Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canımmmmm....
Allah yaaar ve yardımcıınnnn olsuuuunnnn ....
heyecanla takaip ediyoruz seniiiii......

rabbim yardımcın olsun ınsallah canım hayırla saglıkla sıhhatle gelir insallah bebegın

allah yardımcın olsun canım inş güzel hayırlı sonuçlar alırsın. tüp bebeği özelde mi yaptırıysn canm

Canım dualarimiz gonlumuz seninle. Rahat ol. Icini ferah tut. Yavrularina kavusmak icin yuzdun yuzdün kuyruguna geldin. Sakin kasma kendini.rahat birak. Isinin uzmanlarinin elindesin. 6 da 1 i 5.gune kadar dayanamamis bu onemli degil. Geride 5 saglam yavrun var.en saglikli 2 si yarin seninle. Artik kuzulari telde takip etmiycen. Gobusunde olcaaakkkk. Sana bakcak biri var degil mi? Bundan sonraki surec önemli. Bi wc ye kalk. Seninki tam kuluckaya yatmalik durum :)) hayırlısıyla ikiz yigenlerimi bekliyorum. Yarın firsatin olursa eve gelince yazzzz

inş güzel sonuçlar alırsın canım bende yarın gidicem bakalım. inş yumurtam gelişmiştir.

Inşallah cnm. Kac yumurtan oluştu. Milimlerine dikkat et. Yarin catlatma ignesi vurulcagin gun ve aşılama gunun belli olur. Adet kac gun? Benim 28 gun. 3 aşılama da da 14.gun asilandim. :) hakkinda hayirlisi. Bu topikte mutlak gelişmeleri paylas. Bizleri hbrsiz birakma! Güzel hbr lerini bekliyoruz. .

Sizi en iyi anlayanlardanim. Temmuz 2013 te aşılamam yapıldı. Haftaya doguracagim ins. Umarım herkesin tutar..

Cnm rabbim sağlıklı ca kucağına almayi nasip etsin. Dogum aninda tum kadinlar klubunde isteyen arkadaş lar icin dua etmeyi unutma cnm..allahim tum isteyenler e nasip eder inşallah. .

Cnm aşılamanin 8.gunu. P.ertesi kan testi vercem. Sali sonuc alcam. ? Sen naptin? Nasil geciyo hamilelik? Bulantı felan oluyo mu? Bir daha doktora gittin mi? Kese sayisi netlesti mi?

Ayy insallah guzel haberler alcm sndn.net 3 kese iyi gecyo bulanti yok sadece felaket uykum var

inş canım. bugün 15 te gidicem. benim adetim 30 ile 34 e kadar uzadı bu ay. bakalım ne dicek doktor.3 gündr kasıklarmda çok ağrı var inş yumoşlar gelişmiştir.

sağol bitaanemmm üzmüyorum zaten sağlıklı olsaydı tutunurduuu :2::2::2::2:

arkadaşlar kımse umudun kaybetmesın.olmadık zamnda bebişler tutunuverıyor.bnm bır dunya hastalıgım var.dunyanın ılacını ıctıgım ıcın hamıle kalamadım 2 sene. Butun tesler yapıldı ve temız sonuclar.1yıl nerdeyse hormon ılacları ıctım .tık yok. Neyse doktorum agrı kesıcılerı keselım evde hep yat dınlen dedı aralık ayında .ve asılama yapıldı kasım ayında malesef sonuc husran aralıkta 2.aşılamam yapıldı ve tuttundu bebeşim.suan 13 haftalık gebeyım allh sızlerede nasıp etsın.hep bu sıteyı okuyup okuyup aglardım.ama keşke okadar uzulmeseydım dıorum yuce rabbım zamnı gelınce verıo.ınsalllhhhh hepınıze bu mutlulugu yasarsın .inşlh bnde bebegıme sag saglım kavusurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…