Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Eylülnazım inanmıyorum, ne güzel bi haber bu yaa :) tüylerim diken diken oldu. Allah bu sefer tamamına erdirsin inş. canım benim. yine kendiğinden hamile kalabildin. nasıl oldu. anlat lütfen aklından mı çıkardın yine..
ben umudumu kaybettim eylülnazım. tüp bebek yaptırdım ama içimdeki umudu kaybettim nedense. olmıcak tutmıcak daha ağır basıyor düşüncelerimde. c.tesi günü kan testi yaptıracağız. durumu yazarım.[/QUOTE]

Saol canim allah razi olsun. aklimdan cikardim diyemem ama daha rahattim. Sunu surekli tekrarliyorum cok inandim ve rabbim bana vericek dedim inan. Cok farkli bi duygu kac gundur evdeyim raporluyum anlayamiyirum bi garibim. Adim atarken bile korkuyorum biraz sgrim olsa icim gidiyo. İns bi hafta sonra kalp atislarini duyunca daha iyi olcam diye dusunuyorum. Sana israrla soyluyorum umudunu yitirme ve inan olacak de. Rabbimden iste kader kismet. Bakalim daha neler olcak. Rabbim herseyin hayirlisi versin canim. Sonucunu merakla bekliyorum.[/QUOTE]

EYLÜLNAZIM sonucum negatif tutmadı yavruşlarım. c.tesi günü testi yaptık ama yine olumsuz sonuç aldık. bugün daha iyiyim Allahtan ümit kesilmeyeceğini biliyorum. hakkımızda hayırlısı. bu bizim sınavımız diyorum.

sana birşey soracağım. kendiliğinden hamile kaldın ya. ilişkiden sonra bacaklarını kaldırma veya beline yastık koyma gibi benzeri şeyler yaptın mı? çünkü ben bundan sonrasında rahat olup bebek düşüncesini kafamdan çıkartıp devam etmek istiyorum.

Canim uzme kendini Rabbim en iyisini bilir. Ben preesed diye bi jel var internetten almistim onu kullandim bi de ilişkiden sonra yüzüstü yattim yarim saat kadar veya daha fazla. Bunu bana bi doktor tavsiye etmişti yüzüstü yatarsan spermler daha kolay ilerler demişti. Gecen ay da boyle yapmistim bu ayda. Ama hep inandim Rabbim beni zorda koymaz verecek dedim. Herşey kismet canim umudunu yitirme asla pes etme olacak inşallah.

slm matildacığım, maalesef ilk tüp dememiz negatifle sonuçlandı. donmuş embriyolarım var. ocak şubat gibi onları deneyeceğiz. sen 2 kez mi tüp yaptırmıştın.? dondurulmuşların var mıydı?

Merhaba arkadaşlar,Bende aşılama serüvenine katıldım 5 gün oldu klomen tedavisi uyguladı doktorum 30 ekimde kontrolüm var yumurta istenilen ölçüdeyse çatlatma iğnesi vurulucak sonrası aşılama.Ama bnm belim,karnım ve kasıklarım çok ağrıyo klomen böyle bi etki yaparmı bilginiz varmı?Dahada adetimin 8.günü anlayamadım ben bu işi

Aynı beni anlatmışsın süreklinegatif aynı sorunlar var bizdede aşılamaya geçtik bu ay sen hamile kalabildinmi merak ettim?

Merhaba kizlar ben de bu gun asilama tedavisibe basladim ve ignenin ilkini kullandim bundan sonra nasil bi surec bekliyo beni

Merhaba kizlar ben de bu gun asilama tedavisibe basladim ve ignenin ilkini kullandim bundan sonra nasil bi surec bekliyo beni
benim aşılama cumartesi yapıldı canım, hemen anlatayım, gonal f i bende 75 cc basladılar, 3. gun kontrole gittim 8 mm olmustu yumurta sagda, 4. gun gittim 10 mm olmustu iki tane biri 9 biri 10, her sabah olctuler. 5. gun 50 cc ye dusurduler 3 gunde 50 cc yaptım son muayenem perşembe sabah oldu iki yumurtam biri 20 mm biri 19 mm olmustu, gece saat 2 de ovitrelleyi vur dediler. gece nobeti tuttum ve igneyi vurdum, cumartesi gunu saat 14 dede asılama yapılacak denildi ama 11 de hastanede olun dediler. eşimle birlikte gittik sperm aldılar hazırladılar saat 14 de beni aldılar. hiç korkulcak bişi de yok katedralş yerleştiriyor basıyor spermleri 25 dk yatırdılar beni sonra cıktım. normal hayatına devam et dediler. bu kadar.

Him bana da menopur diye bi igne verdiler hergun gobekten igne yapiyorum bi tane carsamba gidecem tekrar kontrole ama suan ben adetliyim ikinci gun ilk kez gitmistim ve 20mm yumurta var demisti doktor bu igneler yumurta sayisini artiriyor mu dedim yok gelistiriyor dedi hemşire benim sanirim adet biter bitmez asilama seviyesine gelecek yumurtam

daha ikinci gunde 20 mm mi, cok buyuk ya, o zaman sana igne fln gerek yok ki, biz 9 gun sonunda o boyuta ulastırdık. bende orda bi yanlıs anlasıkma var 2 mm demiş olmasın, cunku asetin ikinci gunu o boyutta olması imkansız. yani kadın dogumcu arkadaslarımın anlattıklarını soyluyorum ben.

Onceki ay da oyleydi benim

Canim ben yanlis yazmisim 20mm capinda folikul dedi doktor

merhaba arkadaşlar,

bende 1,5 yıldır uğraşıyorum ama malesef sonuç hep negatif.. veren Allah her şekilde verir hepimize inşallah. bende bu ay aşılama yaptırmak istiyorum. dr daha önceden önermişdi ama biz beklemek istedik. benim eşimde sıkıntı yarın dr. gidicem çok gerginim. burada sizlerin yazıklarınzı okumak kah rarahşattı kah üzdü beni rabbim bu yolda kimseyi üzmesin çok zormuş. yaşamadan bilinmiyor

Bende sasiriyirum o kadar buyuk olmasına

cnm bildiğim kadarı ile dr ölçme yolları farklı onlar 20mm demişse onu ikiye böleceksin. örneğin benim geçen aylarda ölçtüğünde söyle anlattı doktorum 20*15mm dedi yani 20+15=35mm yapıyor bnuda 2 bölüyorsun 17,5 yapıyor. yani folikül 17,5mm.. muhtemelen seninkide 10mmdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…