Merhaba Aslıcıım, tüp bebek tedavimiz denk gelmişİnş bu kez. Benim de bugün 9. günü transferimin. 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. İlk deneme sürecimi biliyorsun çok heyecanlı ve umutluydum, bu kez o kadar umutsuzdum ki sırf 2. hakkımı da kullanmak için başladım tedaviye. Tedavi süreci de çok umut vaat etmedi geçen seferkine göre; 5 yumurta toplandı 2si döllendi yine dondurulacak embriyo kalmamıştı. Çok üzüldüm ağladım. Derken doktorum 3. gün transfer yapacağını söylediğinde tamam dedim embriyolardan umutlarını kestiler gelişmeyeceklerini düşündükleri için 3. gün transfer ediyorlar dedim. Nihayetinde transfer günü düşüncemde haklı olduğumu anladım çünkü embriyolardan biri 4 hücreli diğeri 7 hücreliydi....
Transferim yapıldıktan sonra tutmayacağından emin bi şekilde hayatıma devam ettim, 3 günü evde geçirdim sonra gezmelere çıktım hatta yaylaya gittik ve dağda yürürken ayağım kaydı düştüm :) Bu arada transferin başından beri adet sancısı ve bel ağrısı çekiyordum, halen de çekiyorum. Dün dayanamayıp nasıl olsa olmadı test yapayım da kanıtlayayım dedim. İş çıkışı hastaneye uğrayıp kan verdim, sonucu öğrenmek için aradığımda 25,8 i duyunca inanamadım...... Şimdi heyecanla yarını bekliyorum, inşallah katlanmıştır değerim... Dilerim Allahtan senin de yavrun sana sımsıkı tutunmuştur.... kendim için, senin için ve emek veren isteyen herkes için dua ediyorum, allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et bizlere......