- 11 Aralık 2016
- 149
- 81
- 98
merhaba canım hangi doktora gittim acaba bursada ?CANIM BENDE BURSADA YAŞIYORUM İLK AŞILAMAM BENDE 31 YAŞINDAYIM:) 1 YILLIK EVLİYİM AMA SORUN EŞİMDE BENDE SORUN YOK OLMAZSA DİREK TÜP BEBEK İSTİYORUM BAKALIM HAYIRLISI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım hangi doktora gittim acaba bursada ?CANIM BENDE BURSADA YAŞIYORUM İLK AŞILAMAM BENDE 31 YAŞINDAYIM:) 1 YILLIK EVLİYİM AMA SORUN EŞİMDE BENDE SORUN YOK OLMAZSA DİREK TÜP BEBEK İSTİYORUM BAKALIM HAYIRLISI
UMİ PLAZADA DOKTOR ORHAN ORHAN VAR ONA GİTTİM CANIM.merhaba canım hangi doktora gittim acaba bursada ?
MERHABA CANIM BEN AŞILAMA YAPTIRDIM AMA KESİNLİKLE ÖNERMEM BENCE NORMAL İLİŞKİDEN FARKI YOK TÜP BEBEK DÜŞÜNMEZ MİSİN?ARKADAŞLAR Selamunaleyküm öncelikle.. bende 2 yıldır uğraşıyorum bebiş için. 2 gebeliğim oldu biri ikiz :) ama ikisini de kalp durması sonucu kaybettim. Şuan 5 aydır uğraşıyorum, bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama olumsuz..
çok yıprandım ne yapacağım bilmiyorum aşılama önerir misiniz? yoksa ovitrelle mı deneyeyim tekrar sizce ne yapayım?
canım selamualeyküm düşünüyorum inan ki ama doktorum önerir mi bilmiyorum 2 gebeliğim var olmuyo değil oluyor gibi bişey söyledi. tüp bebeği hemen olsun gibi değilde herşeyi denedikten sonra yapmak daha makul gibi geliyor ama bilmiyorum... bi kere daha klomen mı denesem acaba..MERHABA CANIM BEN AŞILAMA YAPTIRDIM AMA KESİNLİKLE ÖNERMEM BENCE NORMAL İLİŞKİDEN FARKI YOK TÜP BEBEK DÜŞÜNMEZ MİSİN?
SEN HANGİ ŞEHİRDESİN CANIM ?canım selamualeyküm düşünüyorum inan ki ama doktorum önerir mi bilmiyorum 2 gebeliğim var olmuyo değil oluyor gibi bişey söyledi. tüp bebeği hemen olsun gibi değilde herşeyi denedikten sonra yapmak daha makul gibi geliyor ama bilmiyorum... bi kere daha klomen mı denesem acaba..
Bende de öyle regl öncesi lekelenme çok oluyor. Ben aktif kanamanın başladığı anı birinci gün olarak alıyorum.Birsey sormak istiyorum geçen ay gittim bende Dr. Aşılama için eşimin ileri hızında yavaşlık ve morfoloji yüksek ama yüzde 3 4 bizim işimizi görür dedi bu ay adetimin 2 yada 3 günü gidip kan testi vericem yalnız doktorlarin hepsi farklı söylüyor adetin ilk günü ile ilgili ben mesela diyelim bugün regl günüm bugün pembe yada bir damla kan geliyor duruyor ertesi gün tam kanamam oluyor ilk 1 ncı gün hangi gün sayiliyor
12. Günde kesin belli olur mu sizce kan verirsek diyelim negatif çıktı kesin negatif demektir demiDOĞRU SÖYLÜYORSUN HEP STRES AMA BEKLEMEK O KADAR ZOR Kİ UMUT YİNE DE OLSUN İSTİYORUM. İNŞALLAH SENİN TUTMUŞTUR CANIM GÜZEL HABERLER ALIRIZ. PEKİ ADETOLURSAN HEMEN Mİ GİDECEKSİN DOKTORA
Bende Orhan Orhan Bey e gidiyorum şükür ilk femara ve çatlama ignesiyle suanda 24 haftalık hamileyim doktorumdan çok memnunum siz hala ona mı devam ediyrosunuzUMİ PLAZADA DOKTOR ORHAN ORHAN VAR ONA GİTTİM CANIM.
CANIM KANDA NEGATİFSE DOĞRUDUR SONRADAN POZİTİF OLMAZ. BENDE YARIN VERMEK İSTİYORUM BAKALIM SEN KESİN KAN TESTİ YAPACAK MISIN?12. Günde kesin belli olur mu sizce kan verirsek diyelim negatif çıktı kesin negatif demektir demi
bursadayım canım 28 yaşındayımSEN HANGİ ŞEHİRDESİN CANIM ?
KAÇ YAŞINDASIN
AAAA AYNI ŞEHİRDEYİZ NE GÜZEL:)bursadayım canım 28 yaşındayım
SEN BURSADA KİME GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORSUN YADA HİÇ DOKTORA GİTTİN Mİ?AAAA AYNI ŞEHİRDEYİZ NE GÜZEL:)
Yapacağım da ne zaman onu bilmiyorum şimdi bizim kaçıncı gün oldu sen de mi 8 kasımda olmuştun aşılama yanlış mı hatırladım yoksaCANIM KANDA NEGATİFSE DOĞRUDUR SONRADAN POZİTİF OLMAZ. BENDE YARIN VERMEK İSTİYORUM BAKALIM SEN KESİN KAN TESTİ YAPACAK MISIN?
EVET BENDE 8 KASIMDA OLDUM CANIMYapacağım da ne zaman onu bilmiyorum şimdi bizim kaçıncı gün oldu sen de mi 8 kasımda olmuştun aşılama yanlış mı hatırladım yoksa
BENCE GEBELİK VAR CANIM. İSTERSEN YARIN SABAH TEKRAR BİR GEBELİK TESTİ YAP DAHA İYİ ANLARIZ.Kızlar ben dayanamadım bugün evde normal kaset test yaptım aşılama günüm hariç 10.gün bugün. İlk başta tek cizgiydi canım sıkıldı yine olmadı dedim testi banyoda bıraktım içeri gittim 2-3 dk sonra tekrar baktim
Çok hayali bir çizgi çıkmış sizce çatlatma iğnesinin etkisi midir
İğnenin 12. Günü etkisi devam eder mi bilemedim bir de bu kadar erkenden normal kaset testte çıkar mı sabah ilk idrarı değildi üstelik ya insan muallakta sevinemiyor bile dün sana o yüzden erken test yapma demiştim bugün kendim dayanamadımBENCE GEBELİK VAR CANIM. İSTERSEN YARIN SABAH TEKRAR BİR GEBELİK TESTİ YAP DAHA İYİ ANLARIZ.
PEKİ İĞNENİN ETKİSİYLE HEP POZİTİF Mİ ÇIKAR CANIM? BEN HİÇ TEST YAPMADIM YARIN SABAH YAPSAM İĞNENİN ETKİSİYLE POZİTİFİMİ GÖRÜRÜM ÇÜNKÜ BENİM YARIN 8. GÜNÜM? İSTERSEN DENEYELİM. BEN KAN TESTİ VEREYİM DİYORUM ORADA KESİN BELLİ OLUR.İğnenin 12. Günü etkisi devam eder mi bilemedim bir de bu kadar erkenden normal kaset testte çıkar mı sabah ilk idrarı değildi üstelik ya insan muallakta sevinemiyor bile dün sana o yüzden erken test yapma demiştim bugün kendim dayanamadım
İğne ne zamana kadar pozitif veriyor kiPEKİ İĞNENİN ETKİSİYLE HEP POZİTİF Mİ ÇIKAR CANIM? BEN HİÇ TEST YAPMADIM YARIN SABAH YAPSAM İĞNENİN ETKİSİYLE POZİTİFİMİ GÖRÜRÜM ÇÜNKÜ BENİM YARIN 8. GÜNÜM? İSTERSEN DENEYELİM. BEN KAN TESTİ VEREYİM DİYORUM ORADA KESİN BELLİ OLUR.