Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemek çok zor bak 6 günüm hic bi şekilde belirtim yok kendimi kasmıştım aşılama olurken ondan tutmamış ta olabilir
Hayir alakasi yok doktor zaten onu yumurtalara birakiyor rahat ol o konuda belirti olmamasi daha iyiymis burada herkes oyle yaziyor belirti olmayanlarinkisi olumlu oluyormus genelde insallah olucak

Ben yapmadim yapmayida dusunmuyorum olmadigini dusunerekten insallah tutar guzel haberi paylasirsin bizimle

Ben yapmadim yapmayida dusunmuyorum olmadigini dusunerekten insallah tutar guzel haberi paylasirsin bizimle
Öyle düşünme belki tutar bişey sorucam ya iç çamaşırıma beyaz böyle ayıptır söylemesi peynir görünümlü akıntı geliyor vajinal yoldan progestan kullanıyorum o yapıyor olabilir mi

Öyle düşünme belki tutar bişey sorucam ya iç çamaşırıma beyaz böyle ayıptır söylemesi peynir görünümlü akıntı geliyor vajinal yoldan progestan kullanıyorum o yapıyor olabilir mi
Estagfurullah . Ben hic o kremden kullanmadim ama burada yazanlarin cogunda oluyormus. Benim 2.denememde olmustu akinti normal o canim korkulucak bir sey degil.

Estagfurullah . Ben hic o kremden kullanmadim ama burada yazanlarin cogunda oluyormus. Benim 2.denememde olmustu akinti normal o canim korkulucak bir sey degil.
canım benim sakın üzme kendini zor biliyorum ama her şey rabbimden ben sürekli allaha sığınıyorum elim karnımda dua ediyorum rahatlıyorum olursa çok mutlu oluruz ama olmazsak ölüm değil her zaman bir umut vardır toparlan ve olumlu düşün stres yapma ki kısmetini kapatma

Estagfurullah guzel anlatmissiniz doktor bir gun hastanede yatman gerekiyor deyince korktum acikcasi cok agrili bir islemmi anestezili istiyorum cunku
Ben İstanbul'da echomar isimli merkezde çektirdim. Hiç ağrı sızı yaşamadım. İşlemden sonra bolca gazım ve hafif kanamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…