- Konu Sahibi Derya Leia
-
Hayir alakasi yok doktor zaten onu yumurtalara birakiyor rahat ol o konuda belirti olmamasi daha iyiymis burada herkes oyle yaziyor belirti olmayanlarinkisi olumlu oluyormus genelde insallah olucakBeklemek çok zor bak 6 günüm hic bi şekilde belirtim yok kendimi kasmıştım aşılama olurken ondan tutmamış ta olabilir
Ben yapmadim yapmayida dusunmuyorum olmadigini dusunerektenBen 11. Gün yapmayı düşünüyorum içim de bi umut var oldu diyor eşimin spermi de iyi ama
Bi yanım da umutlanma diyor çok değişik sanki günler geçmiyor bir kaç gün şehir dışına çıkıcaz belki o zaman geçer
Bi nebze olsa benim içimi rahatlattın şükürHayir alakasi yok doktor zaten onu yumurtalara birakiyor rahat ol o konuda belirti olmamasi daha iyiymis burada herkes oyle yaziyor belirti olmayanlarinkisi olumlu oluyormus genelde insallah olucak
Neden ama ?Ben yapmadim yapmayida dusunmuyorum olmadigini dusunerekteninsallah tutar guzel haberi paylasirsin bizimle
Canım daha çok erken 3. Günüm belirtim olamaz ki ama sadece bel ağrım var hafif o kdarBelirtin varmı
Öyle düşünme belki tutar bişey sorucam ya iç çamaşırıma beyaz böyle ayıptır söylemesi peynir görünümlü akıntı geliyor vajinal yoldan progestan kullanıyorum o yapıyor olabilir miBen yapmadim yapmayida dusunmuyorum olmadigini dusunerekteninsallah tutar guzel haberi paylasirsin bizimle
Olmaz evet cnm 10 günden sonraki belirtiler ciddiye alın dşuorlarCanım daha çok erken 3. Günüm belirtim olamaz ki ama sadece bel ağrım var hafif o kdar
Icin rahat olsun canim olacagi varsa her sekilde oluyor inan.Bi nebze olsa benim içimi rahatlattın şükür
Tuttuguna inanmiyorum cunku icimde ne sevinc ne heyecan var 2 defa hayal kirikligi yasayincaNeden ama ?
Estagfurullah . Ben hic o kremden kullanmadim ama burada yazanlarin cogunda oluyormus. Benim 2.denememde olmustu akinti normal o canim korkulucak bir sey degil.Öyle düşünme belki tutar bişey sorucam ya iç çamaşırıma beyaz böyle ayıptır söylemesi peynir görünümlü akıntı geliyor vajinal yoldan progestan kullanıyorum o yapıyor olabilir mi
Herhangi belirtin varmı ümitsiz olma nolurTuttuguna inanmiyorum cunku icimde ne sevinc ne heyecan var 2 defa hayal kirikligi yasayinca
Yok hic belirtim olmadi 1 hafta sonra iki gun sadece kasikta batma oldu hepsi bu onun disinda bir belirtim olmadi.Herhangi belirtin varmı ümitsiz olma nolur
Bekle bakalım daha basındayız ben cuma günü kan vericem aşılamanın 10 günü ignenin 12 günü olcakYok hic belirtim olmadi 1 hafta sonra iki gun sadece kasikta batma oldu hepsi bu onun disinda bir belirtim olmadi.
canım benim sakın üzme kendini zor biliyorum ama her şey rabbimden ben sürekli allaha sığınıyorum elim karnımda dua ediyorum rahatlıyorum olursa çok mutlu oluruz ama olmazsak ölüm değil her zaman bir umut vardır toparlan ve olumlu düşün stres yapma ki kısmetini kapatmaEstagfurullah . Ben hic o kremden kullanmadim ama burada yazanlarin cogunda oluyormus. Benim 2.denememde olmustu akinti normal o canim korkulucak bir sey degil.
İğnenin yapıldığı gündem mi sayıyoruzBekle bakalım daha basındayız ben cuma günü kan vericem aşılamanın 10 günü ignenin 12 günü olcak
İgnenin yapıldığı günden sayarsam 12 güne kadar bitiyormuş etkisi bende 12 gün gidip yaptırıcam varsa çıkar zaten inşİğnenin yapıldığı gündem mi sayıyoruz
Çizgiyi gören defansa gelsin. Ne dersiniz ne yorum yaparsınız. Bu üçüncü silik çizgi
Ben İstanbul'da echomar isimli merkezde çektirdim. Hiç ağrı sızı yaşamadım. İşlemden sonra bolca gazım ve hafif kanamam olduEstagfurullah guzel anlatmissinizdoktor bir gun hastanede yatman gerekiyor deyince korktum acikcasi cok agrili bir islemmi anestezili istiyorum cunku
Eski çalıştığım yer Cevat hoca bu işin ustasıBen İstanbul'da echomar isimli merkezde çektirdim. Hiç ağrı sızı yaşamadım. İşlemden sonra bolca gazım ve hafif kanamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?