• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile hamile kalanlar

Kızlar ben dayanamadım bugün evde normal kaset test yaptım 🙈 aşılama günüm hariç 10.gün bugün. İlk başta tek cizgiydi canım sıkıldı yine olmadı dedim testi banyoda bıraktım içeri gittim 2-3 dk sonra tekrar baktim
Çok hayali bir çizgi çıkmış sizce çatlatma iğnesinin etkisi midir
Ay çok güzel hadi inşallah canım ya 🙏🥰 testini atsana bakalım hayali varsa bence kesin vardır ben 5.gun yaptım iğne etkisi falan kalmamıştır senin iğne etkisi değil bence

Ay çok güzel hadi inşallah canım ya 🙏🥰 testini atsana bakalım hayali varsa bence kesin vardır ben 5.gun yaptım iğne etkisi falan kalmamıştır senin iğne etkisi değil bence
Yaa inşallah 🤲
Bilmem ki fotoda çıkar mı ben çıplak gözle zor görüyorum ama bı deneyim

Erken gebelik testleri 4 gün öncesine kadar çıkarıyordu değil mi olsa çıkardı en azından silik birşeyler çıkardı 😔😔😔

10.gün canım Cuma günü kan vermeyi düşünüyordum ama gerek kalmayacak heralde yarına regl olacakmışim gibi ağrım başladı belim bacaklarim her yerim ağrıyor
Dur bakalım son ana kadar ümitli olmak gerek süreç zor gercekten hayırlısı üzülme sakın bı gün olacak inşallah hepimizin 🙏🌸

10.gün canım Cuma günü kan vermeyi düşünüyordum ama gerek kalmayacak heralde yarına regl olacakmışim gibi ağrım başladı belim bacaklarim her yerim ağrıyor
Erken gebelik testleri 4 gün öncesine kadar çıkarıyordu değil mi olsa çıkardı en azından silik birşeyler çıkardı 😔😔😔
canım hemen ümitsiz olma dur bekleyelim bugün istersen tekrar yap erken gebelik testi sabah idrarıyla belki daha iyi olur

Hadi hayırlısı inşallah güzel haber alırsın 🤲 Hislerin doğru çıkar mı
Ben hep hamile olduğumu hissederim ama nafile 😂😂
Bu sefer beni Dr da ümitlendirmisti ilacın dozu fazla gelmiş fazla yumurta büyümüş rahim kalınlığı güzel ihtimal yüksek dedi çoklu gebeliği kabul ettiğime dair imza almıştı 😞 sonuç yine hüsran biri bile tutmamış

Hadi hayırlısı inşallah güzel haber alırsın 🤲 Hislerin doğru çıkar mı
Ben hep hamile olduğumu hissederim ama nafile 😂😂
CANIM PEKİ SENDE Mİ ACABA KAN TESTİ YAPSAN EMİN OLMAK İÇİN ? İKİNCİ AŞILAMANDI DİMİ SENİN ŞİMDİ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN PEKİ?

CANIM PEKİ SENDE Mİ ACABA KAN TESTİ YAPSAN EMİN OLMAK İÇİN ? İKİNCİ AŞILAMANDI DİMİ SENİN ŞİMDİ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN PEKİ
2.aşılama canım. Yarına niyetlenmistim yarın gideyim kan vermeye regl olmazsam çünkü Dün akşam baya regl ağrısı çektim bu sabah geçmiş

İğnenin 12. Günü etkisi devam eder mi bilemedim bir de bu kadar erkenden normal kaset testte çıkar mı sabah ilk idrarı değildi üstelik 🤔 ya insan muallakta sevinemiyor bile dün sana o yüzden erken test yapma demiştim bugün kendim dayanamadım 🙈😅
Doktorum bana 10 günde etkisinin kalmayacağını soylemsti inşallah poszitifte kan tahlili verin

Back