merhaba melekciğim, bugün tahlil yaptıracaktın. yaptırdın mı sonucu belli oldu mu?
Allahım ezan vakti inş. nasip eder yaa.. hadi haberlerini bekliyoruz...
melekcim bugn test yapcktn naptn. güzel haberlerle gel inşallah.
maalesef cnm NEGATİF 1,2 çıktı sonuç yarın dr arıcam bakalım gidişat nasıl olucak allah sizlere nasip eder inş
negatif cnm başka bahara kaldı artıkinş size nasp olur 5 mayıs ve 7 mayıs aşılamalarına bakıcaz inş onlar sevınır
Eylülnaz, Sağol canım benim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Cnm bitki cayi iceyim mi diye sormussun? Bugün gordum. Ihlamur disindaki caylar bebis varsa zararlı. Sakin doktora sormadan hicbiseycikler icme.sabret.benim ignede 5. Gunum . Yarin kontrol var. Yine yazarim..
hadı bakalım zeynepcımmm ınsallah herseyın guzel gecer kontrollerınde ... Opuyorum senı tatlımmmmm
aslıcım naptn gttnmi doktora. merak edyrm seni.
Guzel gecti abla 3 tane oldgndan olsa gerek gobegm kocaman oldu daha 84 gunlk ikisi 98 gunlk biri ilrrde ne olur bilemem
canım naptn ne dedi doktor.
ayyy canimmm kuzucuklaraaaa bakkkkiyi aman iyi cok sevindim ... hic merak etme canimmm zaten sezeryanla alacaklari icin bebislerini hepsi ayni zamanda olucaktir.. Rabbim ne guzel bir hediye verdi sanaaaaaa opuyorum seniii
Insallah boyle ucuz bide senin olur ablacim
ay dur zeynepcimmm yaaaa korkutma beni ... haaa sana ne altacam catlatmadan bir gunu once 6 mayista dr a kontrole gittim ya yumoslara bakmasi icin dediki 3 tane yumosun var ama biri kucuk 14 mm lik diger ikisi harika dedi 22 ve 24 mmlik dedi .. ikiz olma ihtimalin yuksek olur yalniz dediinan o sirada sen geldin aklimaaaa dedimmm kadinlar klubundeki zeynebinde bu sekildeydi 1 i onceden dollendi digerleri catlatma ignesinden sonra dedim .. hatta seni de anlattim dr uma normal dedi .. ister misin bende de ikisin olsunnnnnn
canım yaa hayırlısı olsun, üzülmemeye çalış demiyorum çünkü birkaç gün insan etkisinden çıkamıyor. ölemi yapsaydımdım şölemi oldu acaba diye kafanda sorular gezip durcak. ama Allah onunda sabrını veriyor. baksana somada 200 ü aşkın insan öldü. Allah onların ailelerine nasıl büyük bir sabır veriyor, bizimkisi az kalır onların yanında..
Allah tez zamanda bizimde güzümüze güler inş. canım.
valla ya onlara üzülmekten zaten benim sorunu unuttum ya şaka gibi biliyonmu dr konuştum bıraz daha bekle tekrar test yap zaten 1 ay dınlenme verıyolarmış adet olduktan sonra gel konuşalım dedi şaka gibi adet oldum bugun vücudum da şaşırdı ilaçsız olmam ya normalde bende plan yapıyodum bır ay beklerım test yapıp farlutar içerim die progestan kullanmıştım aşılama sonrası onun etkısı olduğunu düşünüyorum ama bakalım devamı gelıcekmı şoklardayım
mrb canım. kasıgımda btma var lavaboya gdnce fln zor oluyo ama benim geçn ayda böylydi o nednle güvnmyrm bu agrlra sadece kç gndr karnım ktü agrı var gece geçiyo. bitki çayı içsem bşey olrmu bilemdm bu ndenle bişy kullanmdm. aşılamnda hayrla sonçlnr inş.
Bu cok guzsl bi haber insallah abla olur ya bnde ayni oyleydm iste insallah oluray dur zeynepcimmm yaaaa korkutma beni ... haaa sana ne altacam catlatmadan bir gunu once 6 mayista dr a kontrole gittim ya yumoslara bakmasi icin dediki 3 tane yumosun var ama biri kucuk 14 mm lik diger ikisi harika dedi 22 ve 24 mmlik dedi .. ikiz olma ihtimalin yuksek olur yalniz dediinan o sirada sen geldin aklimaaaa dedimmm kadinlar klubundeki zeynebinde bu sekildeydi 1 i onceden dollendi digerleri catlatma ignesinden sonra dedim .. hatta seni de anlattim dr uma normal dedi .. ister misin bende de ikisin olsunnnnnn
Bu cok guzsl bi haber insallah abla olur ya bnde ayni oyleydm iste insallah olur
Insallah canimm .. yalniz aklima birsey takildi sana sorayim .. sen ne kadar o zaman sonra gebelik testi yaptin cikti ?? 7 sinde igne oldum ya 19-20 mayis gibi test yapsam cift cizgi silik de olsa belli edermi kendini ??? yoksa bekliyim mi 3-4 gun daha
Cnm gittim kontrole. 5-6 tane yumurta var. Iyi gidiyor. Milimlerine bakti. 7-7.5-8-10-10.5 mm dediklerini duydum. Asistanlara cok soru sorulmuyor malesef. Cuma tekrar kontrol var. Aşılama gunum belli olcak cuma. Benim hesaplamalarima gore 19 mayısta olmam lazım. Ama tatil. Bakalim cuma ne dicekler? Asilama sonucumu tatilde bekliycem. Cook bunaldim. 23 mayista kaciyorum. 2 hafta tatilde olcam. Orda hastaligimin 3. Gunu gecicek.tutmazsa. orda bi doktora gitcem. Kist olusmussa doğum kontrol hapı kullancam. Yoksa önümüzdeki ay kendimiz deniycez. Obur ay tüpe baslarim. Yine 1 ay ara vermek istiyorum. Tüpe gecersem matildaaa gibi her animi yazcam inşallah.
C.ertesi bi özel doktora gittim. Benim esimden dolayi aşılama tutma ihtimali zayifmis. Bosuna ugrasmissin. Direk tüp yaptirsaydin dedi. Ama devletin ugrastirmasi .2 igneli asilama olmak zorundayim ya. Neyse sonuncuyu atlatmaya ramak kaldı. Sabır. ..
Cok yazdım sanirim :) senin aşılama bekleyisin nasıl geciyor? Ne zaman kan testi yaptircaksin?