• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile hamile kalanlar

Merhaba😐 ya burda okuduklarıma göre erken zamanda kaset test yapınca iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyormuş. Sonra olmamışsa negatife dönüyormus. Bugün 5.gun ben öylesine bi test yaptım ama silik falan ikinci çizgi hiç çıkmadı sadece tek. İğne etkisi de yok bende galiba. Tutmadı mi acaba 🤷🏼‍♀️🥺
Canım ama çok erken daha sen böyle düşünme ben öyle bir şey duymadım o diyor ki erken gebelik testi yapmayın iğnenin etkisiyle bazen çift çizgi olabiliyor sen yanlış anlamışsın

Canım ama çok erken daha sen böyle düşünme ben öyle bir şey duymadım o diyor ki erken gebelik testi yapmayın iğnenin etkisiyle bazen çift çizgi olabiliyor sen yanlış anlamışsın
Ay ne biliyim her şeyden etkilenir oldum. Kötü düşünmek de istemiyorum. Bekliyim bakalım ne olacak kan veririm günü geldiğinde 🙏🌸

Ay ne biliyim her şeyden etkilenir oldum. Kötü düşünmek de istemiyorum. Bekliyim bakalım ne olacak kan veririm günü geldiğinde 🙏🌸
Ben pazar günü erken gebelik testi yapmak istiyorum sende o zaman yaparsın istersen canım ancak o zaman gösterir senim adetin düzenli mi peki

Merhaba😐 ya burda okuduklarıma göre erken zamanda kaset test yapınca iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyormuş. Sonra olmamışsa negatife dönüyormus. Bugün 5.gun ben öylesine bi test yaptım ama silik falan ikinci çizgi hiç çıkmadı sadece tek. İğne etkisi de yok bende galiba. Tutmadı mi acaba 🤷🏼‍♀️🥺
Endişelenmeyin daha çok erken. Döllenme olduysa 5. gün ancak embriyo rahme ulaşmıştır
6.gun tutunmaya başlıyor diye biliyorum.
Benim de aşılamamin 7.gunu bugün beklemek çok zor. 2.aşılamam Kendimi dinlemeden edemiyorum her gün kramplar batmalar oluyor karnımda. Sizde de oluyor mu. Hareket edince bazen gerginlik hissediyorum sağ tarafımda. Ama sanki regl olacakmışim gibi doluluk hissi var sanki bugün göğüs hassasiyetim başladı. Korkuyorum artık 😔 böyle belirtilerle pozitif gören var mı acaba

Ben pazar günü erken gebelik testi yapmak istiyorum sende o zaman yaparsın istersen canım ancak o zaman gösterir senim adetin düzenli mi peki
Çok düzenli değildir bı kaç aydır düzenli ama 40 gün falan sürer genelde döngüm pcos olduğum için

Endişelenmeyin daha çok erken. Döllenme olduysa 5. gün ancak embriyo rahme ulaşmıştır
Benim de aşılamamin 7.gunu bugün beklemek çok zor. 2.aşılamam Kendimi dinlemeden edemiyorum her gün kramplar batmalar oluyor karnımda. Sizde de oluyor mu. Hareket edince bazen gerginlik hissediyorum sağ tarafımda. Ama sanki regl olacakmışim gibi doluluk hissi var sanki bugün göğüs hassasiyetim başladı. Korkuyorum artık 😔 böyle belirtilerle pozitif gören var mı acaba
Benim ilk o yüzden hiç bilmiyorum. Ani kasık batması ben de de oluyor psikolojik mi bilmiyorum ama. Göğüs hassasiyeti de bugün çok çok hafif başlıyor gibi inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız çok zor süreç 🥺🙏🙏

Benim 4. Günüm zaman geçmiyor resmen deli olacağım benim göğüs ağrım var ama bunu da doktorun verdiği fitile bağlıyorum yan etkileri olabilir diye siz peki neden ikinci aşılamayı denediniz tül bebek düşünmediniz ?

Benim ilk o yüzden hiç bilmiyorum. Ani kasık batması ben de de oluyor psikolojik mi bilmiyorum ama. Göğüs hassasiyeti de bugün çok çok hafif başlıyor gibi inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız çok zor süreç 🥺🙏🙏
Amin inşallah 🤲
Size progestan fitil verdi mi Dr
heralde progestanin yan etkileri bu batmalar diyorum ben ama keşke tutunma sancısı yaşıyoruz diyebilsek

Benim 4. Günüm zaman geçmiyor resmen deli olacağım benim göğüs ağrım var ama bunu da doktorun verdiği fitile bağlıyorum yan etkileri olabilir diye siz peki neden ikinci aşılamayı denediniz tül bebek düşünmediniz
Evet ilacın yan etkisi olabilir
İlk aşılamamda pek dikkat edemedim kayınvalidemler yatılı geldi söyleyemedim kendimi çok yordum
İkinciyi Dr dedi eşimle ikimizde de bir sorun yok ama yine de hamile kalamıyorum
Bu da tutmazsa ara vermeden gitmeyi düşünüyorum tekrar Dr ne önerir bilmiyorum 2den sonra geçiliyor galiba tüp bebeğe

Evet ilacın yan etkisi olabilir
İlk aşılamamda pek dikkat edemedim kayınvalidemler yatılı geldi söyleyemedim kendimi çok yordum
İkinciyi Dr dedi eşimle ikimizde de bir sorun yok ama yine de hamile kalamıyorum
Bu da tutmazsa ara vermeden gitmeyi düşünüyorum tekrar Dr ne önerir bilmiyorum 2den sonra geçiliyor galiba tüp bebeğe
Nasılsın canım başım gidiyor bugün bir belirti var mı? Kendini nasıl hissediyorsun

Yok canım hiç bir belirti 🤷🏻‍♀️ hatta yaşadığım batmalar kramplar bile geçti sadece göğüslerim sızlıyor dokununca. O da regl öncesi hep olan belirtim.
Senin nasıl gidiyor
Benim de bir belirtim yok ama galiba hastalanacağım gibi bu sabah öyle bir ağrıyla uyandım üzüldüm tabi bakalım nasip kısmet

canım 6. günüm tam ay ne bilim üzüldüm çok bugüne kadar hep umudum vardı ama biraz kırılmaya başladı. sen nasılsın?
Yok daha moral bozmak için çok erken. Dua edelim güzel düşünelim 🤗🤲.
Rüyalarımda aşılama oluyorum ben artık 😂😂Günler hafta gibi uzun geçiyor beklerken
Benim 9.günüm göğüs ağrım dışında bir hareket yok. İğnenin etkisiyle heralde yumurtliklarimda hareketlilik vardi şimdi geçti. Batmalar kramplar varken biraz ümit oluyormuş galiba bana. Geçince ben de karamsar düşünmeye başladım. Progestan kramp yapmazmis aksine rahim kasılmalarını önlermiş.

Yok daha moral bozmak için çok erken. Dua edelim güzel düşünelim 🤗🤲.
Rüyalarımda aşılama oluyorum ben artık 😂😂Günler hafta gibi uzun geçiyor beklerken
Benim 9.günüm göğüs ağrım dışında bir hareket yok. İğnenin etkisiyle heralde yumurtliklarimda hareketlilik vardi şimdi geçti. Batmalar kramplar varken biraz ümit oluyormuş galiba bana. Geçince ben de karamsar düşünmeye başladım. Progestan kramp yapmazmis aksine rahim kasılmalarını önlermiş.
PEKİ SEN NE ZAMAN TEST YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN? 3 GÜN VAR ARAMIZDA BEN HATTA DAYANAMAYIP PERŞEMBE GÜNÜ KAN TESTİ VERMEK İSTİYORUM BETADA KESİN VARSA ANLARIZ.

Selam canım 3 aşılamaoldum bende bu gün 10 günüm beklemedeyim. Şimdi şöyle adet 2. Gün kontrol muayenesi oluyorsun ve hormon testi veriyorsun herşey yolunda ise doktor sana ilaç veriyo. Ve dozunu da sana göre ayarlıyo. Bana gonalf verdi 75 ml kullandım. Önce 4 gün vurdum 5. Gün kontrole gittim bir tane 10 mm ve 2 tanede 9 mm yumurtam vardı 2 gün ilaç kullanmaya devam et 3. Gün yine gel dedi gittiğimde 9mm olan yumurtalar kaybolmuş 10 mm olan yumurtam 15 mm olmuştu 2 gün sonra tekrar çağırdı yumurtam 19 mm olmuş çok güzel dedi çatlama iğnesi verdi o akşam 10 da vuruldum çarşamba günüydü. Cuma günü 9 da hastaneye gittik eşimden örnek aldılar önce onu bir saat bekledik hazır olmasını. Spermleri yıkayıp en kaliteli ve sağlıklı olanları ayırıyorlar. Sonra beni işlem odasına aldılar bu arada hafif sıkışık olmanı isteyebilirler. İşlem zaten 5 dk bile sürmüyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ❤️
Birsey sormak istiyorum geçen ay gittim bende Dr. Aşılama için eşimin ileri hızında yavaşlık ve morfoloji yüksek ama yüzde 3 4 bizim işimizi görür dedi bu ay adetimin 2 yada 3 günü gidip kan testi vericem yalnız doktorlarin hepsi farklı söylüyor adetin ilk günü ile ilgili ben mesela diyelim bugün regl günüm bugün pembe yada bir damla kan geliyor duruyor ertesi gün tam kanamam oluyor ilk 1 ncı gün hangi gün sayiliyor

PEKİ SEN NE ZAMAN TEST YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN? 3 GÜN VAR ARAMIZDA BEN HATTA DAYANAMAYIP PERŞEMBE GÜNÜ KAN TESTİ VERMEK İSTİYORUM BETADA KESİN VARSA ANLARIZ.
Ben 12. Gün yani cuma gitmeyi düşünüyorum
Bence sen de en azından cumayı beklesen daha iyi olmaz mı gerçi 8.gün öğrenen de var ama değer düşük olunca bu sefer de kimyasal mi yükselecek mi demeyelim

Ben 12. Gün yani cuma gitmeyi düşünüyorum
Bence sen de en azından cumayı beklesen daha iyi olmaz mı gerçi 8.gün öğrenen de var ama değer düşük olunca bu sefer de kimyasal mi yükselecek mi demeyelim
DOĞRU SÖYLÜYORSUN HEP STRES AMA BEKLEMEK O KADAR ZOR Kİ UMUT YİNE DE OLSUN İSTİYORUM. İNŞALLAH SENİN TUTMUŞTUR CANIM GÜZEL HABERLER ALIRIZ. PEKİ ADETOLURSAN HEMEN Mİ GİDECEKSİN DOKTORA

Back