Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En iyisi eşim kullansın çünkü daha fazla büyürse ohss olurum valla hastahaneden çıkamam yumurta büyümesinden
Aynen öyle esin kullansın mutlaka bide aktardan istek icin macunlar var epniYum mu öyle bisey ucuz ilişkiden önce yesin sperm sayısına katkı sağlıyor denendi sonuc yıkama olan aşılama oldugu zamanki diğeri spermiyogram testi 3 SENE ÖNCEKİ

Eklentiler

• 37E331FD-C8D2-42AE-BB70-CB62F655CDE8.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 81185034-77C7-4FF7-8723-F5CF3E1C00F4.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 23
Aman artık ucuz pahalı diye bakmiyoruz biseye ise yarar m9 diye bakiyoruz ki baya baya ise yaramış gerçekten şimdiye kadar 3 tüp 2 aşılama valla baya harcadık ilkten çocuğumuz olaydi o parayla güzel bi ev sahibi olurduk ama bizim çocuklar ucuz yoldan değil nazlı ve kıymetli olacakları için anamıza babamıza ne kadar fazla masraf cikarsak diye düşünüyorlar galiba

Allah GÖNLÜMÜZE GÖRE HAYIRLI SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN CNM İNS

Estagfurullah guzel anlatmissiniz doktor bir gun hastanede yatman gerekiyor deyince korktum acikcasi cok agrili bir islemmi anestezili istiyorum cunku

Yaşadım ilk kimyasal sonda dıs gebelik 1 sene olmadı özel doktora gittim oda catlatma iğnesi yaptı hamile kaldım kimyasal oldu 3 ay klomen ve catlatma iğnesi yaptı tutmadı simdi aşılama denedik
Insallah bu defa guzel seyler olur bebegin seni birakmaz. Seni cok iyi anliyorum gercektende cok zor

CAnımm gidicem ama denize girmicem bel ağrım başladı neden bilmiyorum ama
Güneşlenirim senin yerine de
Iyi tatiller tadini cikart. Bel agrilarin normal kullandigin kimyasallardam dolayi agriyor aman kendini dinleme su belirti var bu belirti var deyip ilk 2asilamamda cok yaptim

Iyi tatiller tadini cikart. Bel agrilarin normal kullandigin kimyasallardam dolayi agriyor aman kendini dinleme su belirti var bu belirti var deyip ilk 2asilamamda cok yaptim
Ah canım benim rabbim sana da nasip etsin hepimize
Eşinde sorun var mıydı ya benim tek umudum eşimin spermlerinin iyi olması bir de doktorum gün aşırı ilişki dedi ben garanti olsun diye her gün girsem mi bilmiyorum

Ah canım benim rabbim sana da nasip etsin hepimize
Eşinde sorun var mıydı ya benim tek umudum eşimin spermlerinin iyi olması bir de doktorum gün aşırı ilişki dedi ben garanti olsun diye her gün girsem mi bilmiyorum
Morfoloji sorunu vardi ama doktor sperm yikandiktan sonra cok guzeldi sperm dedi surekli sorun kendimde diye dusunuyorum . Amin hepimize etsin insallah. Ben doktora sordugumda iliskiye girmeniz benim isime gelir catlayan yumurtalarin etrafinda sperm bulunmasi dedi o yuzden iliskilerinize devam edin.

Insallah olucak ben inaniyorum bizim sinavimizda biraz ugrasip elde etmek varmis malesef
Çok yoruldum artık gerçekten Diyorım Allah ım verirsen tuttuysa razıyım ama olmadıysa artık uğraşmıcam psikolojim çok bozuldu
Dıs gebelik geçirdikten sonra vücudum toplanmıyor biçimsiz kilo aldım ve kendimi beğenmiyorum artık

Tahmin edebiliyorum klomen kullandim o bile vucudu sisiriyor ki sen daha zoruyla karsilasmissin canim vallahi bilmiyorum hic hamile kalmadim ama o yasadigimiz belirtiler igne ve haplarin etkisiyle oluyor sakin o belirtilere aldanip sevinme hemen ilk asilamada bir hafta sonra test yapmistim pozitif cikmisti meger ignenin etkisiyle pozitif olurmus

Beklemek çok zor bak 6 günüm hic bi şekilde belirtim yok kendimi kasmıştım aşılama olurken ondan tutmamış ta olabilir

Ben 11. Gün yapmayı düşünüyorum içim de bi umut var oldu diyor eşimin spermi de iyi ama
Bi yanım da umutlanma diyor çok değişik sanki günler geçmiyor bir kaç gün şehir dışına çıkıcaz belki o zaman geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…