Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar allah hepimizin yüzünü güldürür bebeğimizi kucagimiza almayi nasipeder inşallah.
Benim de sorularima cevap verirsenizsevinirim sizler daha tecrubelisiniz.
ben 24 yaşındayım samsunda yaşıyorum 3yıllık evliyim eşim 2 önce varikosel ameliyatı da oldu sperm düşüklüğü var 3000 milyon civarı. Kadin dogumda aşılama yaptirilm dedik bna bi rahim filmi cektiler cok kötü hayvan gibi davrandilar hic yerimde duramadim en sonunda bayilmistim bi tüpün kapalı bi dha gel cekelim durmadin hic dedi daha gelmem dedim özel hasthneye gittim oda dedi ki bi dha cekmemize gerek yok dedi adetimin 5 günü klomen kullanmaya basldm sabh aksam 5 gün kullandm bakti yumurtalık göremedi adetimin15.16. günü de gittim yumurtalık yok adet olna kdr gel baklm dedi ona gore öbür ay klomen i artiririz dedi bn o arada mantar oldum doktorum kadındı benmle ilgilenmedi ilaç vermedi ilişkiye giremiyorum yanıyorum akıntı vat diyorum boşver boşver dedi daha gitmiyorum oraya ondan sonra yumurta takibi yaptırmadim doktor araştırıyorum adetimde de hic gecikme aksilik olmuyor 28 gunde bi oluyorum sizce aşılama olur mu önerileriniz nedir nasil bi aşamalardan geciyoruz yardimci olursaniz sevinirim arkadaşlar

merhaba canım hangi hastaneye gittin bilmiyorum ama ne kadar kötü muamele yapmışlar öyle. Bizim için psikoloji çok önemli kafamız rahat olmalı vücudumuz rahatlasın. Öncelikle iyi bir hekim bulmanı öneirirm.
yumurta oluşmamış demişsin nedeni nedir acaba? tüp tıkalı olduğunda yumurta oluşmamazlık olmaz.
aşılama yönteminde gebelik şansı en iy şartlarda bile %15 %18 arası.. ancak tüp bebekten önce aşılamayı denememiz gerekiyor. aşılama ile birçok kişi hamile kaldı forumda da var.

ama bunlardan önce iyi bir doktor bulup muayene olman lazım. sorunlarını bildikten sonra ona göre tedavi olmalısın bence

aslıcım ne yaptın.merak ediyorum seni haber vermedin.inş hayırlı olur senin için.

Canım geçmiş olsun üzüldüm benimde tutmadı bugün regl oldum benim aşılama dan sonra regl ayarlarim karıştı doktora gitmeyi de istemiyorum hakkimizda hayırlısı Allahın yanında çok inşallah bizimde bebislerimiz birdahaki sefere bizimle olur

Arkadaşlar motivasyona ihtiyacım var. Yarın doktora gideceğim aşılamam tuttumu tutmadımı öğreneceğim. ama 2 gündür adet belirtilerim var, çok korkuyorum regl olmaktan. umarım hamileyimdir. çok heyecanlıyım.

Kalbini ferah tut insallah bebisin seninledir bize de yarin mujdeyi verirsin ben bile heyecanladim :)

!
inşallah canım yarını iple çekiyorum. umarım kötü haber vermem size.. regl belirtilerinin olması normal mi. umarım normaldir.
bende de regl belirtileri var gerce benim icin cok erken henuz 5. Gunum ama gogus siskinligi karin siskinligi kasik agrisi ve gaz sıkısmasi var. cogu arkadas gebelik belirtilariyle adet belirtilerinin ayni oldugunu soyluyor. Insallah hamilesindir yarin bize de haber ver olur mu

Dok

Doktorun sana da progestan verdi mi. Aşılamadan sonra

Kaçıncı günündü senem63?

Ben geçen ay 23 ünde aşılama yaptırdım ve aşılama dan 10 gün sonra yani 2 eylül de regl oldum ama ilk gün leke geldi 2 gün ara ara kesik kesik kanama oldu 4 uncu gün ise birden kesilmişti ve 22 gün sonra bugün 24 eylül pembe akıntı afedersiniz böyle sümüksü akıntı geliyor kaşık ağrılarım ara ara çok ağrılı oluyor bakalım yarın normal regl gelicekmi artık doktora gitmekten iğrendim piskolojim bozuldu

İnşallah tutmuştur Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah ne zaman oldun aşılama

Dok

Doktorun sana da progestan verdi mi. Aşılamadan sonra
Evet crione di sanirim adi yanlis yazmadiysam sabahlari o jeli kullaniyorum igne olani vermedi. Sen kullaniyor musun
kan testi yaptin mi hic

Çok teşekkür ederim canım saol iyi bir doktor araştırıyorum hayırlısı baklmOTE="sureklinegatif, post: 37043977, member: 627122"]merhaba canım hangi hastaneye gittin bilmiyorum ama ne kadar kötü muamele yapmışlar öyle. Bizim için psikoloji çok önemli kafamız rahat olmalı vücudumuz rahatlasın. Öncelikle iyi bir hekim bulmanı öneirirm.
yumurta oluşmamış demişsin nedeni nedir acaba? tüp tıkalı olduğunda yumurta oluşmamazlık olmaz.
aşılama yönteminde gebelik şansı en iy şartlarda bile %15 %18 arası.. ancak tüp bebekten önce aşılamayı denememiz gerekiyor. aşılama ile birçok kişi hamile kaldı forumda da var.

ama bunlardan önce iyi bir doktor bulup muayene olman lazım. sorunlarını bildikten sonra ona göre tedavi olmalısın bence[/QUOTE]
Cok

merhaba Arkadaşlar bende ayın 22 sin de aşılama oldum evde dinleniyorum.,

İnşallah tutmuştur Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah ne zaman oldun aşılama

12/ 09 da aşılama yapıldı. doktorum dün gittiğimde rahim yatagımın kalınlığına baktı ona göre progestanı artıracaktım dedi ama gerek yokmuş. c.tesi de tetsi yaptır dedi. yani yarını bekliyorum yarın 15. günüm oluyor. normal şartlarda benim bugün regl olmam gerekiyor. ama umarım olmam ya. inşallah tutmuştur Senem saol.

Hayirlisi olsun senemcim. Ancak bi doktora gitmenin tavsiye ederim belki bebegin oldu ve kimyasal da kaldi düştü. Adetinde bi düzensizlik olduysa kesinlikle git derim ihmal etme. Ben de iki yildir ugrasiyorum ve bu sefer kendiliğinden hamile kaldim ancak tutunamadi yine ve pes etmicem dediğin gibi Rabbimin katinda çok o yeterki ol desin ben inanıyorum olacak ancak biraz sabir gerekiyor canim. Sende hemen pes etme sürekli iste olur inş.

merhaba arkadaslar,
bende bakıyorum okuyorum ama basımada gelince yazmak istedim, bizim hiçbir sorunumuz yok ne eşimin ne benim bu ay ortalama 8-9 yumurtamda olustu ancak olmuyor bebek olmuyor iki sefer klomen ve ovitrelle tedavisi gordum olmadı artık bu ay aşılama denildi ancak gordugum kadarı ile asılama ile hamile kalan neredeyse yok denilecek kadar az, yasım 30 eşimin spermleri cok iyi hiçbir problemimiz yok.
bu ay adetimin ikinci gunu gidip asılama tedavisine baslıcaz ancak bu kadar olumsuz seyi okuyunca acaba direk tup bebek mi denesem demekten kendimi alamıyorum hem sokaga atılan bir para hem zaman hemde ümit kaybı, sizce ne yapmalıyız yani aşılama sonucunu pozitif alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…