Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba siz tüp bebek tedavisne geçtiniz mi bende ilk aşılama yaptırdım gün bekliyorum henüz doktor bana direk tüp bebek dedi ama biz maddi açıdan aşılamayla şansımızı deneyelim dedik. Olmazsa bende tüp bebek tedavisine geçmek istiyorum

Esra 0.5 çıktı değerim aşılamanın 10 gününde bende tüp bebek denicem sen hangi doktora gidiceksin tüp icin

Esra 0.5 çıktı değerim aşılamanın 10 gününde bende tüp bebek denicem sen hangi doktora gidiceksin tüp icin
Kuzum k.bakma burda yeniyim yazışmaları hep sonradan görüyorum tekrar soruyorum.
benim bugün aşılamanın 9. Günü 12. Gün olsun test yaptırcam
Ben diyarbakırda profdr hakan çoksüer var oraya gittim aşılamaya eğer olmazsa tüp bebek için de ona gideceğim. Şuan siirtte yaşıyoruz ve burada tedavi göreceğim merkez yok.

Ben simdi 2 doktora gidicem biri doçent 2 sini de değerlendiricem buraya yazarım bu konuyu güncel tutmaya çalışıyorum sizde sık sık takip te kalın

evet bıze de hep olur dedıler sorun yok dedıler ama 2defa klomen catlatma ıgnesı ,2defa da aşılama denedık olmadı.2senedır hıc gebe kalamadım.Vakıt kaybetmeden tüp bebege gectık hemen cunku ben 33 eşim 35 yaşında.Şişli memorialde yaptırdık yumurta toplamam oldu guzel embrıyolarımız var transfer bekliyorum rahim dinlendırmedeyım regl olunca transfer ayımda başlayacak ınsallahmaddı acıdan evet tup bebegın malıyetı yüksek.Bıde bız normalde antalyadayız ama ben tüp bebegı ıstanbul’da yaptırmak ıstedım rıske atmak ıstemedım şişli memorial semra kahraman cok memnun kaldım araştırın ıstersenız.

Ne kadar ayıptır sorması maliyeti

Teşekkür ederim bizde sizin gibi iki yıldır gitmediğimiz doktor kalmadı. Ben çikolata kistinden ameliyat olmuştum aşılama için gittiğim doktor bana sağ tarafında yumurta rezervi azalma var dedi. Şimdi aşılamanın sonucunu bekliyorum. Ben şuan siirtteyim eşim askeri personel bende çalışıyorum izin almada aşırı sıkıntı oluyor yoksa bizde ankara yada istanbulda tedavi görmek istiyorduk. Mecburuyetten diyarbakırda prof var ona gidiyoruz ama doktordan çok memnun kaldım

Sorunumuz yok cnm 5 kaybım vardı geçen sene tek tüp alındı sonra bi kez kimyasal geçirdim daha da olmadı ben 30 yaşımda oldum eşim 33 artık geciktirmenin anlamı da yok
Anladım kuzum kesinlikle geciktirmenin hiç manası yok sadece bu süreç maddi manevi açıdan bizim için yıpratıcı geçiyor

Ne kadar ayıptır sorması maliyeti
10bin hastaneye odedık 4500-5000 tl cıvarında ılaclar tuttu.Bız bıde embrıyolara pgt yaptırdık (bu istege baglı)ama bıze hoca önerdi yaşım 33oldugu ıcın.. 3embrıyo ıcın 5500 tl odedık.Bunun dısında 7embrıyomuz daha var 5.gun embrıyosu .Eger daha once düşüklerın varsa pgt yaptırmanı sana da öneririm saglıklı embrıyo oldugu kesınlesıyor böylece

Bakalım cnm yarın gidicem bakalım doçente

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…