• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ilk aşılamam sabah iki test yaptım
Miratech hiç çizgi yok negatif
Laboquick çok çok az bi gölge var acaba iğne etkisi geçti tutunuyoe mu yoksa iğnenin etkisi mi
AMa diğerin de çıkmadı 12. Günü. Beklicem
Gec dollenmede olabiliyor insallah oyle olmustur 🤲🤲

Derya Leia Derya Leia canım bence üzülmen icin erken .. aşılamanın daha 10. Günü doktorlar aşılamanın 14. Gününden önce test yaptırmayın diyorlar, aklından çıkar ama 4 sonra tekrar test yaptır bence insallah pozitif sonuç alırsın hakkında hayırlısı olsun 🤲🏻

Derya Leia Derya Leia canım bence üzülmen icin erken .. aşılamanın daha 10. Günü doktorlar aşılamanın 14. Gününden önce test yaptırmayın diyorlar, aklından çıkar ama 4 sonra tekrar test yaptır bence insallah pozitif sonuç alırsın hakkında hayırlısı olsun 🤲🏻
Bazıları diyor ki aşılama gününü sayma diyor eğer aşılama gününü saymazsam 9 gün oluyor
Benim gibi olup geç döllenme ile karsılasanlar var ama bende belirti de yok

Bazıları diyor ki aşılama gününü sayma diyor eğer aşılama gününü saymazsam 9 gün oluyor
Benim gibi olup geç döllenme ile karsılasanlar var ama bende belirti de yok
Gebelik belirtileri zaten döllenmeden hemen sonra başlamaz bence yani en azından ben öyle biliyorum sürpriz olan bi gebelikte hiç şu belirtim olduğu icin test yaptım diyeni duydunuz mu ? Genelde adetleri gecikir bi test yaparlar sonuç pozitiftir .. Biz bence beklediğimiz icin belirti yasıyoruz ben mesela her ay kendimce belirti yasıyorum ama şimdiye kadar 1 yıldır hiç gebelik oluşmadı .. sizi umutlandırmak istemem ama umutsuz da olmayın bence eger regl olmazsanız 5 gün sonra kanda gebelik baktırın derim umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır 🙏🏻

Back
X