım değer kaç olcak akıntım sarıya dönmüş

Batma olup canı yanan varmı kızlar ben ay diye cıglık atıyorum arada çok cnm acıyor

Merhaba arkadaslar yolun yarisini bitirmissiniz insallah guzel haberler aliriz hepinizden. Bir arkadas vardi 2.asilamasiydi galiba onun sonucu ne acaba merak ettim insallah hamiledir.

B- diye basliyordu tutar insallah ilkinde de stres falan yasamazsin
Ben şimdi test yaptım 2 gün önce pozitifti iğne etkisiyle negatife dönmüş aşılamanın 6. Günü olduğum günü Sayarsak 7. İğnenin 9. günü bugün etkisi geçmiş moralim çok bozuk kasık ağrım var ve negatif çıktı acaba yükselir mi

14 gün belli oluyor kuzum benim ümitsiz olma ewde yapılan testlerde daha geç çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…