- Konu Sahibi Derya Leia
-
Amin cümlemize kuzum varmı herhangi Belirti
Ben bugün keyifsiz uyandım
Afedersiniz alttann gaz sorunu var
Akıntım var yoğun olmasa da
Karnım çok sis
Dudaklar kuru catlıyor ama bende arasıra hep olur
[/QUO
Canım benimde dünden buyana gaz olayı var ben progestanı alttan alıyorum onun akıntısı oluyor o yüzden pek anlayamadım dudak kurumasını bende hissettim ama bende nırmaldede. Çatlatma iğnesinden sonra göğüslerim aşırı şişmiş ağrı ve hassasiyet olmuştu bugün itibariyla etkisi girmeye başladı
Çok olmadı aslında stres yapmamk için çok bakmadım.akıntın oldu mu catlatma ignesindenn sonra
Ben
[/QUOTEKuzum bendede ikigündür gaz sıkıntısı ve azda olsa akıntı olmaya başladı. Birde ben progestanı alttan alıyorum akıntı onun etkisi büyük ihtimalle.
Benim göğüslerim çatlatma iğnesinden sonra aşırı şiş ağrı ve hassasiyet olmuştu bugün artık belirtiler geçmeye başladı sanırım çatlatma iğnesininde etkisi geçiyor.bendede genelde dudaklar kuru old için benim çok dikkatimi çekmedi sen söyleyince farkettim. Bu arada kasık ağrısı diblenince geçiyor ayağa kalkıp yorulunca başlıyor.
Biraz erken değilmi canım doktor bana 15 gün sonra test yap dedi tabi o zamana kadar adet görmezsemCnm ben de lavaboda bi ağrı girdi hem sırtıma hem kasıgıma ama karsılıklı aynı yere kalkamadım resmen yA çok canım yandı yarın test yapcam ins cnm
Yapamıyorum cnm Kargo gelmedi yarın kana gidicem bakalım değer kaç olcak akıntım sarıya dönmüşBiraz erken değilmi canım doktor bana 15 gün sonra test yap dedi tabi o zamana kadar adet görmezsemtest yapınca haber ver merakla bekliyorum.
Akıntının sarıya dönmesi iyimi canım.Yapamıyorum cnm Kargo gelmedi yarın kana gidicem bakalım değer kaç olcak akıntım sarıya dönmüş
Muhtemelen iyidir heralde araştırdım biraz ama belirti arasındaAkıntının sarıya dönmesi iyimi canım.
Hadi inşallah benim progestandan dolayı akıntımı anlayamıyorum.Muhtemelen iyidir heralde araştırdım biraz ama belirti arasında
Aynenn cnm zor anlaşılıyor jelleHadi inşallah benim progestandan dolayı akıntımı anlayamıyorum.
BEnde oldu dün felaketti ama geçti 3 5 dakika sürdü bugün de akıntım var sarı ama karnım ağrıyor adet mi olcam acabaBatma olup canı yanan varmı kızlar ben ay diye cıglık atıyorum arada çok cnm acıyor
Bendede sefaf ve sarı akıntı var belimde agrıyor yarın bakalım ilac etkisi geçmiş miBEnde oldu dün felaketti ama geçti 3 5 dakika sürdü bugün de akıntım var sarı ama karnım ağrıyor adet mi olcam acaba
Merhaba cnm kimdi acaba ben ilk kez oldumMerhaba arkadaslar yolun yarisini bitirmissiniz insallah guzel haberler aliriz hepinizden. Bir arkadas vardi 2.asilamasiydi galiba onun sonucu ne acaba merak ettim insallah hamiledir.
YA kasık ağrım var adet olcam galibaBendede sefaf ve sarı akıntı var belimde agrıyor yarın bakalım ilac etkisi geçmiş mi
B- diye basliyordu tutar insallah ilkinde de stres falan yasamazsinMerhaba cnm kimdi acaba ben ilk kez oldum
Ben şimdi test yaptım 2 gün önce pozitifti iğne etkisiyle negatife dönmüş aşılamanın 6. Günü olduğum günü Sayarsak 7. İğnenin 9. günü bugün etkisi geçmiş moralim çok bozuk kasık ağrım var ve negatif çıktı acaba yükselir miB- diye basliyordu tutar insallah ilkinde de stres falan yasamazsin
Sakin ol lütfen hamilelikle adet agrısı aynı pozitif olYA kasık ağrım var adet olcam galiba
14 gün belli oluyor kuzum benim ümitsiz olma ewde yapılan testlerde daha geç çıkıyorBen şimdi test yaptım 2 gün önce pozitifti iğne etkisiyle negatife dönmüş aşılamanın 6. Günü olduğum günü Sayarsak 7. İğnenin 9. günü bugün etkisi geçmiş moralim çok bozuk kasık ağrım var ve negatif çıktı acaba yükselir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?