Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamada da geç döllenme mümkün mü? Bir de geç döllenme tam olarak nasil oluyo yumurta bir gün değil mi başka yumurta mı oluyo
Seni merak etmistim ayni donemde asilama yaptirmistik buraya yazmistim o arkadastan bir haber varmi diyr. Ne yaptin canim varmi guzel haberlerin. Evet gec dollenme olabiliyormus doktorum soylemisti daha sonradan catlayan yumurtalar oldugu icin gun asiri iliskide onlardan da tuttugu oluyormus. Kacinci asilamandi?

Bugün 8. günüm göğüslerim büyüdü biraz ağrı var bugün bel ağrısı başladı çok değil ama mide yanması çok kızlar sizde de oldu mu hiç ne zaman test yapsam iğnenin etkisi gecmismidir

Lütfen cevap verin
Merhaba iğne olalı kaç gün oldu? Benim de 8. Günüm iğnemin 10.günü3 gündür test yapıyorum 7. Gün çift gördüm 8. Gün negatif
9.10. Gün çok silik ikinci
Çizgi çıkıyor ama belki iğne etkisidir pztesi kan vericem
Kasık ağrm var göğüs ağrım var adet sancısı gibi oluyor akıntım oluyor

Bence bir adet yap ve bak iğne etkisi var mı hala diye ben takip ediyorum pztesi kanda baktırıcam iğnenin 12. Aşılamanın 10. Günü

Benimde aynı iğne olalı 10 günüm
Aşılamanin 8. Günü

Olmadı benim kuzum yazmıştım test sonucunu hala regl de olmadim ama bekliyorum işte eli kulağında sen naptın

Şu a
Bugün varsa yapın benim testle kıyaslayalım, ben de polikistik over var
Şu an yok canım yarin sabah yapsam daha iyi olur sanki bugün aliym
Bende hiç bi sıkıntı yok rahim filmi temiz adetlerim düzenli
Eşimde sperm sayısında ml biraz düşük çıktı
Yıkamadan sonra o da çok güzel demişti doktorum

tamam canım yarın kaçıncı gündü aşılamayı ve iğneyi hangi gün oldun aynıyız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…