Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla bende hiç belirti yok. Arada sağ sol kasıklarıma ağrılar giriyor o kadar. Ben hiç test yapmadım. Ama yarın yada carsamba yapmayı düşünüyorum insallah nasip olursa. İnsallah hamileyizdir yoksa artık ben tüp bebeğe gitcem🙄
Canım senden ses soluk çıkmıyor ne yaptın
[/QUOTE]
Canım bugün benim iğne olalı 13. günüm ve aşılama olalı 11. günüm.Kaset testlerden yapıyorum her gün ve giderek ikinci hayalet çizgi azalıyor.Sanırım bu ayda olmadı.İyice ümitsizliğe düşmeye başladım.

Inşallah ya tek umudum o ama bilmiyorum hiç beliti ok sadece göğüslerinin kenarları ağrıyor dokununca dün başladı ucu hiç agrimiyor

valla tek umudum o 2.9 olunca pek umut kalmıyor sadece belirti olarak göğüslerinin kenarı açıyor deyince uçlarında hiç ağrı yok inşallah tutmustur
Canım bazen hiç belirti olmayabilir.Ltfen üzülme.değerin ümitsizlik yaratacak bir değer değil.dahada düşük olsaydı evet ümit yok yazardım inan ama artabilir.az kaldı zaten 4 gün daha sabret.hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun

Bide beyaz akintim var iki gundur
benimd belimde ve kasıklarımda cayip sancılar var.göğüslerim şiş.akıntım var ama progestanı fitil olarak koyuyorum belki ondandır.bilmiyorum.artık hayırlısı bana birde doktorum ayın 8 inde test yaptır dedi.ben daha 6 gün bekleyeceğim

Canım senden ses soluk çıkmıyor ne yaptın
Canım bugün benim iğne olalı 13. günüm ve aşılama olalı 11. günüm.Kaset testlerden yapıyorum her gün ve giderek ikinci hayalet çizgi azalıyor.Sanırım bu ayda olmadı.İyice ümitsizliğe düşmeye başladım.
[/QUOTE]
Bende bugün test yaptım kocaman bir negatif 😔
Yaoacak birsey yok. Allah büyüktür. Ben 3 ay sonra falam tüp bebeğe gitcem kızlar.

benimd belimde ve kasıklarımda cayip sancılar var.göğüslerim şiş.akıntım var ama progestanı fitil olarak koyuyorum belki ondandır.bilmiyorum.artık hayırlısı bana birde doktorum ayın 8 inde test yaptır dedi.ben daha 6 gün bekleyeceğim
Bu arada dıktor bana hiç progestan falan vermedi iki aşılamadada öyle birsey vermedi normal l mi ki acaba

Canım bazen hiç belirti olmayabilir.Ltfen üzülme.değerin ümitsizlik yaratacak bir değer değil.dahada düşük olsaydı evet ümit yok yazardım inan ama artabilir.az kaldı zaten 4 gün daha sabret.hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun
Inşallah canım düşük bi değer ama inşallah yükselir asilamanin 10 günüydü bu gun

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 14. günü ve aşılamanın 12. günü.dün ve bugün yaptığım kaset testlerde hafif bir artış var gibi.bugün baş ağrım var ve agresifim dünde öyleydim.bel ağrım var ve göğüslerim acıyor ama özellikle uç kısımları.iki gün sonra kan testi yaptırıcam dayanamayacağım çünkü.sanki günler geçmek bilmiyor.Doktor bana testi ayın 8 inde yaptır dedi ama sabırsızım çok işte..Sizlerde durum nasıl? ayaz8282 , MrvEmrhDlny

X