Yarın erken olmaz mı acaba bizim için nasıl yapsakEVET BENDE 8 KASIMDA OLDUM CANIM
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ile hamile kalanlar
- Konu Sahibi clbclb001
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay çok güzel hadi inşallah canım ya testini atsana bakalım hayali varsa bence kesin vardır ben 5.gun yaptım iğne etkisi falan kalmamıştır senin iğne etkisi değil benceKızlar ben dayanamadım bugün evde normal kaset test yaptım aşılama günüm hariç 10.gün bugün. İlk başta tek cizgiydi canım sıkıldı yine olmadı dedim testi banyoda bıraktım içeri gittim 2-3 dk sonra tekrar baktim
Çok hayali bir çizgi çıkmış sizce çatlatma iğnesinin etkisi midir
- 14 Ekim 2023
- 210
- 66
- 18
Yaa inşallahAy çok güzel hadi inşallah canım ya testini atsana bakalım hayali varsa bence kesin vardır ben 5.gun yaptım iğne etkisi falan kalmamıştır senin iğne etkisi değil bence
Bilmem ki fotoda çıkar mı ben çıplak gözle zor görüyorum ama bı deneyim
Oy kuzum vardır vardır inşallah sen içini ferah tut yarın sabah bı daha yapYaa inşallah
Bilmem ki fotoda çıkar mı ben çıplak gözle zor görüyorum ama bı deneyim
- 14 Ekim 2023
- 210
- 66
- 18
Erken gebelik testi aldım yarın sabah yapayım diye. Dayanamadım şimdi yaptım tek çizgi moralim çok bozulduOy kuzum vardır vardır inşallah sen içini ferah tut yarın sabah bı daha yap
- 14 Ekim 2023
- 210
- 66
- 18
Kaçıncı gündü canım yine de kan testi verirsin dur moralini bozma bıErken gebelik testleri 4 gün öncesine kadar çıkarıyordu değil mi olsa çıkardı en azından silik birşeyler çıkardı
- 14 Ekim 2023
- 210
- 66
- 18
10.gün canım Cuma günü kan vermeyi düşünüyordum ama gerek kalmayacak heralde yarına regl olacakmışim gibi ağrım başladı belim bacaklarim her yerim ağrıyorKaçıncı gündü canım yine de kan testi verirsin dur moralini bozma bı
Dur bakalım son ana kadar ümitli olmak gerek süreç zor gercekten hayırlısı üzülme sakın bı gün olacak inşallah hepimizin10.gün canım Cuma günü kan vermeyi düşünüyordum ama gerek kalmayacak heralde yarına regl olacakmışim gibi ağrım başladı belim bacaklarim her yerim ağrıyor
10.gün canım Cuma günü kan vermeyi düşünüyordum ama gerek kalmayacak heralde yarına regl olacakmışim gibi ağrım başladı belim bacaklarim her yerim ağrıyor
canım hemen ümitsiz olma dur bekleyelim bugün istersen tekrar yap erken gebelik testi sabah idrarıyla belki daha iyi olurErken gebelik testleri 4 gün öncesine kadar çıkarıyordu değil mi olsa çıkardı en azından silik birşeyler çıkardı
- 14 Ekim 2023
- 210
- 66
- 18
Yaptım canım yine tek çizgi erken gebelikte.canım hemen ümitsiz olma dur bekleyelim bugün istersen tekrar yap erken gebelik testi sabah idrarıyla belki daha iyi olur
Diğer marka hataliydi galiba dün yaptığım.
Sen ne yaptın canım gittin mi kan vermeye
EVET CANIM SABAH YAPTIM AMA BENCE YOK YANİ ÖYLE HİSSEDİYORUM KENDİMİ TANIYORUMYaptım canım yine tek çizgi erken gebelikte.
Diğer marka hataliydi galiba dün yaptığım.
Sen ne yaptın canım gittin mi kan vermeye
- 14 Ekim 2023
- 210
- 66
- 18
Hadi hayırlısı inşallah güzel haber alırsın Hislerin doğru çıkar mıEVET CANIM SABAH YAPTIM AMA BENCE YOK YANİ ÖYLE HİSSEDİYORUM KENDİMİ TANIYORUM
Ben hep hamile olduğumu hissederim ama nafile
- 14 Ekim 2023
- 210
- 66
- 18
Bu sefer beni Dr da ümitlendirmisti ilacın dozu fazla gelmiş fazla yumurta büyümüş rahim kalınlığı güzel ihtimal yüksek dedi çoklu gebeliği kabul ettiğime dair imza almıştı sonuç yine hüsran biri bile tutmamışHadi hayırlısı inşallah güzel haber alırsın Hislerin doğru çıkar mı
CANIM PEKİ SENDE Mİ ACABA KAN TESTİ YAPSAN EMİN OLMAK İÇİN ? İKİNCİ AŞILAMANDI DİMİ SENİN ŞİMDİ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN PEKİ?Hadi hayırlısı inşallah güzel haber alırsın Hislerin doğru çıkar mı
- 14 Ekim 2023
- 210
- 66
- 18
2.aşılama canım. Yarına niyetlenmistim yarın gideyim kan vermeye regl olmazsam çünkü Dün akşam baya regl ağrısı çektim bu sabah geçmişCANIM PEKİ SENDE Mİ ACABA KAN TESTİ YAPSAN EMİN OLMAK İÇİN ? İKİNCİ AŞILAMANDI DİMİ SENİN ŞİMDİ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN PEKİ
- 14 Ekim 2023
- 210
- 66
- 18
Ne zamana çıkarmış sonuç nerde verdin canımEVET CANIM SABAH YAPTIM AMA BENCE YOK YANİ ÖYLE HİSSEDİYORUM KENDİMİ TANIYORUM
Ben sağlık ocağına gittim orada verdim yarın öğleden sonra çıkar dedi bakalım inşallahNe zamana çıkarmış sonuç nerde verdin canım
Hadi hayırlısı canım kan testi de verilsin de en azından garanti sonuç elimizde deriz her gün her gün düşün düşün deli olacağız bı deBen sağlık ocağına gittim orada verdim yarın öğleden sonra çıkar dedi bakalım inşallah
Doktorum bana 10 günde etkisinin kalmayacağını soylemsti inşallah poszitifte kan tahlili verinİğnenin 12. Günü etkisi devam eder mi bilemedim bir de bu kadar erkenden normal kaset testte çıkar mı sabah ilk idrarı değildi üstelik ya insan muallakta sevinemiyor bile dün sana o yüzden erken test yapma demiştim bugün kendim dayanamadım