Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım rahat ol benımde p.tesı asılamam var allah hakkımızda hayırlısını versın benım ılk asılamamda drç.ıkı gun once yaptırmıstı ıgneyı ya erken catlarsa ne olcak dıye sormustum bısey olmaz ben ona gore ayarladım zaten demıstı benım her 2 dr. en az 3 gun perhız dedı bence bekle yapma bısey

birlikte beklcz o zaman canım desene. çok heyecanlym. inş inanyrm olck dye. hakkmzda hayrlsı.yk olmadı zatn eşm yktu.yarn kaçta olck aşlman.bide yumurtanın boyutu kaçtı senin.

Son düzenleme:
ıns.hayırlı sonuc alırsın canım hayır ıgne tedavısı gordum bugece catlatma ıgnemı oldum yarın sabah asılama olcak ınş.hatay da yasıyorum 3,5 4 yıllık evlıyım 29 yasındayım evlendıgımızden berı ıstıyoruz ılk baslarda klomen ve ovıtrella kullandım 6 ay boyunca olmadı esımde ılerı hareketlı dusuk bende endometrozoıs var ılk asılamam gecen sene mayıs ayında oldu bıraz ara verdık sonra catlatma ıgnesıyle devam sonra yıne asılama kararı aldık rabbım bızlerede anne olmayı nasıp etsın

Cnm bu asilaman hayirli sonuclanir inşallah. Allah yar ve yardimcin olsun. Eylul cugumle ikinizin. Ayni gün oluyo aşılama niz. Bizim de yavrucugum la ayni gun olmustu. Sali birlikte sonuc bildircez. Siz de birlikte bildirirsiniz..

iyi geceler arkadaşlar.benım aşılamamın 8 gunu olacak bugun.sizde ne gibi belirtiler var.kasık agrısı gögüste acıma sizde de var mı.bazı yerlerde çatlatma ignesi bu belirtileri yaptıgı yazıyor

Cnm olsun ben sakinim bu ay. 3.sonucu beklemek rahatmis.yarin sabah vercem. Ertesi gun alcam az kaldi :) malesef cnm barkod sistemi ni cok sordum. Ertesi gün ordan sonuc alcam. Sen neler yapıyorsun? Bebisler nasil?

Hayırlısı olsun canım hamileyim diye gel yanımıza da bir gün geç gel :))) İyiyim ben şaka maka 4.günümdeyim, haftaya pazartesi de benim için büyük gün....Bebişler de iyi teyzesi, annelerinin göbüşünde büyümeye çalışıyorlar işte :) Her gece bebeklerle ilgili mutlaka rüya görüyorum, geçen bebeğim emziriyordum :)) İçimdeki ses tutunduklarını söylüyo, daha doğrusu hissettim tutunduklarını, cmt ve pazar günü 2 gün boyunca göbeğimin 10 cm aşağısında ara ara sanki bıçak saplanır gibi ağrı oldu, bence benim sıpalar gömüldüler annelerine :21: Canım ben bildiğin anne modundayım şu an, test sonuçlarım negatf olursa yıkım olacak bana ama bunu düşünmek istemiyorum şu an. Bu arada rüyamda test sonuçlarım da pozitif çıkıyodu, 3 gün üst üste yaptıyorum katlanıyodu :)) Ayy çenem düştü gene....

Yavrucuumla senin haberlerinizi merakla bekliyorum....Allah hepimizin yüzünü güldürsün, ellerimizi boş koymasın...

Hayırlısı olsun canım hamileyim diye gel yanımıza da bir gün geç gel :))) İyiyim ben şaka maka 4.günümdeyim, haftaya pazartesi de benim için büyük gün....Bebişler de iyi teyzesi, annelerinin göbüşünde büyümeye çalışıyorlar işte :) Her gece bebeklerle ilgili mutlaka rüya görüyorum, geçen bebeğim emziriyordum :)) İçimdeki ses tutunduklarını söylüyo, daha doğrusu hissettim tutunduklarını, cmt ve pazar günü 2 gün boyunca göbeğimin 10 cm aşağısında ara ara sanki bıçak saplanır gibi ağrı oldu, bence benim sıpalar gömüldüler annelerine :21: Canım ben bildiğin anne modundayım şu an, test sonuçlarım negatf olursa yıkım olacak bana ama bunu düşünmek istemiyorum şu an. Bu arada rüyamda test sonuçlarım da pozitif çıkıyodu, 3 gün üst üste yaptıyorum katlanıyodu :)) Ayy çenem düştü gene....

Yavrucuumla senin haberlerinizi merakla bekliyorum....Allah hepimizin yüzünü güldürsün, ellerimizi boş koymasın...

Ewet ben de senin 12.gun u hesapladim. 1 hafta sonra benden. Inşallah tutundular cnm bana da öyle geliyo senin bebisler. Hatta 1 i kiz 1 i erkek gibi :KK66: yigenlerim. Ayyy teyzesi yer onlari. Ben de kan verdim sabah 9 da. Yarin 11 de alcam. Direk sonucu sizlerle paylascam cnm.

Merhaba bende bu ay bebek istyrm 😊bende varım, doktora göründüm bir sorunn yok dedi 😊hadi hayırlısı folik plus kullanıyorum 2 haftadır, haberlerinizi bekliyorummm 😊son adet 27 mart bakalımm nolcak 🙆

Hadi canim inşallah :emir_bebek: guzel habeler aloriz sen neler yapiyosun tedavi icin ne zamandir istiyosun

Cnm sen kan verdin mi? Ne zaman sonucunu alcan? Ben verdim. Yarin 11 de alcam.

kızlar dr asılama için bikac ay bekleyn dedi buay yumurta tk yaptı yumurtann atıldığı gün 200 mg progestn verdi gündüzleri basımı çok döndürüyo tek kullanıma düşürsem ne olur

cnm üzülme. Sen klomenle mi iğneyle mi aşılama ni olmustun?

iğneyle yaptırdım canım 2 sinide ama maleseff tutmadı artık bi dahakini ne zaman yaptırıcam bilmiyorum drum mayısta yapalım dedi ama ben beklicem biraz daha sanırım hepimiz için hayırlısı olsun artık inş...

iğneyle yaptırdım canım 2 sinide ama maleseff tutmadı artık bi dahakini ne zaman yaptırıcam bilmiyorum drum mayısta yapalım dedi ama ben beklicem biraz daha sanırım hepimiz için hayırlısı olsun artık inş...

2 iğneli aşılama yaptirirsan devletin tup bebek hakkindan yararlanabiliyorsun. Bilhin olsun.

Cnm bu asilaman hayirli sonuclanir inşallah. Allah yar ve yardimcin olsun. Eylul cugumle ikinizin. Ayni gün oluyo aşılama niz. Bizim de yavrucugum la ayni gun olmustu. Sali birlikte sonuc bildircez. Siz de birlikte bildirirsiniz..

ayyyy hadı yarın hayırlı haberle gelırsnız ıns.sonra arkanızdan bızler gelrız rabbım hıc bırımızın emeklerını bosa cıkartmasın gulum

birlikte beklcz o zaman canım desene. çok heyecanlym. inş inanyrm olck dye. hakkmzda hayrlsı.yk olmadı zatn eşm yktu.yarn kaçta olck aşlman.bide yumurtanın boyutu kaçtı senin.

bende kuzum aynen bugun bıttı cok sukur oglen 12:30 oldu asılama yarım saat kalkmadım yerımden canım ınan boyutunu bılmıyorum hıc o telasla sormak aklıma gelmedı dr.solemedı zaten suandan ıtıbaren artık bı anneyımmmm:KK52::KK52::KK52::KK52:

bende kuzum aynen bugun bıttı cok sukur oglen 12:30 oldu asılama yarım saat kalkmadım yerımden canım ınan boyutunu bılmıyorum hıc o telasla sormak aklıma gelmedı dr.solemedı zaten suandan ıtıbaren artık bı anneyımmmm:KK52::KK52::KK52::KK52:

canım hayırlı olr ins. bnde 16.30 da yaptrdm. bnde yni kalktm gelnce yatmştm. kalknca bi akntı oldu. acaba ne blemdm korktm. snde de oldumu

ıgne tedavısı oldum canım merıonal dıye 8 gun kullandım kalcadan sırıngayla yapıldı bugun ıtıbarıyle catlatma ıgnemı oldum sabah asılmam var ama acayıp bı heycan ve sıkıntı var ıcımde 1 hafta rapor alıp yatmayı dusunuyorum ılkınde ertesı gun hemen ıs bası yapmıstım belkı oyuzden olmadı dıye dusunuyorum

canım benim inşallah olur bu sefer . benim de ilk aşılamamdı sonuç negatif :KK43: ben 7 8 gün hep yattım yemek bile yapmadım

canım hayırlı olr ins. bnde 16.30 da yaptrdm. bnde yni kalktm gelnce yatmştm. kalknca bi akntı oldu. acaba ne blemdm korktm. snde de oldumu

amın kuzm ınş.yok bende hıc bı akıntı olmadı ama muhtemelen ılacın fazlası gerı akmıstır sende yada bende olduysa farketmedım o anda kızlar hem kendımıze hemde bırbırımıze meryem suresını okuyalım ne drsınız

Cnm aşılama dan once solicektim yazmaya firsat olmadi.insallah tutar.rabbim yormaz sizleri ama yine de aklinizda olsun. Benim ilk 2 asilama da doktorlar bu konuda uyarmamisti.sonuncusunda hbr im oldu. Asilama oncesi mutlaka tuvalete gidin. Asilama dan sonra tuvalete 2-3saat gitmezseniz daha iyiymis. Bir de asilama bitip doktor unuz size kalkabilirsiniz dedikten sonra vajinal bolgeyi peceteyle silmeyin. Ic çamaşır inizi direk giyin. Güzel sonuclarinizi bekliyorum. Benim de yarin sonucum cikiyor. Gecen ay 2 hamişimiz oldu.bu ay sayiyi artiririz inşallah.

X