Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aslıcım yardımına ihtiyacım var. bu gece 24 te çatlatma ignesini vrldm.anck akşmdn beri çk kask agrm var halnde dvm edyo.doktra gndz 14 te gttm 22 mm yumrtn var gece igneni yaptr pazartesi aşılama yapcz dedi. şmdi bu agrlr ii dgl yumrta ctlarsa bn napcm pazartesiye kadar bi anlamı kalmz ki yaa off. bn yarn esmle birlkte olsm her ihtimale karşı sence pazartesi tekrr sperm verckya zararı olr mu.doktr bşey dmedi bnde sormk aklıma gelmedi.napcm bn yaaa.

Bir de senin döngün kac gun? Igneyi kacinci gun vurdurdun? Benim 28 gun dongum. 12.gun gece çatlatma iğnesi vuruluyorum. 14.gun aşılama oluyor. 3 aşılama da da ole oldu. Yani tam ortada aşılama oldum. 3 u de farkli doktor :) ama ayni gun yaptilar.

Merhaba bende bu ay bebek istyrm 😊bende varım, doktora göründüm bir sorunn yok dedi 😊hadi hayırlısı folik plus kullanıyorum 2 haftadır, haberlerinizi bekliyorummm 😊son adet 27 mart bakalımm nolcak 🙆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende bu ay bebek istyrm 😊bende varım, doktora göründüm bir sorunn yok dedi 😊hadi hayırlısı folik plus kullanıyorum 2 haftadır, haberlerinizi bekliyorummm 😊son adet 27 mart bakalımm nolcak 🙆

Hadi canim inşallah :emir_bebek: guzel habeler aloriz sen neler yapiyosun tedavi icin ne zamandir istiyosun

Cnm normalde aşılama oncesi 2 gun sperm perhizi öneriyor lar. Yani dun birlikte olduysaniz sorun yok. Spermler 2-3gun yasiyolar. Yeni gördüm yazdigini. Ama icin rahat etmiyorsa bu gece iliskiye girin. Ama yarin girmeyin. Yumurta büyük lugun normal. Benim 24 mm bile oldugu oldu. Cok buyudu hemen catlar mi diye korkma. Icini ferah tut. Iyi dusun. Iyi sonuç olsun.

gece eşim yktu bisy olmadı.napalm yarnı bklicez artk. benim adt döngüm.30, 31 ve 32 gn dgşyo.bu ay 34 e kadar uzadı. igneyide 13. gn yaptrmş oldm. hayrlsı artk. bide aşılamadn kaç gn sonra test yaplyo.bna estrofem dye bi ilaç verdi bu arada.

gece eşim yktu bisy olmadı.napalm yarnı bklicez artk. benim adt döngüm.30, 31 ve 32 gn dgşyo.bu ay 34 e kadar uzadı. igneyide 13. gn yaptrmş oldm. hayrlsı artk. bide aşılamadn kaç gn sonra test yaplyo.bna estrofem dye bi ilaç verdi bu arada.

Asilama nin oldugu gunu 1.gun sayiyosun. 12.gun saglik ocaginda ücretsiz yaptiriyorum ben. Asilama yaptirdigimi söylüyorum. Yapiyolar. Bu arada yarin benim 12.gun. kan vercem. Sali günü de sonuc alicam. Bu arada dongune gore doktor bana göre dogru gunde igne yaptirtmis. Bazen psikolojik agrilar olabiliyor.mesela benim bu ay surekli midem bulaniyo :) inşallah yarin aşılama icin en verimli gundur cnm.doktorun verdigi ilaci bilemedim. Duymadim daha once. Inşallah sifa olur sana. Aşılama dan hic korkma. Bisey anlamican. Rahim filminden cok cok kolay. Orda nasıl bisey anlamican dedim. Anlamadin.bu daha basit guven bana. Icin rahat git. Duani et kendini sikma.rahat birak. Inşallah ilk seferde tutunur bebisin. Gelismeleri yaz burdan. Hadi hakkında hayırlısı olsun. Dualarimiz seninle. ..

Asilama nin oldugu gunu 1.gun sayiyosun. 12.gun saglik ocaginda ücretsiz yaptiriyorum ben. Asilama yaptirdigimi söylüyorum. Yapiyolar. Bu arada yarin benim 12.gun. kan vercem. Sali günü de sonuc alicam. Bu arada dongune gore doktor bana göre dogru gunde igne yaptirtmis. Bazen psikolojik agrilar olabiliyor.mesela benim bu ay surekli midem bulaniyo :) inşallah yarin aşılama icin en verimli gundur cnm.doktorun verdigi ilaci bilemedim. Duymadim daha once. Inşallah sifa olur sana. Aşılama dan hic korkma. Bisey anlamican. Rahim filminden cok cok kolay. Orda nasıl bisey anlamican dedim. Anlamadin.bu daha basit guven bana. Icin rahat git. Duani et kendini sikma.rahat birak. Inşallah ilk seferde tutunur bebisin. Gelismeleri yaz burdan. Hadi hakkında hayırlısı olsun. Dualarimiz seninle. ..

aslıcım yarın büyük gün ama sonucu ertesi gün alman çok kötü yaa :KK43:( nasıl barkod sistemi olmaz sağlık ocağında anlamıyorum, bütün sağlık ocaklarında sistem aynı değil mi?

aslıcım yarın büyük gün ama sonucu ertesi gün alman çok kötü yaa :KK43:( nasıl barkod sistemi olmaz sağlık ocağında anlamıyorum, bütün sağlık ocaklarında sistem aynı değil mi?

Cnm olsun ben sakinim bu ay. 3.sonucu beklemek rahatmis.yarin sabah vercem. Ertesi gun alcam az kaldi :) malesef cnm barkod sistemi ni cok sordum. Ertesi gün ordan sonuc alcam. Sen neler yapıyorsun? Bebisler nasil?

Cnm olsun ben sakinim bu ay. 3.sonucu beklemek rahatmis.yarin sabah vercem. Ertesi gun alcam az kaldi :) malesef cnm barkod sistemi ni cok sordum. Ertesi gün ordan sonuc alcam. Sen neler yapıyorsun? Bebisler nasil?

canım barkodu alamasan da aynı gün 3-4 gibi çıkıyor sonuç yada ertesi günü sabah erkende öğrenebiliyorsun... aslında hemşireden rica etsen aynı gün verir sonucu tel.da bile....

canım barkodu alamasan da aynı gün 3-4 gibi çıkıyor sonuç yada ertesi günü sabah erkende öğrenebiliyorsun... aslında hemşireden rica etsen aynı gün verir sonucu tel.da bile....

Cnm bizim saglik ocagi farkli. Doktor umuz bile randevuyla calisiyor. Sali gunu 11 gibi alicam sonucu.

Cnm bizim saglik ocagi farkli. Doktor umuz bile randevuyla calisiyor. Sali gunu 11 gibi alicam sonucu.

olsun hayırlısı olsun daaa... geç olsun güç olmasın... bak hemen buraya yazmayı unutma olur muu? iş yerinden saat 11 olunca sınıftan çıkıp hemen bakıcam ona göre (öğretmenim bu arada)

aslıcım inş güzel sonuçlar alrsn canım. bi yarn olsydı allahn iznyle hakkmzda hayrlsı. anck agrm çk sag tarafmda belime ve bacagmda vuruyo. rabbim sabredenlerle birliktedir. buna sığınyrm.

olsun hayırlısı olsun daaa... geç olsun güç olmasın... bak hemen buraya yazmayı unutma olur muu? iş yerinden saat 11 olunca sınıftan çıkıp hemen bakıcam ona göre (öğretmenim bu arada)

Tamam cnm yazicam hemen söz. Branşin ne? Sinif öğretmen i misin yok sa ?

Hayirlisi olsun cnm. Katariz tabi dualarimiza.ben de 7 sinde kan vercem. 3.asilamamin sonucu icin. 8 nisanda da sonuc alcam.Aşılama ni klomenle mi yaptiriyosun? Igneli mi? Biraz da kendinden bahset. Arkadaş lar ve ben taniyalim seni. Hangi sehirdesin? Yas kac? Kac yillik evlisin? Kac yıldır çocuk istiyorsun? Sorun nedir sizde?

ıns.hayırlı sonuc alırsın canım hayır ıgne tedavısı gordum bugece catlatma ıgnemı oldum yarın sabah asılama olcak ınş.hatay da yasıyorum 3,5 4 yıllık evlıyım 29 yasındayım evlendıgımızden berı ıstıyoruz ılk baslarda klomen ve ovıtrella kullandım 6 ay boyunca olmadı esımde ılerı hareketlı dusuk bende endometrozoıs var ılk asılamam gecen sene mayıs ayında oldu bıraz ara verdık sonra catlatma ıgnesıyle devam sonra yıne asılama kararı aldık rabbım bızlerede anne olmayı nasıp etsın

aslıcım yardımına ihtiyacım var. bu gece 24 te çatlatma ignesini vrldm.anck akşmdn beri çk kask agrm var halnde dvm edyo.doktra gndz 14 te gttm 22 mm yumrtn var gece igneni yaptr pazartesi aşılama yapcz dedi. şmdi bu agrlr ii dgl yumrta ctlarsa bn napcm pazartesiye kadar bi anlamı kalmz ki yaa off. bn yarn esmle birlkte olsm her ihtimale karşı sence pazartesi tekrr sperm verckya zararı olr mu.doktr bşey dmedi bnde sormk aklıma gelmedi.napcm bn yaaa.

canım rahat ol benımde p.tesı asılamam var allah hakkımızda hayırlısını versın benım ılk asılamamda drç.ıkı gun once yaptırmıstı ıgneyı ya erken catlarsa ne olcak dıye sormustum bısey olmaz ben ona gore ayarladım zaten demıstı benım her 2 dr. en az 3 gun perhız dedı bence bekle yapma bısey

arkadaşlar lütfen yardım:KK43:iki yıldır tedavi oluyrm ama netice alamdk:KK43:pcoluyum.bugün adetimin beşinci günü klomene başladım ve ilk kez aşılama yapacaz.bilgili olanlar lütfen yardımcı oln ne yapmam gerekyo ya da yapmam gereknlr nelr????bi de ben doktoruma danışmadan folbiola başlamyı düşnyrm.sizce aşılamaya bi zararı olr mu engeller mi????aşılama yaptırp da folbiol kullananlar var mı????

canım folibol folik asıtın muadılı hıc sakıncası yok hamıs olursan bebege faydası var ben 2 sene folık plus kullandım 1,5 senedır folıbol kullanıyorum bu 2.asılamam bı sakıncası yok her gıttıgım drçda kullan devam et dıyo zaten gebelıkten en az 3ay once baslaman gerekıyo

Almazmiyiz hiç elmase hoşgeldin neler yapiyosun simdi ikinci asilamya nsl hazirlaniyorsun :KK49:

ıgne tedavısı oldum canım merıonal dıye 8 gun kullandım kalcadan sırıngayla yapıldı bugun ıtıbarıyle catlatma ıgnemı oldum sabah asılmam var ama acayıp bı heycan ve sıkıntı var ıcımde 1 hafta rapor alıp yatmayı dusunuyorum ılkınde ertesı gun hemen ıs bası yapmıstım belkı oyuzden olmadı dıye dusunuyorum

X