merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.. sizler gibi bebeğimiz olması için 1 yıldır uğraşıyoruz. eşimin hareketli sperm sayısında sorun var doktorlar ameliyat önermiyor sorun fazla olmadığı için operasyondan sonra dda çok fazla düzelme olmaz bu şekilde de çocuğun olur diyorlar. ben sürekli kontrole gittim, rahim filmi çektirdim bir sorun yok. sadece doktorum rahim boyunda kısalık var ama bu da gebeliğe engel değil eğer tüp bebek yaparsak önce bunu düzeltir sonra tüp bebeğe geçeriz demişti. ama önce aşılama yapmam gerekiyordu ve ben ilk aşılamamı 20/09/2014 cumartesi yaptırdım. tutmayacağını biliyorum çünkü benim her adet öncesi göğüslerim şişer ve ağırır ben 1 hafta önceden adet olacağımı anlarım. cumartesi gününden beri de göğüslerim çok hassas ve çok gerginim.14 günün geçmesini bekliyorum ama biliyorum ki negatifsonuç alacağım
bu arada eşim 2 aydır keçiboynuzu pekmezi yiyor ve değerleri 2 katına çıktı. aılama günü öğrendik ve çok şaşırdık :) böyle sorunu olanlar mutlaka keçiboynuzu pekmezini denemeli