- 8 Kasım 2013
- 795
- 26
Allah kolayligini da verir inşallah cnm. Biraz zorlancan ama bi cirpida 3 yavrun olcak inşallah.
Rabbim hepmzn yar ve yardmcisi olsn insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolayligini da verir inşallah cnm. Biraz zorlancan ama bi cirpida 3 yavrun olcak inşallah.
Neyse sağlık olsun. Zaten bu ikisi saglikli dünya ya gelcekler inşallah. Sonra bebis istediğin de belki tedavisiz olcak :) yazdiklarinla icimi cok rahatlatiyorsun. Tup bebek ten korkarken aşılama yla ayni gibi dusunmeye başladım. Dualarimiz seninle.. buyuk gun 14 nisanda güzel sonucunu merak icinde bekliyor olcaz...kendine dikkat et..
Sağol canım....Bunlar sağlıkla doğsunlar da başka çocuk istemiyorum :)) Tüp sürecinde korkacak bir şey yok, aşılamadan farkı fazla ilaç kullanıyorsun. Yumurta toplama farklı bir süreç tabi ama transfer işlemi benziyor, ağrısız sızısız geçti... Duygusal bir farklılık da var; kendimi hamile gibi hissediyorum :)) çünkü içime 2 bebiş yerleştirdiler
Ben her ne kadar düşünmeyeyim, kafamı dağıtayım desem de bunu beceremiyor :)) sabah uyanır uyanmaz elim göbeğimde çocuklarımla konuştum :) Aksi ispatlanana kadar anneyim :))) Ayrıca sizden de uzak kalmak istemedim, sizin haberlerinize ortak olmak istedim...Aslıcım, yavrucuumm sonuçlarınızı dört gözle bekliyorum
Aksi de ispatlanmaz inşallah. Anne oldugun dogrulanir 14 nisanda allahin izniyle..
Yani tabi kendini nasıl rahat hissediyosan öyle davran ama ben burda daha cok kendimi rahat latiyorum. Cevrende teksin. Ne kadar seni dinleseler de burda ayni dertteki kader arkadaslarin kadar seni anlayamazlar gibi geliyo bana. Firsat buldukca yaz. Degisiklik hissediyo musun? Mide bulantısı felan vs. Gibi:) daha 1 gunluk taze bebisler ama :)
aminnn canım inşallahhhhh en iyisini yapıyorsun hiiiiç girme kafanı nere dagıtıorsan oraya gıt :) bende ole yapıyorum arada bi bakıyorum cok takılınca kafayı yıyorum cunku rabbim hakkında hayır olanı gonlune versın gonlundekını de hakkında hayır eylesın ınsallah canım.Özel üniversite hastanesinde yaptırıyorum ve sgk raporu çıkartıldı canım.
Benim için dua eden bütün arkadaşlarıma içten teşekkür ederimmmm. Bugün 2 kuzumu aldım eve geldim, artık bekleme süreci ve 14 nisanda test yapıcam, bu test yeterli olmayacak 16 nisanda tekrar edicem ve değerin katlanmış olduğunu görücem.. Transfer sonrası kullanmam gereken ilaçlar varmış şimdi onları kullanmaya başladım. Beklerken pek giremeyebilirim buraya kızlar çünkü kafamı dağıtmak istiyorum, sürekli bunu düşünmek istemiyorum. Sizin sonuçlarınızı merak ediyorum onları öğrenmek için gelirim arada. Allah hepimize bir an önce gönlündekini versin, bize anneliği nasip etsin.....
Rabbim hepmzn yar ve yardmcisi olsn insallah.
canım benim kıyamam rabbim inşallahhhhhh ol demiştir de olmustur kuzum bizede dua etttt
Sağol canım....Bunlar sağlıkla doğsunlar da başka çocuk istemiyorum :)) Tüp sürecinde korkacak bir şey yok, aşılamadan farkı fazla ilaç kullanıyorsun. Yumurta toplama farklı bir süreç tabi ama transfer işlemi benziyor, ağrısız sızısız geçti... Duygusal bir farklılık da var; kendimi hamile gibi hissediyorum :)) çünkü içime 2 bebiş yerleştirdiler
Ben her ne kadar düşünmeyeyim, kafamı dağıtayım desem de bunu beceremiyor :)) sabah uyanır uyanmaz elim göbeğimde çocuklarımla konuştum :) Aksi ispatlanana kadar anneyim :))) Ayrıca sizden de uzak kalmak istemedim, sizin haberlerinize ortak olmak istedim...Aslıcım, yavrucuumm sonuçlarınızı dört gözle bekliyorum
alemsin canımmm çok güldürdün beni :)) aşeriyorum bu arada senin de az kaldı pazartesi yaptırıyorsun demi
kızlar aranızda bana yer varmı benimde 7 nisanda 2.aşılamam olcak inş.dualarınıza beni katın lütfen rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın inş.
arkadaşlar lütfen yardımiki yıldır tedavi oluyrm ama netice alamdkpcoluyum.bugün adetimin beşinci günü klomene başladım ve ilk kez aşılama yapacaz.bilgili olanlar lütfen yardımcı oln ne yapmam gerekyo ya da yapmam gereknlr nelr????bi de ben doktoruma danışmadan folbiola başlamyı düşnyrm.sizce aşılamaya bi zararı olr mu engeller mi????aşılama yaptırp da folbiol kullananlar var mı????
Canimmm benimmm inşallah bu ay jepimiz guzel haberler alalim kaldi iki gunkçok heycan var çok :26:
kızlar aranızda bana yer varmı benimde 7 nisanda 2.aşılamam olcak inş.dualarınıza beni katın lütfen rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın inş.
arkadaşlar lütfen yardımiki yıldır tedavi oluyrm ama netice alamdkpcoluyum.bugün adetimin beşinci günü klomene başladım ve ilk kez aşılama yapacaz.bilgili olanlar lütfen yardımcı oln ne yapmam gerekyo ya da yapmam gereknlr nelr????bi de ben doktoruma danışmadan folbiola başlamyı düşnyrm.sizce aşılamaya bi zararı olr mu engeller mi????aşılama yaptırp da folbiol kullananlar var mı????
çok tşk ederim.allah razı olsunya ama doktorum ilişki olmcak dedi bana:26 senin sorunu nedr nye olmuyormuş kiCnm ben de pco yok ama 3.asilama mi yaptirdim. Folbiol kullaniyorum. Bi zarari yok.asilamada yapman gereken özel bisey yok. Yumurtlama donemlerin de iliskiye de girmen gerekiyor aşılama nin yani sira.ilk yaptircagin icin söylüyorum ben canim yancak mi napcaklar bana diye korkmustum. Ama basit bi uygulama. Hic bisey anlamiyon.2 dk ya doktorun spermleri iceri yolluyor..sakin korkma. Takildigin bisi olursa her zaman sorabilirsin. .
çok tşk ederim.allah razı olsunya ama doktorum ilişki olmcak dedi bana:26 senin sorunu nedr nye olmuyormuş ki
ay inş bu kez tutar aşılaman.rabbim nasip edr inş bu ay.amin...O zaman doktorunu dinle. Benim esimde sorun. Cift tarafli varikosel ameliyati oldu.
O zaman doktorunu dinle. Benim esimde sorun. Cift tarafli varikosel ameliyati oldu.
aslıcım yardımına ihtiyacım var. bu gece 24 te çatlatma ignesini vrldm.anck akşmdn beri çk kask agrm var halnde dvm edyo.doktra gndz 14 te gttm 22 mm yumrtn var gece igneni yaptr pazartesi aşılama yapcz dedi. şmdi bu agrlr ii dgl yumrta ctlarsa bn napcm pazartesiye kadar bi anlamı kalmz ki yaa off. bn yarn esmle birlkte olsm her ihtimale karşı sence pazartesi tekrr sperm verckya zararı olr mu.doktr bşey dmedi bnde sormk aklıma gelmedi.napcm bn yaaa.