Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar bnm yumurta 31 mart yada 1 nisanda çatladı dolayısıyla adet günüm 14 nisandır dimi? ama dün az pembe ve kısa süreli bugünde sabahtan beri az az ara ile kahverengi gibi kanama oluyo adet olacağımdan mıdır yerleşme kanaması olma ihtimalinden midir fikriniz var mı

canım muhtemelen yerlşme kanamasıdr o. inş hamilesndr rabbm hayrli eylsn.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Dün ilk aşılamamı yaptırdım. Hayırlısıyla sonuç almayı bekliyorum. Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin. 2 yıldır bunun için çabalıyoruz. Beklemek çok zor gerçekten :KK43:

hayırlı olsn canım aşılaman.bende ayn 7 snde yaptrdm inş güzl sonuçlar alrz.

canım muhtemelen yerlşme kanamasıdr o. inş hamilesndr rabbm hayrli eylsn.

ay ne güzel söylüyosunuz inşallah öyle olur eşimde sperm sayısı sınırda dr olmazsa aşılama yaparz dedi biras korkuyorm açıkcası hepimiz için hayırlısı olsn inş

Canlarim birkac gündür giremedim. Asilama m tutmadi ama ben yilmadim. Bugün hastalandim.yarin son aşılamam için doktora gitcem.yine olmazsa artik tüp bebek.

Canlarım yaaa :KK43:(((( Bütün gün fabrikadaydım internet yoktu bir heyecanla eve koştum nete girdim sonuçlarınızı gördüm, bu durumda ne desem boş biliyorum.....Ama ben yine de birkaç cümle söylemek istiyorum. Her ay bir umut bizim için, bu ay da olmadı ama yeni bir umut var önümüzde, maddi manevi gücümüzün yettiği yere kadar istediğimize ulaşmak için mücadele etmekten vazgeçmicez, emek harcamaktan vazgeçmicez.... Bizi uğraştıyorlar ama yorulmayacaz çünkü anneler yorulmaz....bu tedavilere başlarken bu sürecin sabır, umut ve güç istediğini hepimiz biliyorduk, gücümüzün yettiği yere kadar sabırla umudumuzu yitirmicez.

Cnm beni biliyon artık. yilmadim. Yola devam . Sirada 2. iğneli aşılama var. Olmadi tüp :) belki bana da 2 embriyo yerlestirirler :) bugün hastalandim. Yarın doktordayim. Sen naptin? Nasil geciyo gunler? Yigenlerim nasillar?

ay ne güzel söylüyosunuz inşallah öyle olur eşimde sperm sayısı sınırda dr olmazsa aşılama yaparz dedi biras korkuyorm açıkcası hepimiz için hayırlısı olsn inş

korkma canım olur inş. ki olmş da olabilir hafif lekelnme olmş yerlşme kanaması olma ihtimali yksek tatlm.rabbim gönlnn muradını versin.

Eylulcum nasılsın? Nasil geciyo gunlerin.ilk aşılama larda gun gecirmek biraz zor olur. .

iim kuzum.sen naslsn merak ettm seni kaç gündr.valla işlr yoğun oldgndan geçiyo vakit. ama çk heyecanlym ya.dört gndr de baş agrm var, bide çk halszdm bugn daha iim. sol gögsm felakt agryo.estrofem diye bi ilaç kullndm bgn bitti o yapmş olabilr.inş yeni döngn hayrlı olr canım.ylmak yk azmlyiz.

Bugun asilama yaptirali alti gun oldu.ama 2gundur asiri kasik agrim var geceleri bilhassa.bu ikinci asilamam acaba tutarmi tutmaz mi bilmiyorum heyecanliyim.5.seneye giriyoruz evliliktede...Allah isteyen herkese versin insallah

Bugun asilama yaptirali alti gun oldu.ama 2gundur asiri kasik agrim var geceleri bilhassa.bu ikinci asilamam acaba tutarmi tutmaz mi bilmiyorum heyecanliyim.5.seneye giriyoruz evliliktede...Allah isteyen herkese versin insallah

ins tutar canım hayrlı olsn aşlman.bnmde 4 gn oldu bnde heyecanla beklyrmmm.

Kizlar bugün doktora gittim. Adetin 2 . günü. Son aşılamam icin. Ama geçen ayki bazi yumurtalar kistlesmis.dogum kontrol hapi verdi. Bu ay aşılama yattı. Sizin sonuç lariniz takipteyim.

Kizlar bugün doktora gittim. Adetin 2 . günü. Son aşılamam icin. Ama geçen ayki bazi yumurtalar kistlesmis.dogum kontrol hapi verdi. Bu ay aşılama yattı. Sizin sonuç lariniz takipteyim.

hayrlsı olsn aslıcım sana bişy olmasn. hem bi kafn raht etsn dnlen bi ay kuzm blyosn bende dnlndm geçen ay film nednyle.ii geliyo tatlm

Canım hastalandin mi? Napcan bu ay? Klomenle veya iğneyle yaptir bu ay.asilama yaptirirsan.

haşlatandım canım bitti bu gün bilmiyorum doktorum bişey demedi fazla hormon vermek istemiyor sanırım derslerimde var biyandan o yüzden fazla yüklenmiyor sen ne yaptın derslerden giremiyorum bu aralar

hayrlsı olsn aslıcım sana bişy olmasn. hem bi kafn raht etsn dnlen bi ay kuzm blyosn bende dnlndm geçen ay film nednyle.ii geliyo tatlm

Ewet cnm yaa dinlenmek iyi gelcek. Ben ust uste 4 kutu klomen kullandim. 2 klomenli asilama+1 igneli asilama. Anliycagin isabet oldu kistler. Zaten ben de dinlenmek istiyodum.

haşlatandım canım bitti bu gün bilmiyorum doktorum bişey demedi fazla hormon vermek istemiyor sanırım derslerimde var biyandan o yüzden fazla yüklenmiyor sen ne yaptın derslerden giremiyorum bu aralar

Eee adetin 3.gunu doktora gitmen gerekiyodu. Benim de okumussundur. Yumurtalar catlamamis kist lesmis
Bu ay dogum kontrol hapi kulllancam.beklemeye aldim cnm.

Eee adetin 3.gunu doktora gitmen gerekiyodu. Benim de okumussundur. Yumurtalar catlamamis kist lesmis
Bu ay dogum kontrol hapi kulllancam.beklemeye aldim cnm.

olsun aslıcım vücdun biraz dinlensin baksana tepki veriyor rabbim biliyor zamanını canım üzme kendini hiç keyifine bak bu ayyy ohhh :) doktor gel falan demeyince gitmedim kızar falan diye hiç bişey demedi çünkü bana aşılama sonrası yarın bida ilişkiye girin dedi başkada bişi demedi bilemedim şimdi neyse bu ayda böyle olsun sonra bişey der heraldee yada prof var ona giderimm :KK16: bu arada topikde hamile olduğunu öğrenen oldumu ??

X