- 22 Mart 2023
- 433
- 92
- 18
- 29
Sizinki ne oldu aşılama oldu muButun konuşmaları okudum benim de ilk aşılamam 8 kasımda yapıldı. Sonuç ne olur bilmiyorum ama umutla sizinkinin tuttuğunu düşünüyorum ne oldu acaba sonucunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinki ne oldu aşılama oldu muButun konuşmaları okudum benim de ilk aşılamam 8 kasımda yapıldı. Sonuç ne olur bilmiyorum ama umutla sizinkinin tuttuğunu düşünüyorum ne oldu acaba sonucunuz
Canım hastalanıyorum ben teste gerek yok hayırlısı olsun ama biraz üzüldüm sen nasılsın tekrar test yaptırdın mı? Hastalandın mıCanım sende durumlar nasıl kan verdin mi
Regl mi başladı baslamadiysa hala ümit var döngün kaç günlük senin erken değil miCanım hastalanıyorum ben teste gerek yok hayırlısı olsun ama biraz üzüldüm sen nasılsın tekrar test yaptırdın mı? Hastalandın mı
Teşekkür ederim canım benim Rabbim isteyen uğraşan herkese nasip etsin inşallah. İlk asilamamdi bazen çok umutla geçti bazen umutsuz oldum şimdi bakınca hamileyim gibi inşallah değerlerim de düzenli artar sizlere de çok teşekkür ederimTebrik ederim hayırlı olsun canım darısı tüm bekleyenlerin başına olsun çok sevindim biri daha ayrıldı bekleyenlerin arasından
İlk aşılaman mıydı bu arada canım
İlk aşılamamdi şuan ki sonuca göre hamileyim galiba çok şükür 45.92 çıktı beta bakalım artışı takil edeceğim pazartesi tekrar kan veripSizinki ne oldu aşılama oldu mu
Tebrik ederim. Hangi ilde oldunuz ekstra neler yaptınız bende aşılama yaptircagimİlk aşılamamdi şuan ki sonuca göre hamileyim galiba çok şükür 45.92 çıktı beta bakalım artışı takil edeceğim pazartesi tekrar kan verip
Gaziantepte oldum ben ekstra bişey yapmadım takviye ilaçlar vermişti doktor d vitamini demir gibi onları düzenli içtim sadece işlemden sonra yarım saat yattım sonra işime de gittim yolculuk da yaptım öyle dedi çünkü doktor normal hayatına devam dedi çok aklkma getirmemeye çalıştım başaramadım pek ama denedim öyle işte inşallah sizin de güzel bı şekilde sonuçlanırTebrik ederim. Hangi ilde oldunuz ekstra neler yaptınız bende aşılama yaptircagim
Daha fazla ayrıntısı yok mu sayı falan yazan yeri göremedim sonra ileri hareketli yerinde hareketli ya da hareketsiz gibi yüzdeler falan olması gerek diye biliyorumMerhaba anlayan varsa sperm test sonucuna bakabilir misiniz?
Neden tutmasın tutar inşallah iyi düşünün rahat olun stres en büyük düşman iki yumurtaniz mi buyudu boyutu falan kaçtı söyledi mi doktor?Bir hafta boyunca gonalf 450 ,75 ml kullandım sonrasında owiterella iki adet iğne yapıldı iki gün sonra si aşılamam olacak çok güzel yunurtalarin var dedi sizce tutar mı olur mu yardım edin
Merhaba , iki tane çatlatma iğnesi mi desiniz yanlış mı anladım , yumurtalarınız çatlamıyor diye mi iki tane , çatladığı garanti olsun diye mi yoksa .. nedenini biliyor musunuz13 mu 16 mm dedi tam hatırlayamadım sadece yumurtaların güzel gelişmiş üç tane dedi ardından iki tane Ovirelle çatlatma iğnesi verdi cuma gunude aşılama olacak dedi tutar mı dedim net cevap veremem dedi bugün bı göğüs hassasiyeti başladı hafif aşılama ise yarar mı bilmiyorum herşey güzel su an dedi ama
Catlamiyor diye evet ama gayt guzel yunurtalarin var dedi iki tane göbeğin hem sağ hem sol tarafından vurundum cuma aşılama dedilerMerhaba , iki tane çatlatma iğnesi mi desiniz yanlış mı anladım , yumurtalarınız çatlamıyor diye mi iki tane , çatladığı garanti olsun diye mi yoksa .. nedenini biliyor musunuz
Benim de çatlama problemim oluyor bir kere kist oldu öyle ara vermiştim mecbur, daha önceden de sağ yumurtalığımı kist patlaması yüzünden kaybettim.o yüzden hep bür korku var tek taraflı olduğum için.bugün aklıma geldi öyle kendi kendime düşünürken iki kere yapılsa bu iğne garanti olması için ne olur falan diye sonra tesadüf yazdığınızı gördüm inşallah bana da böylelikle vesile olmuş olursunuz belki:) birdahakine doktorumdan bu şekilde isteyeyim diye planlıyordum kendi kendime ama bilmiyordum tabi oluru olmazını.iyi oldu yazdığınız:))) sizin de inşallah sağlıkla tutar aşılamanızCatlamiyor diye evet ama gayt guzel yunurtalarin var dedi iki tane göbeğin hem sağ hem sol tarafından vurundum cuma aşılama dediler
Su an bendede iki cm lik kist var ama sıkıntı değil denildi daha önceleri çatlatma iğnesi yanıt vermedi en son gonal f450 kullandım ardından iki tane iğne birden dedi catlamasi için mis Allah kısmet ederse cuma asilamani yapicam dedi çok güzel yumurtalarin var sesu ama tereddudteyim hala olmaz diye inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur ins benimde tutarBenim de çatlama problemim oluyor bir kere kist oldu öyle ara vermiştim mecbur, daha önceden de sağ yumurtalığımı kist patlaması yüzünden kaybettim.o yüzden hep bür korku var tek taraflı olduğum için.bugün aklıma geldi öyle kendi kendime düşünürken iki kere yapılsa bu iğne garanti olması için ne olur falan diye sonra tesadüf yazdığınızı gördüm inşallah bana da böylelikle vesile olmuş olursunuz belki:) birdahakine doktorumdan bu şekilde isteyeyim diye planlıyordum kendi kendime ama bilmiyordum tabi oluru olmazını.iyi oldu yazdığınız:))) sizin de inşallah sağlıkla tutar aşılamanız
evet hiç detaylı bakmamışlar 2 hafta sonra tekrar yaptırıcak. ama sperm sayısı çok düşükmüş doktorla görüştük 15-20 milyon olması gerekirken 1 milyon sperm varmış çok düşük deedi doktor.Daha fazla ayrıntısı yok mu sayı falan yazan yeri göremedim sonra ileri hareketli yerinde hareketli ya da hareketsiz gibi yüzdeler falan olması gerek diye biliyorum
Çok etkiliyor stres biliyorsunuz bu testin verilmesi bile erkekleri geriyor. Benim eşimin ilk verdiginde sayısı çok iyi çıkmıştı sonra tekrarlandı o hafta aşırı stresliydi inanılmaz düşmüş sayı ve hareket sonrasında doktorumuz aşılama önerdi zaman içerisinde bitkisel bı folik asit tarzı bişey kullandı 1 ay sonrasında aşılama günü geldi çok şükür yıkama işlemi sonrası bile 27 milyondu sayı sakin stressiz test vermesi için baya uğraştik.evet hiç detaylı bakmamışlar 2 hafta sonra tekrar yaptırıcak. ama sperm sayısı çok düşükmüş doktorla görüştük 15-20 milyon olması gerekirken 1 milyon sperm varmış çok düşük deedi doktor.
stres etkiliyormuş spermi, eşim bu hafta çok kötüydü cenazemiz vardı hatta test vericeği günde sabahtan olaylar oldu anlayacağınız yanlış zamanda test verdi sanırım. doktor doppler ve hoormon testi de istedi
Sakin olun olur mu stres yapmayın rahat olmaya çalışın doktor ne derse yapın çok da kasmayın tutar inşallah Allah'ın izniyle güzel haberlerini alırız13 mu 16 mm dedi tam hatırlayamadım sadece yumurtaların güzel gelişmiş üç tane dedi ardından iki tane Ovirelle çatlatma iğnesi verdi cuma gunude aşılama olacak dedi tutar mı dedim net cevap veremem dedi bugün bı göğüs hassasiyeti başladı hafif aşılama ise yarar mı bilmiyorum herşey güzel su an dedi ama
Biraz önce asilamami oldum yunurtan güzel dedi sperim de kaliteli inşallah dedi ya bakalım dua ediyorum emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah mübarek cuma günüSakin olun olur mu stres yapmayın rahat olmaya çalışın doktor ne derse yapın çok da kasmayın tutar inşallah Allah'ın izniyle güzel haberlerini alırız