[QUOTEla30, post: 37445072, member: 441403"]Çok sevindim canim inşallah güzel haberlerini aliriz merakla beklicem. Ben de ekim için adet olmayi beklerken hamile olduğumu öğrendim. Bugün keseyi gördük çok şükür 5 haftalik . darisi tüm isteyenlere insallah. Umudunu hic kaybetme ve Rabbimin vereceğine inan. Ben bu sayede olduğuna inanıyorum Rabbim herşeye kadir.
Cok
EYLÜLNAZIM, merhaba ebmriyo transferim yapıldı. bugün 8. gündeyim. c.tesi günü kanda gebelik testi yaptırıcam.
sonuç belli olacak. bu bekleme süreci daha zormuş. günler geçmiyor sanki. bi gün ağlıyorum tutmıcak diye, bigün içime umut mutluluk doluyor hamileyimdir diye. çok karmakarış duygular içindeyim.
dedim ne yaptın canım, beklemede misin?
Tşk ederim canım iyiyim. Transfer sonucunu öğrenmiş olmalısın inşallah hamilesindir. İdrar testlerine güvenme, benim kan testi sonucum 140 iken idrar testi silik çıkmıştı. Sonucunu merakla bekliyorum. Bana gelince, doktorum sperm dna hasar testi yaptırmamızı önermişti, yaptırdık ve sıkıntılı olduğunu öğrendik. Şimdi onun tedavisine başladık, eşim vitamin ve antioksidan ilaçlar kullanıyor 3-6 ay kadar kullanacakmış, etkisini görürsek sonrasında bir kez daha tüp denerim ama sonuçlar değişmezse benden bu kadar deyip tedaviyle falan uğraşmayacağım. Çocuksuz hayata alıştırıyorum kendimi....Dilerim sen bize pozitif sonucunu bildirirsin, kendine iyi bak
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.. sizler gibi bebeğimiz olması için 1 yıldır uğraşıyoruz. eşimin hareketli sperm sayısında sorun var doktorlar ameliyat önermiyor sorun fazla olmadığı için operasyondan sonra dda çok fazla düzelme olmaz bu şekilde de çocuğun olur diyorlar. ben sürekli kontrole gittim, rahim filmi çektirdim bir sorun yok. sadece doktorum rahim boyunda kısalık var ama bu da gebeliğe engel değil eğer tüp bebek yaparsak önce bunu düzeltir sonra tüp bebeğe geçeriz demişti. ama önce aşılama yapmam gerekiyordu ve ben ilk aşılamamı 20/09/2014 cumartesi yaptırdım. tutmayacağını biliyorum çünkü benim her adet öncesi göğüslerim şişer ve ağırır ben 1 hafta önceden adet olacağımı anlarım. cumartesi gününden beri de göğüslerim çok hassas ve çok gerginim.14 günün geçmesini bekliyorum ama biliyorum ki negatifsonuç alacağım
bu arada eşim 2 aydır keçiboynuzu pekmezi yiyor ve değerleri 2 katına çıktı. aılama günü öğrendik ve çok şaşırdık :) böyle sorunu olanlar mutlaka keçiboynuzu pekmezini denemeli
Canim kimse foruma girmiyo sanirim neden kimse bisey yazmiyoAynı beni anlatmışsın süreklinegatif aynı sorunlar var bizdede aşılamaya geçtik bu ay sen hamileabildinmi merak ettim?
Konu başka bir yere taşınmış seni tagledim izlediğim konuya görüşmek üzere...Canim kimse foruma girmiyo sanirim neden kimse bisey yazmiyo
Hangi bolume tasinmis anlamadikKonu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize...
Aşılama Yöntemlerimiz ve Tecrübelerimiz bölümünde konu.Hangi bolume tasinmis anlamadik
benim aşılama cumartesi yapıldı canım, hemen anlatayım, gonal f i bende 75 cc basladılar, 3. gun kontrole gittim 8 mm olmustu yumurta sagda, 4. gun gittim 10 mm olmustu iki tane biri 9 biri 10, her sabah olctuler. 5. gun 50 cc ye dusurduler 3 gunde 50 cc yaptım son muayenem perşembe sabah oldu iki yumurtam biri 20 mm biri 19 mm olmustu, gece saat 2 de ovitrelleyi vur dediler. gece nobeti tuttum ve igneyi vurdum, cumartesi gunu saat 14 dede asılama yapılacak denildi ama 11 de hastanede olun dediler. eşimle birlikte gittik sperm aldılar hazırladılar saat 14 de beni aldılar. hiç korkulcak bişi de yok katedralş yerleştiriyor basıyor spermleri 25 dk yatırdılar beni sonra cıktım. normal hayatına devam et dediler. bu kadar.Merhaba kizlar ben de bu gun asilama tedavisibe basladim ve ignenin ilkini kullandim bundan sonra nasil bi surec bekliyo beni
Him bana da menopur diye bi igne verdiler hergun gobekten igne yapiyorum bi tane carsamba gidecem tekrar kontrole ama suan ben adetliyim ikinci gun ilk kez gitmistim ve 20mm yumurta var demisti doktor bu igneler yumurta sayisini artiriyor mu dedim yok gelistiriyor dedi hemşire benim sanirim adet biter bitmez asilama seviyesine gelecek yumurtambenim aşılama cumartesi yapıldı canım, hemen anlatayım, gonal f i bende 75 cc basladılar, 3. gun kontrole gittim 8 mm olmustu yumurta sagda, 4. gun gittim 10 mm olmustu iki tane biri 9 biri 10, her sabah olctuler. 5. gun 50 cc ye dusurduler 3 gunde 50 cc yaptım son muayenem perşembe sabah oldu iki yumurtam biri 20 mm biri 19 mm olmustu, gece saat 2 de ovitrelleyi vur dediler. gece nobeti tuttum ve igneyi vurdum, cumartesi gunu saat 14 dede asılama yapılacak denildi ama 11 de hastanede olun dediler. eşimle birlikte gittik sperm aldılar hazırladılar saat 14 de beni aldılar. hiç korkulcak bişi de yok katedralş yerleştiriyor basıyor spermleri 25 dk yatırdılar beni sonra cıktım. normal hayatına devam et dediler. bu kadar.
daha ikinci gunde 20 mm mi, cok buyuk ya, o zaman sana igne fln gerek yok ki, biz 9 gun sonunda o boyuta ulastırdık. bende orda bi yanlıs anlasıkma var 2 mm demiş olmasın, cunku asetin ikinci gunu o boyutta olması imkansız. yani kadın dogumcu arkadaslarımın anlattıklarını soyluyorum ben.Him bana da menopur diye bi igne verdiler hergun gobekten igne yapiyorum bi tane carsamba gidecem tekrar kontrole ama suan ben adetliyim ikinci gun ilk kez gitmistim ve 20mm yumurta var demisti doktor bu igneler yumurta sayisini artiriyor mu dedim yok gelistiriyor dedi hemşire benim sanirim adet biter bitmez asilama seviyesine gelecek yumurtam
Onceki ay da oyleydi benimdaha ikinci gunde 20 mm mi, cok buyuk ya, o zaman sana igne fln gerek yok ki, biz 9 gun sonunda o boyuta ulastırdık. bende orda bi yanlıs anlasıkma var 2 mm demiş olmasın, cunku asetin ikinci gunu o boyutta olması imkansız. yani kadın dogumcu arkadaslarımın anlattıklarını soyluyorum ben.
Canim ben yanlis yazmisim 20mm capinda folikul dedi doktordaha ikinci gunde 20 mm mi, cok buyuk ya, o zaman sana igne fln gerek yok ki, biz 9 gun sonunda o boyuta ulastırdık. bende orda bi yanlıs anlasıkma var 2 mm demiş olmasın, cunku asetin ikinci gunu o boyutta olması imkansız. yani kadın dogumcu arkadaslarımın anlattıklarını soyluyorum ben.
Bende sasiriyirum o kadar buyuk olmasına