evet canım haklısın vardır bi hayır inş sana hayırlı gelir bu doktor. peki ne kadar ücreti falan ne kadara mal olurmuş
tüp bebek işlemleri. beni haberdar et kendinden.
bana gelince evet rahattım kendimi eylüle hazırlamıştım ama biliyo musun içime doğdu ben hamileyim dedim ve içimde tarifsiz bi mutluluk vardı ama pco olduğum içinde yumurtam olmuyoki olmaz diyodum. bi de ben biliyosun genetik tarama yaptırdım düşük nedeniyle ve doktora gittiğimde adetin 14. günü 16 mm lik bi yumurtam olmuştu çok şaşırdım ve mutlu oldum. zaten doktorumda bazen olabilir demişti ancak o ay hiç bişey olmadı eşimle akrabalar ziyaret derken es geçmiştik. hatta doktor sonuçlar temiz çıkınca ağustosta yapalım aşılama dedi ancak ben eylüle hazırlamıştım kendimi gitmedim eylülde adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim ve o ay yumurtam gelişmiş. evet düşük oldu ama ben yinede yumurtam oluştuğu için çok mutluyum ve kendiliğimden hamile kaldım. evet kafam daha rahattı ancak bebek hep aklımdaydı birlikte olduğumuzda falan dikkat ettim bi de sadece 2 kere birlikte olabildik düşün işlerim çok yoğun olduğundan ama hiç umudumu kaybetmedim ne tedavi ne ilaçlar ne doktor hiç bişey çare değil dedim ve rabbimden istedim umudumu hiç yitirmedim ve nasip oldu yine olacak ben inanıyorum. sen de umudunu kaybetme başlarken olacak de dille değil yüreğinle de. ben bunun ayrımını yaptım gerçekten. bütün kalbimle sana da söylüyorum allah bizede nasip edecek kuzum canım arkadaşım. hep dualarımdasın inan. Rabbim bu mübarek günlerde tüm isteyenlerle birlikte senin ve benimde kalbimdekini hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhh kuzummmm.