Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
SENEM63
Canim gittinmi doktora merak ettim seni. Asla ümitsizliğe kapilma olck inş sadece biraz sabir.

Kusura bakma yeni girdim Yok gitmedim doktora 2 buçuk gün kanamam geldi ama adet miydi degilmiydi bilmiyorum inş Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Canim iim ne olsun.klomen kullananlar satfasina yazdm bnde seni gorunce gormedin sanirim. Cok sevnfim canm ins gelir kuzucugun. Bnde adet olunca gdcem bakalim hayrlisi.sonucunu yaz mutlaka buradan canimcim merakla beklyrm kuzum

yokkk gormedim inanki mesajini ... sayfanin formati degismis anlayamadim :KK43: hayirlisi ikimiz icindeeee opuyorum seni cokkk[/QUOTE]
inş hayırlısı herkes için canım bende öptüm çok.güzel haberlerle gel inş.

Kusura bakma yeni girdim Yok gitmedim doktora 2 buçuk gün kanamam geldi ama adet miydi degilmiydi bilmiyorum inş Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
test yaptın mı peki. bence bi görün doktora niye böyle oldu ki. hayırlısı olsun belki ii ye delalettir canım.

m63, post: 36837008, member: 601199"]Test de yapmadım doktora da gitmedim biraz daha beklicem eğer Sayet inşallah olmama test yaparim[/QUOTE]
Hadi bakalim hayirlisi canim hakkında o zaman. İnş güzel sonuçlar alirsin.

Cnm bugün nakil yapildi.. 1 tane naklettiler. 12 gün sonra test yaptir dedi

Merhaba Aslıcıım, tüp bebek tedavimiz denk gelmiş bu kez. Benim de bugün 9. günü transferimin. 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. İlk deneme sürecimi biliyorsun çok heyecanlı ve umutluydum, bu kez o kadar umutsuzdum ki sırf 2. hakkımı da kullanmak için başladım tedaviye. Tedavi süreci de çok umut vaat etmedi geçen seferkine göre; 5 yumurta toplandı 2si döllendi yine dondurulacak embriyo kalmamıştı. Çok üzüldüm ağladım. Derken doktorum 3. gün transfer yapacağını söylediğinde tamam dedim embriyolardan umutlarını kestiler gelişmeyeceklerini düşündükleri için 3. gün transfer ediyorlar dedim. Nihayetinde transfer günü düşüncemde haklı olduğumu anladım çünkü embriyolardan biri 4 hücreli diğeri 7 hücreliydi....

Transferim yapıldıktan sonra tutmayacağından emin bi şekilde hayatıma devam ettim, 3 günü evde geçirdim sonra gezmelere çıktım hatta yaylaya gittik ve dağda yürürken ayağım kaydı düştüm :) Bu arada transferin başından beri adet sancısı ve bel ağrısı çekiyordum, halen de çekiyorum. Dün dayanamayıp nasıl olsa olmadı test yapayım da kanıtlayayım dedim. İş çıkışı hastaneye uğrayıp kan verdim, sonucu öğrenmek için aradığımda 25,8 i duyunca inanamadım...... Şimdi heyecanla yarını bekliyorum, inşallah katlanmıştır değerim... Dilerim Allahtan senin de yavrun sana sımsıkı tutunmuştur.... kendim için, senin için ve emek veren isteyen herkes için dua ediyorum, allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et bizlere......

Merhaba arkadaşlar ben 24 ağustos da asilamami yaptirdim heyecanla bekliyorum ya 7.gününden beri kasık ağrılarım bel ağrılarım var bu kaç gündür mide yanmam var şurda 7 günüm kaldı
akıntın nasıl canım ayağa hiç kalkma tuvalette ıkınma sakın sakın

Selam arkadaşlar öncelikle hamile kalmak isteyen herkesi allah en hayırlısını nasip etsin.

Ben bu gün saat 12:00 de ilk aşılamamı ist. Avrasya hastanesi dr. Tamer sözen ile ysptırdım. Çok heyecanlıydım hala da öyleyim. Ama forum yazılarını okuyunca biraz bşraz umudum azalıyor.

Öncesinde 5günlük yumurta bğyütücü ipne yaptım kendime. Sonrasında 3 yumurta ve 19 mm ulaşınca gece 12 de çatlatma iğnesi yaptım.36 saat sonrada aşılama içindgel dedi.

Aşılamadan sonra 30dk yatırdılar. 3 gunde evde yatmamı istedi. Özellikle yarın akşama kadar mümkün olmadıkça kalkma dedi doktorcum. Pazartesi gel çatladımı dıye kontrol edelim ve düşük önleyici ikaç verelim dedi.
İnş. Tek seferde tutar.

Ve aşılama yaptırıpta ilk seferde tutan bayanlar. Nelere dikat etmeliyim sizce yardımlarınıza ihtiyacım var.

Merhaba Aslıcıım, tüp bebek tedavimiz denk gelmişİnş bu kez. Benim de bugün 9. günü transferimin. 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. İlk deneme sürecimi biliyorsun çok heyecanlı ve umutluydum, bu kez o kadar umutsuzdum ki sırf 2. hakkımı da kullanmak için başladım tedaviye. Tedavi süreci de çok umut vaat etmedi geçen seferkine göre; 5 yumurta toplandı 2si döllendi yine dondurulacak embriyo kalmamıştı. Çok üzüldüm ağladım. Derken doktorum 3. gün transfer yapacağını söylediğinde tamam dedim embriyolardan umutlarını kestiler gelişmeyeceklerini düşündükleri için 3. gün transfer ediyorlar dedim. Nihayetinde transfer günü düşüncemde haklı olduğumu anladım çünkü embriyolardan biri 4 hücreli diğeri 7 hücreliydi....

Transferim yapıldıktan sonra tutmayacağından emin bi şekilde hayatıma devam ettim, 3 günü evde geçirdim sonra gezmelere çıktım hatta yaylaya gittik ve dağda yürürken ayağım kaydı düştüm :) Bu arada transferin başından beri adet sancısı ve bel ağrısı çekiyordum, halen de çekiyorum. Dün dayanamayıp nasıl olsa olmadı test yapayım da kanıtlayayım dedim. İş çıkışı hastaneye uğrayıp kan verdim, sonucu öğrenmek için aradığımda 25,8 i duyunca inanamadım...... Şimdi heyecanla yarını bekliyorum, inşallah katlanmıştır değerim... Dilerim Allahtan senin de yavrun sana sımsıkı tutunmuştur.... kendim için, senin için ve emek veren isteyen herkes için dua ediyorum, allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et bizlere......

Hayirli olur ins tedavin ve bebisin sana simsiki tutunur matilda. İlkdenemende takip etmistim seni. İns bu defa yuler yuzun. Merak ettim bu gun kan tahlili yaptirdin mi. Guzel haberler umut oluyr herkese. Allahim emeklerini bosa cikarmasin ins.

yldzbkrtedavinin c: 36885995 .!.:
Selam arkadaşlar öncelikle hamile kalmak isteyen herkesi allah en hayırlısını nasip etsin.

Ben bu gün saat 12:00 de ilk aşılamamı ist. Avrasya hastanesi dr. Tamer sözen ile ysptırdım. Çok heyecanlıydım hala da öyleyim. Ama forum yazılarını okuyunca biraz bşraz umudum azalıyor.

Öncesinde 5günlük yumurta bğyütücü ipne yaptım kendime. Sonrasında 3 yumurta ve 19 mm ulaşınca gece 12 de çatlatma iğnesi yaptım.36 saat sonrada aşılama içindgel dedi.

Aşılamadan sonra 30dk yatırdılar. 3 gunde evde yatmamı istedi. Özellikle yarın akşama kadar mümkün olmadıkça kalkma dedi doktorcum. Pazartesi gel çatladımı dıye kontrol edelim ve düşük önleyici ikaç verelim dedi.
İnş. Tek seferde tutar.

Ve aşılama yaptırıpta ilk seferde tutan bayanlar. Nelere dikat etmeliyim sizce yardımlarınıza ihtiyacım var.

Hayirli olsun tedavin ins canim. Çok güzel yumurta şayin ve buyuklugu umarim güzel sonuçlar alirsin allahin izniyle.

Hayirli olur ins tedavin ve bebisin sana simsiki tutunur matilda. İlkdenemende takip etmistim seni. İns bu defa yuler yuzun. Merak ettim bu gun kan tahlili yaptirdin mi. Guzel haberler umut oluyr herkese. Allahim emeklerini bosa cikarmasin ins.

Sağol eylülcüm, yaptırdım canım 52 çıktı değerim doktor pazartesi tekrar yaptırmamı istedi. Allah isteyen emek veren herkese nasip etsin, ben bugünleri görebilmek için çok bekledim allah sizleri bekletmesin, çok yormadan uğraştırmadan bebişleriniz kucağınızı doldursun

Hayirli olsun tedavin ins canim. Çok güzel yumurta şayin ve buyuklugu umarim güzel sonuçlar alirsin allahin izniyle.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. Dr. Ayrıca eşim içinde iyi çalışmış sonuçlar çok iyi dedi. Ama ben çok korkuyorum. Hapşırırken bile eyvah kesin olmıcak düşüncesi var. 2 gun yat dedi yatmaktan belim ağrıdı. Yan bile yatmaktan korkuyorum. Ama moralim yuksek . Umarım bu ay hamiş olurum çok istiyorum.

Selam ben aşılamadan 10 gün sonra ilk gün damla damla pembe kan gibi bişi geldi 2 gün de doğru dürüst gelmedi 4 üncü gün tamamen kesildi doktora gitmedim
o bebeğin tuttuğuna dair işarettir canım sakın ayağa kalkıp gezme tamam mı hadi hayırlısı

o bebeğin tuttuğuna dair işarettir canım sakın ayağa kalkıp gezme tamam mı hadi hayırlısı

Ama ben tam emin değilim gerçi birazda şüphelerim var kasık ağrılarım bel agrim ara arada göğüslerim sisliyor fazla ayakta dolasmiyorum ev işi ama ağır bişi kaldirmiyorum inşallah dediğin gibi tutmuştur 6 sene sonra bebegime kavusurum sımsıkı sarılır bebisim annesine :emir_bebek::KK70:

Sağol eylülcüm, yaptırdım canım 52 çıktı değerim doktor pazartesi tekrar yaptırmamı istedi. Allah isteyen emek veren herkese nasip etsin, ben bugünleri görebilmek için çok bekledim allah sizleri bekletmesin, çok yormadan uğraştırmadan bebişleriniz kucağınızı doldursun
amin inş canım duaların kabul olur. çok sevindim allahım inş sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder. pazartesi sonucunu yaz mutlaka. kendine dikkat et bu dönem önemli tutunması için koru kendini ve ayaklarını uzatıp yat belli bi dönem en azından. hayırlı olsun tekrar canım.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. Dr. Ayrıca eşim içinde iyi çalışmış sonuçlar çok iyi dedi. Ama ben çok korkuyorum. Hapşırırken bile eyvah kesin olmıcak düşüncesi var. 2 gun yat dedi yatmaktan belim ağrıdı. Yan bile yatmaktan korkuyorum. Ama moralim yuksek . Umarım bu ay hamiş olurum çok istiyorum.
korkma canım rahat ol seni çok ii anlıyorum. doktorunu dinle sonuçta bizler doğal yolla hamile kalamadık ilaçlar kullandık bu nedenle hamile kalanların doğal yolla kalanlara oranla daha dikkatli olması gerektiğine inanıyorum. inş gelir kuzucuğun bu tedavinle ii haberler verirsin bize.

Ama ben tam emin değilim gerçi birazda şüphelerim var kasık ağrılarım bel agrim ara arada göğüslerim sisliyor fazla ayakta dolasmiyorum ev işi ama ağır bişi kaldirmiyorum inşallah dediğin gibi tutmuştur 6 sene sonra bebegime kavusurum sımsıkı sarılır bebisim annesine :emir_bebek::KK70:
canımmmm seni merak ediyorum inş bebeğin tutunmuştur annesine. dikkat et allahım gönlünün muradını versin inş bir an evvel. güzel haberlerini bekliyorum. benim de 2 gün gecikti dün az bi açık kahve akıntım geldi bugnde geldi biraz ama devamı gelmedi bakalım inş gelmezde yüzümü güldürür bu kez.

korkma canım rahat ol seni çok ii anlıyorum. doktorunu dinle sonuçta bizler doğal yolla hamile kalamadık ilaçlar kullandık bu nedenle hamile kalanların doğal yolla kalanlara oranla daha dikkatli olması gerektiğine inanıyorum. inş gelir kuzucuğun bu tedavinle ii haberler verirsin bize.

Canım çok teşekkür ederim. Umarım seninde yüzün güler. İsteyen herkesin kuzucukları biran önce olur inşallah. Allah kimsenin emeğini voşa çıkarmasın.

X