Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sonucun ne arkadasim
detaylı sekilde anlatayım size, aşılamanın 8. gunu hastanade calısan bir arkadasım ısrar ile test yaptı kontol etmek istedigini soyledi. ilk sonuc 7.10 gibi bişeydi, 10. gun bir daha yaptı 1.45 gibi bir deger cıktı, 15. gunde yapıldıgında ise 26. kusur bir deger ile karsılasarak sok gecirdik. doktor iki gun sonra tekrarlıycaz dedi ancak o arada kanamam basladı ve iki gun sonra yapılan testte degerim 2. kusur cıktı. kusuruma bakamyın cok buyuk bir moral bozuklugu yasadıgım için siteye bile girmedim. kimyasal gebelik yasamıdım, bıraktım ben herseyi artık cok yoruldum, olucaksa kendiliginden olur olmazsada canımız sagolsun napalım. 3 sefer ust uste aynı husranı yasamak artık psikojimide vucudumuda alt ust etti. o sebeple normal hayatıma devam etme kararı aldım. olacaksa olur dedigim gibi Rabbim ol diycek olucak zorlayıp bir serveti hastanelere dokmenin manası yok bence.

Gecmis olsun cnm benimde 8.gun bugun ama hicbir belirtim yok galiba olmadi benimde

Hayirlisi cnm uzme sakin kendini zamani vardir herseyin benim de umudum yok ya hic belirti yok canim sikkin
Dun sabahtan lekeler gelmeye basladi halen devm ediyor bu ayda umutlar suya dustu###yine bana husran yine bana hasret varrrrr###

gunaydın arkadaslar, asılama sonrasında gebe kalmayıp bnm yasadıgımı yasayan varmı sormak istiyorum, asılamamım 15. gunu adet oldum 15 kasımda ve 23 kasımda bitti adetim hiç bu kdr uzun surmezdi onu geciştirdim dun yine hafif hafif kanamam olmaya basladı daha cok erken ben 28 gunde bir adet olurum ve maksimum 5 gun surer sebebi ilaclar olabilirmi acaba bunu yasayan var mı aranızda?

Merhaba arkadaşlar
Ben 2.5 yıllık evliyim. Eşimde ve ben de hiçbir sorun yok ama olmuyor 15 gün önce HSG çektirdim. Bir şey çıkmadı. Şimdi adet olmayı bekliyorum ama olmasın diye de dua ediyorum. RaHim filminden sonra hamile kalanları çok duydum. İnşallah biz de en kısa sürede hamile kalırız. Adet olursam bu ay aşılamaya başlayacağız. 3 ay aşılama devam edecekmiş. Aşılama yaptıranlar yardımcı olabilirler mi nasıl bir yol izleniyor. Göbekten iğne falan okudum nasıl oluyor. Hangi ilaçları kullandınız. Maliyeti ne kadar. Doktorum aşılama için rapor yazmayalım o hakkımızı ( eğer aşılama da olmazsa) tüp bebekte kullanalım dedi. Böyle yapanlar var mı. Destek olalım birbirimize

merhaba canım. benimde 2 yıldır hiç bir sorun olmamasına ragmen cocugum olmadı. 3 kez klomen ve catlatma ığnesı kullandım olmadı. hsg cekıldı sorun cıkmadı. hsg cekıldıgı ay cok umıtlendım ama olmadı. bır sonrakı ay ıgnelerle tedavı gordum yıne olmadı. drum bana 6 hakkımız var rapor ıcın demıstı. daha gecen ay.
ben tıp fakultesıne gıttım dun klomene yumurtalar guzerl cevap verdıgı ıcın klomenle yapacak asılamayı. bu gun basladım klomene.
sen daha once klomen kullanmadın mı?

Evet canım hsg çekilmeden önce kullanmıştım. Ama daha önceki dr yumurtalarımın büyüdüğünü söyledi klomenle fakat çatlayıp çatlamadığına hiç bakmadı. Hatta bir kere çatlatma iğnesi yaptı bekleyip görelim dedi ama çatladı mı çatlamadı mı bakmadı.

Gonal f ile ovitrelle verdi bana 5 gun gonal f kullandim sonra bi gun daha vur gelisimi tamamlasin dedi ertesi gun ovitrelle vuruldum gonal fye 375 ovitrelleye 75 verdik hastaneye de 600 tl verdik olur insallah

eylülnazım nerelerdesin, nasılsın bebeğin nasıl? çok merak ediyorum seni..

Caglacim ozelden yazmistim sana ama gormedin sanirim. Çok zor bi donem geçirdim bukantilar istifralar serumlar 50 gün raporluydum canim. Simdi daha iyim çok şükür. Hep yazmak istedim ama inan yazamadim canim arkadasim. Bebek de ben de çok iyiz şükür. Sen naptin kuzum var mi gelişmeler güzel haberler. Dualarim seninle canimmm arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…