Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba melekciğim, bugün tahlil yaptıracaktın. yaptırdın mı sonucu belli oldu mu?
Allahım ezan vakti inş. nasip eder yaa.. hadi haberlerini bekliyoruz...

maalesef cnm NEGATİF 1,2 çıktı sonuç yarın dr arıcam bakalım gidişat nasıl olucak allah sizlere nasip eder inş

maalesef cnm NEGATİF 1,2 çıktı sonuç yarın dr arıcam bakalım gidişat nasıl olucak allah sizlere nasip eder inş

canım yaa hayırlısı olsun, üzülmemeye çalış demiyorum çünkü birkaç gün insan etkisinden çıkamıyor. ölemi yapsaydımdım şölemi oldu acaba diye kafanda sorular gezip durcak. ama Allah onunda sabrını veriyor. baksana somada 200 ü aşkın insan öldü. Allah onların ailelerine nasıl büyük bir sabır veriyor, bizimkisi az kalır onların yanında..

Allah tez zamanda bizimde güzümüze güler inş. canım.

Cnm bitki cayi iceyim mi diye sormussun? Bugün gordum. Ihlamur disindaki caylar bebis varsa zararlı. Sakin doktora sormadan hicbiseycikler icme.sabret.benim ignede 5. Gunum . Yarin kontrol var. Yine yazarim..

aslıcım naptn gttnmi doktora. merak edyrm seni.

aslıcım naptn gttnmi doktora. merak edyrm seni.

Cnm gittim kontrole. 5-6 tane yumurta var. Iyi gidiyor. Milimlerine bakti. 7-7.5-8-10-10.5 mm dediklerini duydum. Asistanlara cok soru sorulmuyor malesef. Cuma tekrar kontrol var. Aşılama gunum belli olcak cuma. Benim hesaplamalarima gore 19 mayısta olmam lazım. Ama tatil. Bakalim cuma ne dicekler? Asilama sonucumu tatilde bekliycem. Cook bunaldim. 23 mayista kaciyorum. 2 hafta tatilde olcam. Orda hastaligimin 3. Gunu gecicek.tutmazsa. orda bi doktora gitcem. Kist olusmussa doğum kontrol hapı kullancam. Yoksa önümüzdeki ay kendimiz deniycez. Obur ay tüpe baslarim. Yine 1 ay ara vermek istiyorum. Tüpe gecersem matildaaa gibi her animi yazcam inşallah.
C.ertesi bi özel doktora gittim. Benim esimden dolayi aşılama tutma ihtimali zayifmis. Bosuna ugrasmissin. Direk tüp yaptirsaydin dedi. Ama devletin ugrastirmasi .2 igneli asilama olmak zorundayim ya. Neyse sonuncuyu atlatmaya ramak kaldı. Sabır. ..

Cok yazdım sanirim :) senin aşılama bekleyisin nasıl geciyor? Ne zaman kan testi yaptircaksin?

Guzel gecti abla 3 tane oldgndan olsa gerek gobegm kocaman oldu daha 84 gunlk ikisi 98 gunlk biri ilrrde ne olur bilemem

ayyy canimmm kuzucuklaraaaa bakkkk iyi aman iyi cok sevindim ... hic merak etme canimmm zaten sezeryanla alacaklari icin bebislerini hepsi ayni zamanda olucaktir.. Rabbim ne guzel bir hediye verdi sanaaaaaa opuyorum seniii

Insallah boyle ucuz bide senin olur ablacim

ay dur zeynepcimmm yaaaa korkutma beni ... haaa sana ne altacam catlatmadan bir gunu once 6 mayista dr a kontrole gittim ya yumoslara bakmasi icin dediki 3 tane yumosun var ama biri kucuk 14 mm lik diger ikisi harika dedi 22 ve 24 mmlik dedi .. ikiz olma ihtimalin yuksek olur yalniz dedi inan o sirada sen geldin aklimaaaa dedimmm kadinlar klubundeki zeynebinde bu sekildeydi 1 i onceden dollendi digerleri catlatma ignesinden sonra dedim .. hatta seni de anlattim dr uma normal dedi .. ister misin bende de ikisin olsunnnnnn

ne güzel yaa bir tane dilerken üçüze hamilesin. kimbilir nasıl bir mutluluktur.. Allahım inş. bizede nasip eder.
bizde hamile kalıp hamileliğinde keyfini yaşarız..

valla ya onlara üzülmekten zaten benim sorunu unuttum ya şaka gibi biliyonmu dr konuştum bıraz daha bekle tekrar test yap zaten 1 ay dınlenme verıyolarmış adet olduktan sonra gel konuşalım dedi şaka gibi adet oldum bugun vücudum da şaşırdı ilaçsız olmam ya normalde bende plan yapıyodum bır ay beklerım test yapıp farlutar içerim die progestan kullanmıştım aşılama sonrası onun etkısı olduğunu düşünüyorum ama bakalım devamı gelıcekmı şoklardayım

hayırlısı olsun canım yaa ne diyeyim Allah biliyo vaktini zamanını. benim asıl merak ettiğim doktora aşılama için gittiğinde yani aşılama gününde doktorun aşılama işleminden önce yumurtaların çatlamış mı diye baktı mı? benimki bakmadan aşılama yaptı çünkü.

Doktorlad gebelkkte bitki caylarini asla onermiyorlar dusuge sebep olabiliyor diye bence garanti olsun belli olmaz icme sen

Bu cok guzsl bi haber insallah abla olur ya bnde ayni oyleydm iste insallah olur

Bu cok guzsl bi haber insallah abla olur ya bnde ayni oyleydm iste insallah olur

Insallah canimm .. yalniz aklima birsey takildi sana sorayim .. sen ne kadar o zaman sonra gebelik testi yaptin cikti ?? 7 sinde igne oldum ya 19-20 mayis gibi test yapsam cift cizgi silik de olsa belli edermi kendini ??? yoksa bekliyim mi 3-4 gun daha

Bnde cikmisti hatirlarsan abla biraz daha bekle derim bnce yinede sn bilirsn

maşallah sevindim aslıcım senin adina. bugn belli oldumu aşılama günün. bu aşamalar güzelde şu beklyş en kötüsü. inş bu ay güzel sonuçlar alrsn. ins senden ve çağlacığımdan umutlym. ikinizinde yumurta sayısı çk iyi. ayy bi de çifter çifter gelirmiş ne güzel olur. ben de iim canım bu hafta ici belli olr bakalım allahın izniyle güzel haberler verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…