• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile hamile kalanlar

MESAJINI YENİ FARKETTİM CANIM EVET AŞILAMAMI ORHAN BEYDE YAPTIRDIM SİZDE Mİ ONUN HASTASISINIZ? AŞILAMAMI TÜP BEBEK Mİ YAPTIRDINIZ?
Benim femara ve çatlama ignesi tedavisi hamileyim şükür suanda 24.haftamdyim ama aynı benimle bir arkadaşım var tüp bebek yaptrdi o da suanda hamile onlarında 16.haftq filan

Aşılama istemiyorum artık tüp bebek oluyorsa sorcam ama devlette mi devam etmeliyim bilemedim fiyat farkı nasıl ben zaten devlette de ücretli hastayım
Sen araştırdın mı hiç tüp bebeği

Aşılama istemiyorum artık tüp bebek oluyorsa sorcam ama devlette mi devam etmeliyim bilemedim fiyat farkı nasıl ben zaten devlette de ücretli hastayım
Sen araştırdın mı hiç tüp bebeği
BEN AŞILAMA YAPTIRDIĞIM DOKTORUMLA DEVAM ETMEK İSTİYORUM AŞILAMAYLA ZAMAN KAYBEDEMEM BİR DAHA BEN İLK AŞILAMA YAPTIRDIM DİYE BİLE PİŞMAN OLDUM ÇÜNKÜ BAKSANA TUTMA OLASILIĞI NE KADAR AZ ŞİMDİ TÜP BEBEK İÇİN DAHA UZUN BİR YOLUMUZ VAR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

BEN AŞILAMA YAPTIRDIĞIM DOKTORUMLA DEVAM ETMEK İSTİYORUM AŞILAMAYLA ZAMAN KAYBEDEMEM BİR DAHA BEN İLK AŞILAMA YAPTIRDIM DİYE BİLE PİŞMAN OLDUM ÇÜNKÜ BAKSANA TUTMA OLASILIĞI NE KADAR AZ ŞİMDİ TÜP BEBEK İÇİN DAHA UZUN BİR YOLUMUZ VAR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
Amin inşallah 🤲
Ya haklısın nerdeyse aynı ilaçları kullanıyorsun sonuç hüsran ben aşılamayı tüp bebeğe göre daha doğal ve daha az zahmetli bulduğum için sıcak bakıyordum ama boşa çaba
Benim yaşım 33 olacak 2 ay sonra. Yaşı 30 altında olanlar için daha mantıklı aşılama benim için de zaman kaybı oldu boşa stres

Kızlar bakın bı kafam acayip karıstı sabah test yaptım 2 3 dk da böyle çıktı bu testten daha önceki aylarda da yapmıştım tez çizgi olmustu koruma çizgisi değildir demi bu bir de hani bu internette satılan testler var ya ovulasyon için satiyorlar ama yanında gebelik testi de oluyor incecik cubuklar Ondan yaptım test bozuk muydu anlamadim hiç bişey çıkmadı tek çizgi bile .ama bu böyle çıktı nolur olsun gebelik acayip heyecanlandım. Bugün asilamanin 11.gunu çok mu erken ki
IMG_20231118_095238.jpg

Yardım 🥺

Back