- 14 Mart 2017
- 380
- 400
Canım ilaçlar yaklaşık 1000 tl tutuyor ve aşılamada 1500 tl yani biz toplamda 2500 tl civarı ödedik ama benim doktorum özel.devlette çok çok daha ucuza yaptırabilirsinmerhaba aşılama masrafları nelerdir ? aşılama nekadar tuttu ve ilaclar vs ne kadar acaba...
Canım ilaçlar yaklaşık 1000 tl tutuyor ve aşılamada 1500 tl yani biz toplamda 2500 tl civarı ödedik ama benim doktorum özel.devlette çok çok daha ucuza yaptırabilirsin
Ne demek canım benim.birbirimize zaten burada destek olmalıyız.Canım arkadaşına nasıl bir tedavi uygulandı tabiki bilemem belki ilaçlar farklıdır yada dozajları farklıdır o yüzden farketmişte olabilir ama ben istanbulda fuat eserol beye gidiyorum.inşallah benim aşılamamda tutar.dualarınızı bekliyprum.Rsbbim isteyen herkese nasip etsinBilgi için teşekkürler canım benim bir tanıdık gecen ay yaptırmış toplamda ilaclar ile birlilte 4000 Bin tlsi gitmiş oda özelde yaptımış normalde daha önce başka özel bir hastaede 3.700 tl aşılama yapmış ama tutmamış bu sefer farklı bir şehirde yapmış... 4 bin tlye şuan hamile Bizde şuan aşılama yapmayı düşünüyoruz o yüzden merak ettim sen daha uyguna yapmışssın inş hayırlısı olur .
Cevabın için teşekkürler tekrardan .
Canım İnşaAllah en kısa zaman da sizden hayırlı müjdeli haberler bekleriz... Allah en kısa zamanda size hayırlı evlat nasip eder İnşaAllah. Duam sizlerlen.Ne demek canım benim.birbirimize zaten burada destek olmalıyız.Canım arkadaşına nasıl bir tedavi uygulandı tabiki bilemem belki ilaçlar farklıdır yada dozajları farklıdır o yüzden farketmişte olabilir ama ben istanbulda fuat eserol beye gidiyorum.inşallah benim aşılamamda tutar.dualarınızı bekliyprum.Rsbbim isteyen herkese nasip etsin
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.sendende haberlerini bekliyorum mutlaka.allah emanet ol canımCanım İnşaAllah en kısa zaman da sizden hayırlı müjdeli haberler bekleriz... Allah en kısa zamanda size hayırlı evlat nasip eder İnşaAllah. Duam sizlerlen.
Kızlar merhaba bugün aşılamamın 4. Günü .müthiş bir baş ağrısı var gerçi bende migren var.göğüslerim acıyor ve sabahtan beri hafif hafif mide bulantısı var belkide üşütmüşümdür bilmiyorum.ateş hala devam.akıntımda devam ediyor.şiödilik belirtiler bu kadar.yarın yine yazarım
Canım ilk olarak rabbim inşallah nasip eder.kendime dua ederken sanada edeceğim.Bu arada 2. Aşılamam ama ilkinde tam aşılama prosedürü uygulanmadı yani ilaç felan vermemişti doktor sadece tek yumurtan grlişmiş çatlatma iğnesi verip aşılama deneyelim demişti.ama bu seferkinde hastalandıktan sonra iğne ve ilaç kullandım.2 yumurtam oldu.ve aşılama yapıldı.hayırlısı artık canımCanım bende cumartesi günü aşılama oldum. Ve dünde benm gercekten çok fena bir baş agrım vrdı. Birazda ateşim vardı ama bugün biraz daha iyiyim. Aşılama ilk mi? Senin
Mrb çok erken daha... Çatlama iğnesinin etkisi o maalesefkızlar ben dün yoğundum biraz o yüzden yazamadım.dün aşılamadan sonra 5.günümdü.dün akıntı devam ediyordu birazda karnımda şişlik vardı.yüksek ateş devam etti.göğüsleriminde acısı her geçen gün bir tık artıyor.dün dayanamayıp kaset test yaptım.biliyorum erken ama pozitif çıktı.biliyorum sonuç kesin değil ama mutlu oldum işte.
Teşekkür edrrim canım. Benmde 3 yumurta vardı 2 solda 1 sağda soldakilerin 2 si çatladığında aşılamamı yaptı doktor. İnsallah hepimizinde hayırlısı olur. Gerckten çok zorlu bir süreçteyiz.Canım ilk olarak rabbim inşallah nasip eder.kendime dua ederken sanada edeceğim.Bu arada 2. Aşılamam ama ilkinde tam aşılama prosedürü uygulanmadı yani ilaç felan vermemişti doktor sadece tek yumurtan grlişmiş çatlatma iğnesi verip aşılama deneyelim demişti.ama bu seferkinde hastalandıktan sonra iğne ve ilaç kullandım.2 yumurtam oldu.ve aşılama yapıldı.hayırlısı artık canım
Canım hangi hastane de yaptırdın tup bebek ve hangi sehirAşılama da çok ucuz bir şey değil.
1.500 TL sırf ilaçalrım tutmuştu
1.000 TL de aşılama parası merkeze vermiştim.
Ve sonuç tutmadı çöpe gitti o para.
2. denemede direk tüp istedik ilaçlar dahil 6.100 TL
Ama tabi devlete gidersen bedava yapıyorlar sanırım
Canım hangi hastane de yaptırdın tup bebek ve hangi sehir