• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile hamile kalanlar

Merhaba kızlar. İlk aşılamasında hamile olanlar varmı . 15 aylık evliyim ve doğal yolla hamile kalamadım . Bende hiçbir sorun yok ama eşimde şekil bozukluğu çıktı . 25 ekimde aşılama yaptırdık . Bugün 9. Günüm inşallah hamileyimdir benim gibi durum yaşayanlar varsa konuşalım sürekli yorum okuyorum ilk defa sayfaya yazdım . Cevaplarınızı bekliyorum 🤗
Canım bizimde bilinen bir sorun yok diyorlar benimde eşimde sprem şekil bozukluğu çıktı bizde bu ay yaptıracağız şuan ki durumun nedir❣️

Kaset test yapan var da kimse gidip 8.günde kan vermez:))çıkmayacağı kesin çıksa da iğnenin etkisi mi diye muallakta kalır.
Ben çatlatma iğnesi vurulmadım, Onun etkisi kalıyor diye düşünüyorum ama bu güne kadar da etkisi gitmiş olurdu. Zaten yapmayacağım merak ettim kaset test için de cesaret edemiyorum yanıltabilir🤭

Ben çatlatma iğnesi vurulmadım, Onun etkisi kalıyor diye düşünüyorum ama bu güne kadar da etkisi gitmiş olurdu. Zaten yapmayacağım merak ettim kaset test için de cesaret edemiyorum yanıltabilir🤭
:)) bu grupta yazınca öyle düşündüm. 9.günde yapıpta kaset testte yakalayanları gördüm burda çok. 8 her türlü erken ama . Az daha sabır💪 😊

Cvp icin tesekkurler canm benim kuzen aşılama icin ozelde 25 bin fiyat aldı,burda ucuz rakamları okuyunca şasrdm açıkcçası
Devlette yapabilmek icin şartlar vardr ama degil mi
Biz de 12 bine yaptırdık pahalı biraz 🥺 ilaçlar falan derken 20 yi buldu bence ama olsun napalim 🙏🙏

Bende sndi ozel hastanede gorustugum doktorimdan aldm fiyat 8 bin dedi ilaclar ve sperm yıkama haric tabi
Peki sizin sonuc çiktı mı canmm
Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Benim ilk aşılamamdı çok şükür tuttu şuan hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏🌸🌸

Selam kızlar bende nasipse bgn gonalf 75 e başlayacagm, ama günde 2 kez mi 1 kez mi vurulacagm anlamadm🙈🙈

So

Sonuc ne oldu
Negatif oldu malesef canım o denemede sonrasında iki kez tüp bebek dememesi yaptık onlarda negatif oldu çok şükür 3 ay sonrasında bir anda hamile olduğumu öğrendim 3. Tüp bebeğe başlayacaktık artık ama gerek kalmadı 💜🤲

Back