- Konu Sahibi Derya Leia
Hayir canim tutmadi biliyordum tutmadigini zaten tuplerime kanallarima bakicak doktor ay sonunda insallah.Senin tuttu mu cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canim tutmadi biliyordum tutmadigini zaten tuplerime kanallarima bakicak doktor ay sonunda insallah.Senin tuttu mu cnm
Gec dollenmede olabiliyor insallah oyle olmusturKuzum ilk aşılamam sabah iki test yaptım
Miratech hiç çizgi yok negatif
Laboquick çok çok az bi gölge var acaba iğne etkisi geçti tutunuyoe mu yoksa iğnenin etkisi mi
AMa diğerin de çıkmadı 12. Günü. Beklicem
MerhaabEsra 0.5 çıktı değerim aşılamanın 10 gününde bende tüp bebek denicem sen hangi doktora gidiceksin tüp icin
Ben dıs gebelik geçirdim tek tüpüm alındı sonra daha da olmadıMerhaab
SİZDe sorun neydi acaba aşılama yaptınız
Bize de doktor ekimde yapacak
Dermanı olan dert allah yardımcın olsunKan pıhtılssması
Amin insallahDermanı olan dert allah yardımcın olsun![]()
Canim şimdi gördüm sonucunu hiç üzme kendini biz de tüp bebeği araştırmaya başladık.Kan pıhtılssması
İğnenin 10. Günü etkisi olur mu acabaGec dollenmede olabiliyor insallah oyle olmustur![]()
Aşılamada da geç döllenme mümkün mü? Bir de geç döllenme tam olarak nasil oluyo yumurta bir gün değil mi başka yumurta mı oluyoGec dollenmede olabiliyor insallah oyle olmustur![]()
Yaz bize mutlakaBEn de pztesi kan vericem yarın sabah yine bi test yapıcam
Ben buldum çokta iyi doktor İstanbul Serdar koc medikalpark SİDDETLE TAVSİYE EDERİM giden 2 3 doğuruyor tek olan nadirCanim şimdi gördüm sonucunu hiç üzme kendini biz de tüp bebeği araştırmaya başladık.
Hangisinde ben şu an florya medicalparka gidiyordumBen buldum çokta iyi doktor İstanbul Serdar koc medikalpark SİDDETLE TAVSİYE EDERİM giden 2 3 doğuruyor tek olan nadir![]()
Bahçelievler Serdar koc bende salı günü gidicem arkadaşlarım hep ona yaptırdı hamile kalmış okusana yorumları olumsuz yorum yok resmenHangisinde ben şu an florya medicalparka gidiyordum
Daha regl olmadim ben ya olunca mi gidecenBahçelievler Serdar koc bende salı günü gidicem arkadaşlarım hep ona yaptırdı hamile kalmış okusana yorumları olumsuz yorum yok resmen![]()
Bende olmadım olmadan gidicem testi tekrarlıcam negatifse vakit kaybetmeden gidicemDaha regl olmadim ben ya olunca mi gidecen
Bazıları diyor ki aşılama gününü sayma diyor eğer aşılama gününü saymazsam 9 gün oluyorDerya Leia canım bence üzülmen icin erken .. aşılamanın daha 10. Günü doktorlar aşılamanın 14. Gününden önce test yaptırmayın diyorlar, aklından çıkar ama 4 sonra tekrar test yaptır bence insallah pozitif sonuç alırsın hakkında hayırlısı olsun
![]()
Gebelik belirtileri zaten döllenmeden hemen sonra başlamaz bence yani en azından ben öyle biliyorum sürpriz olan bi gebelikte hiç şu belirtim olduğu icin test yaptım diyeni duydunuz mu ? Genelde adetleri gecikir bi test yaparlar sonuç pozitiftir .. Biz bence beklediğimiz icin belirti yasıyoruz ben mesela her ay kendimce belirti yasıyorum ama şimdiye kadar 1 yıldır hiç gebelik oluşmadı .. sizi umutlandırmak istemem ama umutsuz da olmayın bence eger regl olmazsanız 5 gün sonra kanda gebelik baktırın derim umarım istediğiniz şekilde sonuçlanırBazıları diyor ki aşılama gününü sayma diyor eğer aşılama gününü saymazsam 9 gün oluyor
Benim gibi olup geç döllenme ile karsılasanlar var ama bende belirti de yok
ANladım kuzumBen dıs gebelik geçirdim tek tüpüm alındı sonra daha da olmadı