Hadi bakalım hayırlısıyla olumlu olur inşallah bnde iğne sürecindeyim şuanBiraz önce asilamami oldum yunurtan güzel dedi sperim de kaliteli inşallah dedi ya bakalım dua ediyorum emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah mübarek cuma günü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ile hamile kalanlar
- Konu Sahibi clbclb001
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldururHadi bakalım hayırlısıyla olumlu olur inşallah bnde iğne sürecindeyim şuan
Rabbim seninde kucağını doldursun ins cnmHadi bakalım hayırlısıyla olumlu olur inşallah bnde iğne sürecindeyim şuan
Amin inşallah cnm benimRabbim seninde kucağını doldursun ins cnm
- 25 Kasım 2023
- 60
- 8
- 1
- 26
Aynen canım güzel düşünmeye çalışıyorum inşallah güzel olur sonuç da
Senin problemin ne peki canım aşılamaya nasıl gectinizHadi bakalım hayırlısıyla olumlu olur inşallah bnde iğne sürecindeyim şuan
Canım bn hipo hipo hastasıyım ilaçsız adet olamıyorum. Tedavisizde bebek sahibi olmam imkansız. Bizim grup hastalar anca takip, aşılama veya tüple bebek sahibi oluyor. İlk tedavim ve ilk aşılamam heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun inşallahSenin problemin ne peki canım aşılamaya nasıl gectiniz
- 25 Kasım 2023
- 60
- 8
- 1
- 26
Canım bende 23 Kasımda ilk aşılamamı oldum, dua edelim birbirimize. Rabbım bütün isteyenleri sevindirsinİlk aşılamamdi şuan ki sonuca göre hamileyim galiba çok şükür 45.92 çıktı beta bakalım artışı takil edeceğim pazartesi tekrar kan verip
- 25 Kasım 2023
- 60
- 8
- 1
- 26
Rabim sevindirsin canım, bende perşembe aşılama oldum
İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur
Canım bn hipo hipo hastasıyım ilaçsız adet olamıyorum. Tedavisizde bebek sahibi olmam imkansız. Bizim grup hastalar anca takip, aşılama veya tüple bebek sahibi oluyor. İlk tedavim ve ilk aşılamam heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun inşallah
Amin canım isteyen herkesin kucağını doldursun ins rabbim aşılamada 4.gunumRabim sevindirsin canım, bende perşembe aşılama oldum
- 25 Kasım 2023
- 60
- 8
- 1
- 26
Ağrın çok oluyor mu, ben sürekli istirahet halindeyim ayakta çok durunca kasıklarıma ağrı giriyorAmin canım isteyen herkesin kucağını doldursun ins rabbim aşılamada 4.gunum
- 25 Kasım 2023
- 60
- 8
- 1
- 26
İnşallah güzel haberler alırızRabim sevindirsin canım, bende perşembe aşılama oldum
- 25 Kasım 2023
- 60
- 8
- 1
- 26
Ben üniversite hastanesine gittim aşılama için ayrı bir fiyat yok , ilaçlara para ödüyorsun yarısını devlet karşılıyor rapor verildiği için. İlk gittiğimde özel muayeneydi 460₺ ödedik, gonal f verdiler ve çatlama iğnesi 1500₺ ödedik. Çatlama iğnesini kullanmadım ama . Yumurtam olgunlasinca ayrı olarak iki iğne yazdılar onları karşılamadı 500₺ ödedik. Sadece ilaçlar ve ilk muayene ama özele gidersen aşılama için 5000 alıyorlar diye okudum.Kizlar selam aşılıma fiyatları hakkında bilgi alabilirmiyim acaba
Bursa da yasiyorum ben daha once hic gidip fiyat almadım da
- 10 Aralık 2013
- 7.033
- 2.908
- 398
Cvp icin tesekkurler canm benim kuzen aşılama icin ozelde 25 bin fiyat aldı,burda ucuz rakamları okuyunca şasrdm açıkcçasıBen üniversite hastanesine gittim aşılama için ayrı bir fiyat yok , ilaçlara para ödüyorsun yarısını devlet karşılıyor rapor verildiği için. İlk gittiğimde özel muayeneydi 460₺ ödedik, gonal f verdiler ve çatlama iğnesi 1500₺ ödedik. Çatlama iğnesini kullanmadım ama . Yumurtam olgunlasinca ayrı olarak iki iğne yazdılar onları karşılamadı 500₺ ödedik. Sadece ilaçlar ve ilk muayene ama özele gidersen aşılama için 5000 alıyorlar diye okudum.
Devlette yapabilmek icin şartlar vardr ama degil mi
- 25 Kasım 2023
- 60
- 8
- 1
- 26
Özrü dilerim o konuları pek bilmiyorum ama resmen tüp bebek fiyatını vermişler size. Çocuk var mı yok mu oda etkiliyor galiba bende ilk defa aşılama oldum sürekli okuyorum burada bir şeyler. Onlardan bildiğimCvp icin tesekkurler canm benim kuzen aşılama icin ozelde 25 bin fiyat aldı,burda ucuz rakamları okuyunca şasrdm açıkcçası
- 10 Aralık 2013
- 7.033
- 2.908
- 398
Tup bebek icin 80 bin dediler keske 25 bine tup olsaÖzrü dilerim o konuları pek bilmiyorum ama resmen tüp bebek fiyatını vermişler size. Çocuk var mı yok mu oda etkiliyor galiba bende ilk defa aşılama oldum sürekli okuyorum burada bir şeyler. Onlardan bildiğim
Cocuk yok ve sepebsiz inferlite var canmm
- 25 Kasım 2023
- 60
- 8
- 1
- 26
Siz bir de devlet hastanesine sorun isterseniz, Rabbım hayırla oldursun sevindirsinTup bebek icin 80 bin dediler keske 25 bine tup olsa
Cocuk yok ve sepebsiz inferlite var canmm
- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
Tüp bebek merkezlerinde değil de normal özel hastanelerin kadın doğumunda yaptırıldığında daha ucuz oluyor 3 5 6 bin gibi değişiyor.25.000 fiyatı ancak öyle merkezler verir diye tahmin ediyorumCvp icin tesekkurler canm benim kuzen aşılama icin ozelde 25 bin fiyat aldı,burda ucuz rakamları okuyunca şasrdm açıkcçası