- 14 Ekim 2023
- 210
- 66
- 18
Test hataliydi galiba erken gebelik testi negatif çıktı maalesef. Yarın kan vereceğim yine deDoktorum bana 10 günde etkisinin kalmayacağını soylemsti inşallah poszitifte kan tahlili verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test hataliydi galiba erken gebelik testi negatif çıktı maalesef. Yarın kan vereceğim yine deDoktorum bana 10 günde etkisinin kalmayacağını soylemsti inşallah poszitifte kan tahlili verin
SİZDE Mİ AŞILAMA YAPTIRDINIZ SONUCUNUZ NEDİR?Doktorum bana 10 günde etkisinin kalmayacağını soylemsti inşallah poszitifte kan tahlili verin
MESAJINI YENİ FARKETTİM CANIM EVET AŞILAMAMI ORHAN BEYDE YAPTIRDIM SİZDE Mİ ONUN HASTASISINIZ? AŞILAMAMI TÜP BEBEK Mİ YAPTIRDINIZ?Bende Orhan Orhan Bey e gidiyorum şükür ilk femara ve çatlama ignesiyle suanda 24 haftalık hamileyim doktorumdan çok memnunum siz hala ona mı devam ediyrosunuz
Benim femara ve çatlama ignesi tedavisi hamileyim şükür suanda 24.haftamdyim ama aynı benimle bir arkadaşım var tüp bebek yaptrdi o da suanda hamile onlarında 16.haftq filanMESAJINI YENİ FARKETTİM CANIM EVET AŞILAMAMI ORHAN BEYDE YAPTIRDIM SİZDE Mİ ONUN HASTASISINIZ? AŞILAMAMI TÜP BEBEK Mİ YAPTIRDINIZ?
Canım sonucun çıktı mı hayırlı haberler inşallahMESAJINI YENİ FARKETTİM CANIM EVET AŞILAMAMI ORHAN BEYDE YAPTIRDIM SİZDE Mİ ONUN HASTASISINIZ? AŞILAMAMI TÜP BEBEK Mİ YAPTIRDINIZ?
HAYIR CANIM ÇIKMADI SABAH KASET TEST YAPTIM NEGATİF HİÇBİR ŞEKİLDE İKİNCİ ÇİZGİ YOKCanım sonucun çıktı mı hayırlı haberler inşallah
CANIM KAN TESTİ VERDİN Mİ?Test hataliydi galiba erken gebelik testi negatif çıktı maalesef. Yarın kan vereceğim yine de
Kaset testte çıkmaz belki daha kanı bekleyelim bakalım inşallahHAYIR CANIM ÇIKMADI SABAH KASET TEST YAPTIM NEGATİF HİÇBİR ŞEKİLDE İKİNCİ ÇİZGİ YOK
Verdim canım 0.56 çıktıCANIM KAN TESTİ VERDİN Mİ?
BEN KAN TESTİ DİYİNCE VİTAMİNLERİME VE DEMİRİME BAKMIŞ BETAMA BAKMAMIŞ YARIN ÖZELE GİDECEĞİMVerdim canım 0.56 çıktı
Senin çıktı mı sonucun
Neyse en azından değerlerin kontrol edilmiş olmuş. Vardır bir hayır belki beklemen iyi olur test içinBEN KAN TESTİ DİYİNCE VİTAMİNLERİME VE DEMİRİME BAKMIŞ BETAMA BAKMAMIŞ YARIN ÖZELE GİDECEĞİM
PEKİ SEN HAMİLE MİSİN?Neyse en azından değerlerin kontrol edilmiş olmuş. Vardır bir hayır belki beklemen iyi olur test için
Değilim heralde 0.56 yükselir mi acabaPEKİ SEN HAMİLE MİSİN?
ŞİMDİ SENİN AŞILAMA DA KAÇINCI GÜNÜN? KENDİ DOKTORUNU ARASANA NE DİCEK BAKALIM.Değilim heralde 0.56 yükselir mi acaba
İlk defa 0.2 dışında bir HCG değerim oldu
O yüzden şaşırmadım değil ama umutlandirmak da istemiyorum kendimi
aşılama 12.günŞİMDİ SENİN AŞILAMA DA KAÇINCI GÜNÜN? KENDİ DOKTORUNU ARASANA NE DİCEK BAKALIM.
BEN AŞILAMA YAPTIRDIĞIM DOKTORUMLA DEVAM ETMEK İSTİYORUM AŞILAMAYLA ZAMAN KAYBEDEMEM BİR DAHA BEN İLK AŞILAMA YAPTIRDIM DİYE BİLE PİŞMAN OLDUM ÇÜNKÜ BAKSANA TUTMA OLASILIĞI NE KADAR AZ ŞİMDİ TÜP BEBEK İÇİN DAHA UZUN BİR YOLUMUZ VAR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNAşılama istemiyorum artık tüp bebek oluyorsa sorcam ama devlette mi devam etmeliyim bilemedim fiyat farkı nasıl ben zaten devlette de ücretli hastayım
Sen araştırdın mı hiç tüp bebeği
Amin inşallahBEN AŞILAMA YAPTIRDIĞIM DOKTORUMLA DEVAM ETMEK İSTİYORUM AŞILAMAYLA ZAMAN KAYBEDEMEM BİR DAHA BEN İLK AŞILAMA YAPTIRDIM DİYE BİLE PİŞMAN OLDUM ÇÜNKÜ BAKSANA TUTMA OLASILIĞI NE KADAR AZ ŞİMDİ TÜP BEBEK İÇİN DAHA UZUN BİR YOLUMUZ VAR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
YardımBEN AŞILAMA YAPTIRDIĞIM DOKTORUMLA DEVAM ETMEK İSTİYORUM AŞILAMAYLA ZAMAN KAYBEDEMEM BİR DAHA BEN İLK AŞILAMA YAPTIRDIM DİYE BİLE PİŞMAN OLDUM ÇÜNKÜ BAKSANA TUTMA OLASILIĞI NE KADAR AZ ŞİMDİ TÜP BEBEK İÇİN DAHA UZUN BİR YOLUMUZ VAR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN