Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm bildiğim kadarı ile dr ölçme yolları farklı onlar 20mm demişse onu ikiye böleceksin. örneğin benim geçen aylarda ölçtüğünde söyle anlattı doktorum 20*15mm dedi yani 20+15=35mm yapıyor bnuda 2 bölüyorsun 17,5 yapıyor. yani folikül 17,5mm.. muhtemelen seninkide 10mmdir.
Him anladim evet zaten buyuk olsa igne vermezdi yarin kont var yine mi alttan utrason ile bakacak cok igrenc yaa bi de benim doktor erkek psikolojim bozuluyo kendime gelemiyorum

evet cnm malesef karından görünmüyor. allah daha betirinden saklasın. napalım katlanıcaz yapacak bişey yok

çağlacım merhaba,

sen tüp bebeği nerde yaptırdın. ben bu aşılama tutmaz ise yaptırmayı düşünüyorum. bide tek embriyomu transfer ediyolar 35 yaş altına bilgin varmı?

evet canım haklısın vardır bi hayır inş sana hayırlı gelir bu doktor. peki ne kadar ücreti falan ne kadara mal olurmuş tüp bebek işlemleri. beni haberdar et kendinden.
bana gelince evet rahattım kendimi eylüle hazırlamıştım ama biliyo musun içime doğdu ben hamileyim dedim ve içimde tarifsiz bi mutluluk vardı ama pco olduğum içinde yumurtam olmuyoki olmaz diyodum. bi de ben biliyosun genetik tarama yaptırdım düşük nedeniyle ve doktora gittiğimde adetin 14. günü 16 mm lik bi yumurtam olmuştu çok şaşırdım ve mutlu oldum. zaten doktorumda bazen olabilir demişti ancak o ay hiç bişey olmadı eşimle akrabalar ziyaret derken es geçmiştik. hatta doktor sonuçlar temiz çıkınca ağustosta yapalım aşılama dedi ancak ben eylüle hazırlamıştım kendimi gitmedim eylülde adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim ve o ay yumurtam gelişmiş. evet düşük oldu ama ben yinede yumurtam oluştuğu için çok mutluyum ve kendiliğimden hamile kaldım. evet kafam daha rahattı ancak bebek hep aklımdaydı birlikte olduğumuzda falan dikkat ettim bi de sadece 2 kere birlikte olabildik düşün işlerim çok yoğun olduğundan ama hiç umudumu kaybetmedim ne tedavi ne ilaçlar ne doktor hiç bişey çare değil dedim ve rabbimden istedim umudumu hiç yitirmedim ve nasip oldu yine olacak ben inanıyorum. sen de umudunu kaybetme başlarken olacak de dille değil yüreğinle de. ben bunun ayrımını yaptım gerçekten. bütün kalbimle sana da söylüyorum allah bizede nasip edecek kuzum canım arkadaşım. hep dualarımdasın inan. Rabbim bu mübarek günlerde tüm isteyenlerle birlikte senin ve benimde kalbimdekini hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhh kuzummmm.

eylülnazım nerelerdesin, nasılsın bebeğin nasıl? çok merak ediyorum seni..

Arkadaşlar merhaba bende asilama yaptiracam ve çok heyecanliyim final f kullandim saat 11de de ovitrelle olacak persembe de asilama yapilacak inş olumlu sonuç alirim ilk asilamasi tutan var mi

1. Arkadaslar 10gundur kimse girmiyor mu sayfaya baya gerilerde kalmis benim asilama olalu 13.günüm hayirlisi allahtan

merhaba kızlar ılk aşılamamı olucam gonal f ıgne kullanıyorum ve 14 tane yumurtam olustu bu ıyı bısey mı kotu bısey anlamadımm cumartesı ovıtrelle olucam pazartesıde aşılamam olacak sızce tutar mı esımde bır sorun yok sorun bende pcos hasrasıyım

merhaba kızlar ılk aşılamamı olucam gonal f ıgne kullanıyorum ve 14 tane yumurtam olustu bu ıyı bısey mı kotu bısey anlamadımm cumartesı ovıtrelle olucam pazartesıde aşılamam olacak sızce tutar mı esımde bır sorun yok sorun bende pcos hasrasıyım
Bende bugun oldum canim asilamami iki yumurta gelisti gonal f ile ardindan da ovitrelle oldum asilama cok guzel gecti dedi doktor beklemedeyim simdi progestan berdi bide kan pihtilasmasi oldugu icin clexane verdi umarim herkes beklemden bebeklerine kavusur

Bende bugun oldum canim asilamami iki yumurta gelisti gonal f ile ardindan da ovitrelle oldum asilama cok guzel gecti dedi doktor beklemedeyim simdi progestan berdi bide kan pihtilasmasi oldugu icin clexane verdi umarim herkes beklemden bebeklerine kavusur
Hayırlı olsun aşıaman

Biraz fazla değlmi yuurta sayın? Ben beş yuurta ile yaptırdım onda bike endielendim

arkadaşlar bana haftaya aşılama için ilaç yazıcaklarmış... peki bu ilaçlar ne tür ilaçlar olucak?birde kullanım süresi ne olur sizce?yani ilacı bi hafta kullanıp hemen aşılama yapıcaklarmı mesela bana?hiç bir bilgim yok

arkadaşlar bana haftaya aşılama için ilaç yazıcaklarmış... peki bu ilaçlar ne tür ilaçlar olucak?birde kullanım süresi ne olur sizce?yani ilacı bi hafta kullanıp hemen aşılama yapıcaklarmı mesela bana?hiç bir bilgim yok
Canim bana gonal f isimli igne vermisti 5 gun kullandim iki tane yumurtamin gelisimi iyiydi bi doz daha yaptirdim toplamda 6 gun yani ondan sonraki gunde ovitrelle oldum catlatma ignesi 36 saat sonrada asilamam yapildi beklemedeyim simdiden hayirli olsun

Arkadaslar asilama olali 6 gun oldu ve benden surekli beyaz akinti geliyor belim agriyor iuiye mi isaret sizce bide idrarimin rengi cok sari

Canim bana gonal f isimli igne vermisti 5 gun kullandim iki tane yumurtamin gelisimi iyiydi bi doz daha yaptirdim toplamda 6 gun yani ondan sonraki gunde ovitrelle oldum catlatma ignesi 36 saat sonrada asilamam yapildi beklemedeyim simdiden hayirli olsun
Asilamadan once ultrason ile yumurtanin catlayip catlamadigina baktilar mi peki

Canim bana gonal f isimli igne vermisti 5 gun kullandim iki tane yumurtamin gelisimi iyiydi bi doz daha yaptirdim toplamda 6 gun yani ondan sonraki gunde ovitrelle oldum catlatma ignesi 36 saat sonrada asilamam yapildi beklemedeyim simdiden hayirli olsun sonrada progestan yazildi eger bebek olursa dusuk riskini onleyip bebegin tutunmasini sagliyormus

X