- 11 Ocak 2013
- 430
- 249
[QUOTEla30, post: 37445072, member: 441403"]Çok sevindim canim inşallah güzel haberlerini aliriz merakla beklicem. Ben de ekim için adet olmayi beklerken hamile olduğumu öğrendim. Bugün keseyi gördük çok şükür 5 haftalik . darisi tüm isteyenlere insallah. Umudunu hic kaybetme ve Rabbimin vereceğine inan. Ben bu sayede olduğuna inanıyorum Rabbim herşeye kadir.
Cok
Eylülnazım inanmıyorum, ne güzel bi haber bu yaa :) tüylerim diken diken oldu. Allah bu sefer tamamına erdirsin inş. canım benim. yine kendiğinden hamile kalabildin. nasıl oldu. anlat lütfen aklından mı çıkardın yine..
ben umudumu kaybettim eylülnazım. tüp bebek yaptırdım ama içimdeki umudu kaybettim nedense. olmıcak tutmıcak daha ağır basıyor düşüncelerimde. c.tesi günü kan testi yaptıracağız. durumu yazarım.[/QUOTE]
Saol canim allah razi olsun. aklimdan cikardim diyemem ama daha rahattim. Sunu surekli tekrarliyorum cok inandim ve rabbim bana vericek dedim inan. Cok farkli bi duygu kac gundur evdeyim raporluyum anlayamiyirum bi garibim. Adim atarken bile korkuyorum biraz sgrim olsa icim gidiyo. İns bi hafta sonra kalp atislarini duyunca daha iyi olcam diye dusunuyorum. Sana israrla soyluyorum umudunu yitirme ve inan olacak de. Rabbimden iste kader kismet. Bakalim daha neler olcak. Rabbim herseyin hayirlisi versin canim. Sonucunu merakla bekliyorum.[/QUOTE]
EYLÜLNAZIM sonucum negatif tutmadı yavruşlarım. c.tesi günü testi yaptık ama yine olumsuz sonuç aldık. bugün daha iyiyim Allahtan ümit kesilmeyeceğini biliyorum. hakkımızda hayırlısı. bu bizim sınavımız diyorum.
sana birşey soracağım. kendiliğinden hamile kaldın ya. ilişkiden sonra bacaklarını kaldırma veya beline yastık koyma gibi benzeri şeyler yaptın mı? çünkü ben bundan sonrasında rahat olup bebek düşüncesini kafamdan çıkartıp devam etmek istiyorum.