• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, 17sinde 2.asilamami oldum. Bahsettiğin şeyleri hem ilkinde hem de şimdi yaşadım. Gaz falan geçiyor bir kaç güne. Kanama da illa operasyondan kaynaklı oldu bende iki aşılamada da. İnşallah kuzucugun olur
Canom SONUCUN NOLDUUUU

Ben şimdi test yaptım 2 gün önce pozitifti iğne etkisiyle negatife dönmüş aşılamanın 6. Günü olduğum günü Sayarsak 7. İğnenin 9. günü bugün etkisi geçmiş moralim çok bozuk kasık ağrım var ve negatif çıktı acaba yükselir mi
Canim hemen umitsizlige kapilma ben 12 gun sonra kan vermistim doktor dedi 12 gunde belli olmazki diye sonrasinda da cikabilir hamile oldugun diye. Bekle bakalim. Kacinci asilamandi?

Canim hemen umitsizlige kapilma ben 12 gun sonra kan vermistim doktor dedi 12 gunde belli olmazki diye sonrasinda da cikabilir hamile oldugun diye. Bekle bakalim. Kacinci asilamandi?
Kuzum ilk aşılamam sabah iki test yaptım
Miratech hiç çizgi yok negatif
Laboquick çok çok az bi gölge var acaba iğne etkisi geçti tutunuyoe mu yoksa iğnenin etkisi mi
AMa diğerin de çıkmadı 12. Günü. Beklicem

Kuzum ilk aşılamam sabah iki test yaptım
Miratech hiç çizgi yok negatif
Laboquick çok çok az bi gölge var acaba iğne etkisi geçti tutunuyoe mu yoksa iğnenin etkisi mi
AMa diğerin de çıkmadı 12. Günü. Beklicem
Laboquick test her zaman doğru arkadaşım yarın tekrar yap ilk idrarla koyulaşır insallah

Eklentiler

• 521323B2-D887-448A-B028-179694A75353.webp
    521323B2-D887-448A-B028-179694A75353.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 56
kızlar konunuza baktım tesadüfen aşılama tutmazsa üzülmeyin 🙄ben 2defa denedim ılk aşılama yaptırdıgımda cok umutluydum sonuc negatıf olunca depresyona gırdım desem yerıdır aglamaktan kendımı helak ettım annem farklı şehirde o kalkıp geldi düşünün😢2.aşılamayı da denemek ıcın denedım o da tutmadı ama tutacagına umut bağlamamıştım yaptıgım ıdrar testındekı tek cızgıyı hala unutamıyorum ama😐gozumu kapattıgımda hep tek cızgı hala fobi gibi ya🥱aşılama 1defa deneyin olmuyorsa tüp bebeğe geçin bence zaman kaybetmeden

kızlar konunuza baktım tesadüfen aşılama tutmazsa üzülmeyin 🙄ben 2defa denedim ılk aşılama yaptırdıgımda cok umutluydum sonuc negatıf olunca depresyona gırdım desem yerıdır aglamaktan kendımı helak ettım annem farklı şehirde o kalkıp geldi düşünün😢2.aşılamayı da denemek ıcın denedım o da tutmadı ama tutacagına umut bağlamamıştım yaptıgım ıdrar testındekı tek cızgıyı hala unutamıyorum ama😐gozumu kapattıgımda hep tek cızgı hala fobi gibi ya🥱aşılama 1defa deneyin olmuyorsa tüp bebeğe geçin bence zaman kaybetmeden
Canım peki aşılama sonrası neler oldu belirti felan oldu mu hiç

Canım peki aşılama sonrası neler oldu belirti felan oldu mu hiç
canım ıkısıde negatıf olunca belırtılerım yalancıymıs ılkınde aşırı derece kasık agrım olmustu hatta sol kasıgım cok agrıyodu bacagıma vuruyordu hatta gogus hassasıyetım olmustu tuttu dıye ondan hep dusundum ama gunumde regl oldum maalesef😢ocak ayında yaptırmıstım tutmus olsa sımdı bu ay dogumum olurdu heralde..okadar umutlanmısım kı bunu bile hesaplayıp uzuluyorum nedense😕2.aşılamamda hıcbısey hıseetmedım akıntım bıle yoktu tutmayacagını hıssetmıstım sanki ama negatıfı gorunce uzuluyor ınsan yıne de..aşılamayı ıkıden fazla denemeyın dıyolar ama bence 1defa yeterlı tutmuyosa tüp bebek..olumsuz cok şey yaşayınca denemelerde kendınızı ona kosullarındırıyosunuz ben suan tüp bebek tedavısındeyım yumurta toplamam bıttu cok kalıtelı embrıyolarımız var transferım olacak ay sonuna ama ıcımde korku ya negatıf olursa dıye bazen düşünmeden edemıyorum😕..çünkü negatıf yaşadım hep koşullandırmam buyuzden..bu sebeple cok deneyıp kendınızı demorılıze etmeyın yaşadıgım olumsuz tecrubeler psıkolojık olarak yıprattı sizde yıpranmayın dıye uzun yazdım sanki ama kımse uzulmesın herkes ıstedıgı zamanda gebe kalsın saglıkla kucagına alsın tek temennim🥰

Back
X