Aynen cok zor bi surec yikamadan sonra kac cikti sizin hareketallahım yüzümüze baksın yarabbim...ilk aşılamada yoruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cok zor bi surec yikamadan sonra kac cikti sizin hareketallahım yüzümüze baksın yarabbim...ilk aşılamada yoruldum
yıkama öncesi 44 milyon toplam sperm, %35 hızdı, yıkama sonrası 10 milyon sperm %95 hızAynen cok zor bi surec yikamadan sonra kac cikti sizin hareket
Bizim de 85 di hizi insallah oluryıkama öncesi 44 milyon toplam sperm, %35 hızdı, yıkama sonrası 10 milyon sperm %95 hız
inşallah canım, kaç yumurtan oldu?Bizim de 85 di hizi insallah olur
Benim iki tane olgun oldu digerleri kucuktu tek yumurtalik olunca anca bu kadarinşallah canım, kaç yumurtan oldu?
anladım canım, inşallah tutunur bebişlerimiz:)Benim iki tane olgun oldu digerleri kucuktu tek yumurtalik olunca anca bu kadar
Insallah cnm senin kac yumurtan vardianladım canım, inşallah tutunur bebişlerimiz:)
Sonucun ne arkadasimbenim aşılama cumartesi yapıldı canım, hemen anlatayım, gonal f i bende 75 cc basladılar, 3. gun kontrole gittim 8 mm olmustu yumurta sagda, 4. gun gittim 10 mm olmustu iki tane biri 9 biri 10, her sabah olctuler. 5. gun 50 cc ye dusurduler 3 gunde 50 cc yaptım son muayenem perşembe sabah oldu iki yumurtam biri 20 mm biri 19 mm olmustu, gece saat 2 de ovitrelleyi vur dediler. gece nobeti tuttum ve igneyi vurdum, cumartesi gunu saat 14 dede asılama yapılacak denildi ama 11 de hastanede olun dediler. eşimle birlikte gittik sperm aldılar hazırladılar saat 14 de beni aldılar. hiç korkulcak bişi de yok katedralş yerleştiriyor basıyor spermleri 25 dk yatırdılar beni sonra cıktım. normal hayatına devam et dediler. bu kadar.
5 yumurtam oluştu canım benimde, allah büyük artıkInsallah cnm senin kac yumurtan vardi
Hayirlisi bakalim ne zaman test yapacan5 yumurtam oluştu canım benimde, allah büyük artık
Cmtsi düşünüyorumHayirlisi bakalim ne zaman test yapacan
Ins guzel haber aliriz:)Cmtsi düşünüyorum
progestan kullaniyo musunCmtsi düşünüyorum
Evetprogestan kullaniyo musun
Bas donmesi mide bulantisi ve uyku yapiyor mu
Baş dönmedi ve uyku yaptı, şarhoş gibiydimBas donmesi mide bulantisi ve uyku yapiyor mu
Yarin test yaptiracan mi cok merak ediyorum daha 1haftam var benim seninde ilk asilaman degil miBaş dönmedi ve uyku yaptı, şarhoş gibiydim
İşk aşılamsm canım, dün çok bel ve kasık ağrum oldu bikaç damla pembe akıntı geldi bu sabahta iki defa sildim kahvemsi pıhtı benim muhtemelen negatif, test yaptırmaya bile fırsat kalmadıYarin test yaptiracan mi cok merak ediyorum daha 1haftam var benim seninde ilk asilaman degil mi
Yaaaa hayiirrr adet degildir oYerlesme kanamasidir kacinci gunun bugun gelmesin o lekeler gitsingitsinİşk aşılamsm canım, dün çok bel ve kasık ağrum oldu bikaç damla pembe akıntı geldi bu sabahta iki defa sildim kahvemsi pıhtı benim muhtemelen negatif, test yaptırmaya bile fırsat kalmadı